• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var.

sessiz89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
215
12
13
arkadaslaar eşimle 1 buçuk yıldır evliyim. ve kavgalarımız bazen çok sert oluyor. birbirimize kötü konuşuyoruz.aynı sorunları yaşıyan var mı. ve ben eşimi çok sıkıyorum. mesela biz kayınvalıdemlerle farklı şehirlerdeyiz. biz bursa o bilecik mesela. eşimin oraya yanlız gıtmesı bile beni rahatsız ediyor.çünkü ailesiyle sıkıntılıyım

yani benım babamın durumu kötüydü. bnde üzüldüm bilezikleri verdim eşimden habersiz.sonra bunu öğrendı babam söyledi eşime. ama hala babam yapamadı bilezikleri. eşimde bunu bana söylüyor.ama gerçektn durumu yok babamın.

e siz de empati yapın. aynısını o yapsa... habersiz vermemeniz lazımdı.

bende kızardım evet ama gerçekten hemen yapamıcak. eşim bunu anlamk istemıyor. o araba almak istedi ben ona vermedım.biraz da o yüzden bunu yapıyor

özür dilediniz mi? yani şu aşamada yapacak pek başka bişey yok gibi.

Bence adam haklı. benim eşimde araba için altınlarımı satmak istiyor ama her defasında karşı çıkıyorum. sen gitmişsin babana vermişsin. zaten durumu kötü diyosun babanın geri veremeyeceğini az çok tahmin etmen gerekiyo.

bende eşimin ailesiyle anlaşamıyordum hala sevmem ama baktım ki tartışarak bi yere varamıyoruz iyi davranmaya başladım. bu şekilde eşimle aramda ki sorunlar azaldı çok şükür. mesela normalde gitmediğim de eşim surat asardı ben gitmeye başladıktan sonra istersem 2-3 hafta gitmeyeyim adam ağzını açmıyo sonra ben diyorum hadi annenlere gidelim diye. ben farkettim ki biraz oynamak lazım. sen ailesiyle aranı düzelt sonra göreceksin eşinle kavgaların azalacak

O bilezikler sade sizin değil ki esinizinde önceliğiniz kendi kurduğunuz aile olmalıydı büyük cesaret sizinki eşten habersiz birde kredi çekilecek güvenilir bir es gözünden düşersiniz esinizin gözünde.

Babanızdaki de iyi cesaret.Yapamayacağını bile bile almış bilezikleri siz de vermissiniz.Tamam babadır da önceliğin kendi ailen olması lazımdı,eşin net haklı.

Eşinizden habersiz babanıza altınları vermişsiniz aranız bu yüzden zaten bozuk. Daha bunu düzeltememişsiniz.
Peki ailesiyle görüşmesine niye karışıyorsunuz onlarla problem var mı arada? bir de çok sıkıyorum demişsiniz. Hem suçlu hem güçlü görünüyorsunuz gibi

Çok bencilsiniz.

Adamın arkasından her türlü işi çevirmekte bir sakınca görmüyorsunuz, sonra da "kocamı çok sıkıyorum, ailesine yalnız gitmesini istemiyorum çünkü onlarla sıkıntılıyım"

Hala da fikriniz gizlice kredi çekmek falan.

Empati denen kavramdan haberdar mısınız?

Düşünün evlendiniz, eşinize altınlarla araba alalım dediniz o da olmaz dedi.

Sonra bir öğrendiniz ki sizin altınları kp yemiş!

Bu arada altınları babasına veren eşiniz, anne-babanızı ziyaretlerinize de karışıyor, diyor ki yalnız gitmeyeceksin!

Eşinize bari altınları geri versinler diyorsunuz o da olmuyor önce.

Ama sonra altınlar geliyor, seviniyorsunuz. Birkaç ay sonra öğreniyorsunuz ki eşiniz sizden gizli kredi çekmiş, altınları çeneniz kapansın diye almış, neymiş kp durumu yokmuş.

Bir de buradan bakın.

Bencil ve tehlikeli geldiniz bana.

Back
X