BİR DERDİM VAR...

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
İyi geceler hanimlar...

Bir derdim var?
Boyu daglardan aşkın,
Denizlerden taşkın..
Karanlik bir kiş gunu kadar sert,
Demeyin bunun neresi dert?

Bilir misiniz konuşmadan anlamayı,
Gözyaşına kıyıp bağıra çağıra aglamayı...
Ahh, kim anlar halimden derdimi,
Yaşamayan ne bilir karşısındakini...

Süslü püslü laflarım yok benim sıradan ve basit,
Kolada olur şeker ve asit
Gülsemmi ağlasammı bilemedim halime,
Kimse olmak istemezdi şuan benim yerime...

Kiminiz sacma dicek,kiminin gece gece güldürdün dicek kiminiz belkide ucundan yakalicak. Belkide hic okumucak. Evet bir derdim var. Anlatamiyorum,acik acik yazamiyorum. Ama
BİR DERDİM VAR,
Dermanı varmi, çözulur mu,ne olur bilmiyorum.
Tek bildigim beterin beteri ve birde benim derdim var....

Sizler gülün wglenin diye yazmadim. Kimse şamar oglani degil burda. BİR DERDİM VAR. YAZMAK İSTEDİM.. GÜLÜP EGLENMEK İCİN BASKA BİR KONUYA GECİNİZ. ZİRA BEN HİC GÜLMÜYORUM

İcimi dokmek istedim.. Net oldu mu. Derdimi anlatamiyorum. En azindan dilim döndüğünce icimdeki yazdim. Yorum yapmak zorunda degilsiniz.

allahtan süslü laflarınız yokmuş olsa ne olurdu.

o değil de bilmediğimiz derdin nesini anlayalım da anlamanızı beklemiyordum diyosun yahu? anlat o zaman derdin varsa. anlatamıyorsan burda işin ne? burası derdini anlatma yeri, ''hey benim bi derdim var'' yazıp kaçma yeri değil.

Ama ben yine de derdini merak ettim..
Anlatamayacağın bir şey mi?
Belki yardımımız dokunur?

''Bu ne bicim bi konu ya. Ne sacma bi cevap verme tarzi. Senin kafan mi iyi? Yada hayal gucunu mu zorluyorsun? Toplumsal deneymi? Sabahtan beri okudugum en sacma konuydu tebrik ederim.''

yazmışsınız bi konuya konu sahibi. valla sayenizde benim okuduğum en saçma konu da sizinki oldu şimdi. toplumsal deney mi yapıyorsunuz? kafanız mı iyi? şiir yazasınız mı tuttu? anlayamadım.

Akilmi verin dedim. Yorum mu istedim. Bir cogunuz gibi icimi doktum. Derdimi anlatamasamda vurdum yaziya. Sizlerde saglun ne cok muzahciymissiniz. Kullandigim kelimeler beni sair de yapmaz komedyende. Lutfen yorum yapmak zorunda degilsiniz. Aferin deliside degilim. Anlatmak zorunda da degilim. Merak etmek zorunda degilsiniz. Yazdim ve paylastim. Bunun icin de ceza alacaksam kk yoneticileri engelleyebilir beni sorun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…