gittim gitmemmi
hm10 sene önce hastanede yatarken vajinasi olmayan bir kızla tanışmıştım. Ameliyat olmuştu yeni. Hatta az önce nerden aklıma geldiyse eşime anlattım bunu, şimdi de konuyu gördüm. Enteresan bir tesadüf.
En iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapar. Bu tip sitelerden, forumlardan medet uymayın.
yav ne fakesi sanki sadece ben yazdım bu konuyu yorum yapmayın fakeysemBu kadar yıl bu sorununuz var ve burada mı çare arıyorsunuz? Bu konuyla ilgili her şeye vakıf olmanız gerekmez mi bunca Zaman?Fake gibisiniz doğrusu.
Hanımlar,
her açılan konuyu tiye almasanızda ciddiyetle yazsanız, böyle bir sorun var ve konuyu açan kişi isterse fake olsun en azından sorun yaşayanlara yol gösterilebilir.
Tamam sorulan sorular kısmında haklısınız kabul ama baştan başlamış hoba'lar moba'lar.iyide sorulan sorulara cevap versin konu sahipleri de..
doktor ne dedi diye sorduk kaç kişi cevap yok.. fake sin diyenlere yetiştiriyor ancak.. e öyle olunca da konunun ciddiyeti havada kalıyor..
sonra mune niye cımbız çıkardı oluyor
tamam tamam çöpümü aldım gidiyorum konudanTamam sorulan sorular kısmında haklısınız kabul ama baştan başlamış hoba'lar moba'lar.
He fake'se zaten cımbız oynarda ama valla bazende ciddi konular gümbürtüye gidiyor.
tolin görmedim sanma, şanslı kişi kurası çekelim mi, kısa çöpü çeken gider.
Bende aldım uyarımı,sustumtamam tamam çöpümü aldım gidiyorum konudan
dogusdan beyin yok sende burda erkek lerin ne isi var anlamadimbenimde doğuştan pipim yok kardeşşş bizi bizden başka kimse anlamaz
beyinyok dogusda sende erkekler kubumu kadinlar kulubumu bura anlamadim ne cahil insanlardiniz siz sazanlarbenimde doğuştan pipim yok kardeşşş bizi bizden başka kimse anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?