- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Bi tek sana cevap veriyorum. Ayrica tesekkur ederim yazdigim kelimelere degil yazarken hissettigim seyler icin yorum yaptin . ailevi bi mesele. Ayipli hicbirsey yoj cok sukur. Sadece cok bunaldim, daraldim. Sacmaliyir olabilirim. Ama suan kesinlikle iyi degilimYazamıyorum dediğine göre ayıplı mevzular mı?
Holmes nedir bilmem. Yazdigim durumlarda sizi uzaktan yakindan alakadar etmez. Dalga gecilecek bi konumu sozce? SİZENE?24 kasımda yarandan ötürü yandığı varmış
Susmayan holmes iş başında
Tabiki bunalmış kendini böyle ifade etmiş olabilirsin ama içeriksiz konular kapatılıyor bilgin olsun. Çok özel değilse yaz yazmak iyi gelir. Umarım feraha çıkarsın.Bi tek sana cevap veriyorum. Ayrica tesekkur ederim yazdigim kelimelere degil yazarken hissettigim seyler icin yorum yaptin . ailevi bi mesele. Ayipli hicbirsey yoj cok sukur. Sadece cok bunaldim, daraldim. Sacmaliyir olabilirim. Ama suan kesinlikle iyi degilim
Sizden cok ricam su yazdigin ahlak disi yorumu duzenlemeniz olacak. Ayricada herkes masallah profilimde dolasiyor. Ölüyorum degil, *oluyorum* yaziyor. Olmak fiili hani. Bunu size aciicak degilim. Yorumuzu silmenizzi bi daha asla benim konuma uzaktan bile bakmanizi istemiyorum. Konularim size kapali. Yazdigin kelimeyi bil oyle yaz.arkadaşlar ben size bi tahminde bulunayım mı? konu sahibinin profilini azıcık incelememle şu kanıya vardım. ilişki durumu: evli
profiline de ''patatesim diye seviyor beni, sanırım ölüyorum'' gibi bi şeyler yazmış. şimdi evli olduğuna göre kocası böyle seviyor desek, yani evlenmiş, flört aşamalarını, heyecanlı ilk günleri geçmiş. e bu kadar ölmesine sebep olacak onu heyecanlandıracak ne olabilir başka? bir de anlatamadığı bi şey.
bence başka bir adama aşık olmuş. hatta sanırım adam da boş değil ve görüşüyorlar.
kısacası bence konu sahibi eşini aldatıyor. o yüzden yazamıyor.
Sizden cok ricam su yazdigin ahlak disi yorumu duzenlemeniz olacak. Ayricada herkes masallah profilimde dolasiyor. Ölüyorum degil, *oluyorum* yaziyor. Olmak fiili hani. Bunu size aciicak degilim. Yorumuzu silmenizzi bi daha asla benim konuma uzaktan bile bakmanizi istemiyorum. Konularim size kapali. Yazdigin kelimeyi bil oyle yaz.
Bisürü yazmışın derdini yazmamışsın.
nasıl bi derttir bu bizede bi anlatsan..
Çok özel değilse yaz yazmak iyi gelir
anlatırsan rahatlarsın anlatmazsan daha çok patlarsın
Editör mune; arkadaslar yazdigim kelimelere yorum yapmak yerine belkide"seni uzen nedir * demis olsalardi tabiki bende gerilmezdim.
Akilmi verin dedim. Yorum mu istedim. Bir cogunuz gibi icimi doktum. Derdimi anlatamasamda vurdum yaziya. Sizlerde saglun ne cok muzahciymissiniz. Kullandigim kelimeler beni sair de yapmaz komedyende. Lutfen yorum yapmak zorunda degilsiniz. Aferin deliside degilim. Anlatmak zorunda da degilim. Merak etmek zorunda degilsiniz. Yazdim ve paylastim. Bunun icin de ceza alacaksam kk yoneticileri engelleyebilir beni sorun degil.
Arkadaslar, mune. Gercekten iyi degilim. Sadece dogru kelimeleri secemiyorum ben suan. Telefonu elime aldim, kk giris yaptim ve aklima ne geldiyse abzurt veya derin yazdim. Kirdiysam,saygisizlik yaptiysam af ola. Ama bilmiyorum icimden atamiyorum. Ailevi sorun. Belki sakinlesince daha dogru bi dille yazabilirim. Suan buraya yazmakta bi amacim yok. Sadece telefonh aldim ve yazdim.ay kusura bakma da anlatamayınca aklıma bu geldi ne yapayım. bi şey anlatmıyorsun biz de anlatılamayacak dertleri tahmin etmeye çalışıyoruz. hem bazı insanlar noktalı yazmadıkları için ölüyorum diye anladım, oluyorum diye okuyunca daha mantıksız geldi. anlat o zaman derdini biz de böyle tahmin yürütüp durmayalım allah allah.
Arkadaslar, mune. Gercekten iyi degilim. Sadece dogru kelimeleri secemiyorum ben suan. Telefonu elime aldim, kk giris yaptim ve aklima ne geldiyse abzurt veya derin yazdim. Kirdiysam,saygisizlik yaptiysam af ola. Ama bilmiyorum icimden atamiyorum. Ailevi sorun. Belki sakinlesince daha dogru bi dille yazabilirim. Suan buraya yazmakta bi amacim yok. Sadece telefonh aldim ve yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?