bir derdim var

10 sene önce hastanede yatarken vajinasi olmayan bir kızla tanışmıştım. Ameliyat olmuştu yeni. Hatta az önce nerden aklıma geldiyse eşime anlattım bunu, şimdi de konuyu gördüm. Enteresan bir tesadüf.

En iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapar. Bu tip sitelerden, forumlardan medet uymayın.

hm

Bu kadar yıl bu sorununuz var ve burada mı çare arıyorsunuz? Bu konuyla ilgili her şeye vakıf olmanız gerekmez mi bunca Zaman?Fake gibisiniz doğrusu.

Doktora da gittin ama buradan ne öğrenmek istiyorsun anlamadım?

Haydaaa e acıklama yapmıyosun vajinan nasıl yok acıklarmısın ilginc bir konu

S Sevdugum ,
tam olarak bilgi almak istediğiniz şey nedir? Doktora gitmişsiniz, bir operasyon geçirdiniz değil mi? Operasyon olmadan mı yoksa olupta mı evlendiniz?
Siz üstü kapalı da olsa biraz detay verirseniz ona göre bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirler.

Hanımlar,
her açılan konuyu tiye almasanızda ciddiyetle yazsanız, böyle bir sorun var ve konuyu açan kişi isterse fake olsun en azından sorun yaşayanlara yol gösterilebilir.

iyide sorulan sorulara cevap versin konu sahipleri de..
doktor ne dedi diye sorduk kaç kişi cevap yok.. fake sin diyenlere yetiştiriyor ancak.. e öyle olunca da konunun ciddiyeti havada kalıyor..
sonra mune niye cımbız çıkardı oluyor

Tamam sorulan sorular kısmında haklısınız kabul ama baştan başlamış hoba'lar moba'lar.
He fake'se zaten cımbız oynarda ama valla bazende ciddi konular gümbürtüye gidiyor.
tolin görmedim sanma, şanslı kişi kurası çekelim mi, kısa çöpü çeken gider.

tamam tamam çöpümü aldım gidiyorum konudan

Konu sahibi evlimiymiş ¿ nasıl oluyo

detay bekliyrz ilk defa duydum bende böyle biseyi

hepiniz cok meraklisiniz merakli melatler nefret ediyorum sizlerden ve sizin gibi insanlardan kusurabakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…