• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR DERDİM VAR...

Arkadaslar, mune. Gercekten iyi degilim. Sadece dogru kelimeleri secemiyorum ben suan. Telefonu elime aldim, kk giris yaptim ve aklima ne geldiyse abzurt veya derin yazdim. Kirdiysam,saygisizlik yaptiysam af ola. Ama bilmiyorum icimden atamiyorum. Ailevi sorun. Belki sakinlesince daha dogru bi dille yazabilirim. Suan buraya yazmakta bi amacim yok. Sadece telefonh aldim ve yazdim.
Sakız çiğnemekle eşdeğer, düşünmeden yapılan bir eylem yani.
İyi bari, biraz rahatlattıysa ne ala...
Belki de gerçekten akıtsanız içinizi, yoruma bile gerek duymadan ferahlayacaksınız en mentollüsünden ama siz bilirsiniz.

Arkadaslar, mune. Gercekten iyi degilim. Sadece dogru kelimeleri secemiyorum ben suan. Telefonu elime aldim, kk giris yaptim ve aklima ne geldiyse abzurt veya derin yazdim. Kirdiysam,saygisizlik yaptiysam af ola. Ama bilmiyorum icimden atamiyorum. Ailevi sorun. Belki sakinlesince daha dogru bi dille yazabilirim. Suan buraya yazmakta bi amacim yok. Sadece telefonh aldim ve yazdim.
Gerçekten anlatmak istersen dinlerim.ve çare varsa yol gösteririm.hani sen şeker kola falan deyince bizi tiye alıyorsun sandım.ve herkezde benim gibi düşünüyor.Gerçekten zor bir durum yaşayan bir insanlada kimse dalga geçmez.sende yaz rahatla

arkadaşlar ben size bi tahminde bulunayım mı? konu sahibinin profilini azıcık incelememle şu kanıya vardım. ilişki durumu: evli

profiline de ''patatesim diye seviyor beni, sanırım ölüyorum'' gibi bi şeyler yazmış. şimdi evli olduğuna göre kocası böyle seviyor desek, yani evlenmiş, flört aşamalarını, heyecanlı ilk günleri geçmiş. e bu kadar ölmesine sebep olacak onu heyecanlandıracak ne olabilir başka? bir de anlatamadığı bi şey.

bence başka bir adama aşık olmuş. hatta sanırım adam da boş değil ve görüşüyorlar.

kısacası bence konu sahibi eşini aldatıyor. o yüzden yazamıyor.

Foruma yorum yazmakta özgürüz ama tanımadığımız hayatlara böyle çirkin
senaryo yazma özgürlüğüne sahip değiliz bence.

2 tane geyik içeren cümleden eşini aldattığını çıkarmak da çok parlak bir zeka ürünü olmalı..

Kolada olur seker ve asit kismi olmasa gercekten acaba nedir derdi yazamadigi diycektim ama sanki bizle dalga geciliyor gibi geldi yada cidden kafan cok karismis

Gerçekten anlatmak istersen dinlerim.ve çare varsa yol gösteririm.hani sen şeker kola falan deyince bizi tiye alıyorsun sandım.ve herkezde benim gibi düşünüyor.Gerçekten zor bir durum yaşayan bir insanlada kimse dalga geçmez.sende yaz rahatla
Agliyorum hala. Bugun yasadiklarimi idrak etmeye calisiyorum. Aslinda 2-3 aydir :( siir tarzi yazdim sacma sapan. Cok kotüyüm. Beni doguran, karninda 9ay tasiyan insan 2ayda bana pislik gibi davraniyor. Bunj size anlatabilecegim hic bir kelimem yok. Zoruma gidiyor. Agirima gidiyor. Kirmak istemiyorum ama bi bakiyorum ben artik bitmişim. Bi kizin annesinden boyle muamele gormesini size hangi kelimelerle anlatabilirim. Ben ne yaptim???? Hak ettimmi ? Ben onun evladi degil miyim. Cok kotuyum gercekten :( cok fazla gerginim :( ve ben hala agliyorum. İcimde cok derinlerde küçük kalmışım, cocuk gibi :( bilmiyorum iste. Anlatamiyorumda. Aslinda anlamiyorumda. Ama inanin pislik gibi muamele gormeyi hak etmiyorum :(

O zaman şöyle yapalım, ne siz kırılın ne de buradaki arkadaşlar kırılsın, şimdilik konuyu kapatalım, sakinleşince isterseniz açarız sizde sıkıntınızı yazar fikir alırsınız zira böyle devam ederse karşılıklı tartışmalar çıkar siz dahil bir sürü kişi uyarı alır, ki böyle de olsun istemem.

Bana hareketleri,kelimeleri o kadar agirima gidiyor ki :( bana dokundugunda gidip ellerini yikiyor dakikalarca, eve birseyler aliyorum pisligini eve getirme diyor, şurup aliyorum cöpe atiyor, daha neler neler. Bana seni gormeye dayanamiyorum tiksiniyorum senden dedi. :( bunu bana kendi öz annem dedi.

Bana hareketleri,kelimeleri o kadar agirima gidiyor ki :KK43: bana dokundugunda gidip ellerini yikiyor dakikalarca, eve birseyler aliyorum pisligini eve getirme diyor, şurup aliyorum cöpe atiyor, daha neler neler. Bana seni gormeye dayanamiyorum tiksiniyorum senden dedi. :KK43: bunu bana kendi öz annem dedi.
Karşılıklı konuşmayı denedinmi annenle neden sana boyle davranıyor bir sebebi olmali

Karşılıklı konuşmayı denedinmi annenle neden sana boyle davranıyor bir sebebi olmali
Konusmaya calisiyorum ama konusmuyor. Benimi gormeye dayanamiyormus. Her seferinde laf sokuyor, hicbirsey yapmazsa benim yanimdan gecerken dokunmamak icin sekilden sekile giriyor. Ben gercekten sebebini bilmiyorum. Dedimki bugun, anne benimle bi derdin varsa veya bi yanlisim varsa soyle bana, ben cahil olabilirim sen yol goster dedim* seninle bi derdim yok * dedi. Biraz usteledim *sen daha iyi bilirsin*dedi. Ben anlamiyorum ve artik canima tak etti. 3aya yakindir boyle. Naptim ki ben. Bu nefreti neden goruyorum :(

Konusmaya calisiyorum ama konusmuyor. Benimi gormeye dayanamiyormus. Her seferinde laf sokuyor, hicbirsey yapmazsa benim yanimdan gecerken dokunmamak icin sekilden sekile giriyor. Ben gercekten sebebini bilmiyorum. Dedimki bugun, anne benimle bi derdin varsa veya bi yanlisim varsa soyle bana, ben cahil olabilirim sen yol goster dedim* seninle bi derdim yok * dedi. Biraz usteledim *sen daha iyi bilirsin*dedi. Ben anlamiyorum ve artik canima tak etti. 3aya yakindir boyle. Naptim ki ben. Bu nefreti neden goruyorum :KK43:
Demekki ortada bir sorun var annenin görmüş olduğu..yoksa kimse kimseye durup dururken bu kadar tavır almaz..inan burdaki kimse sana yardımcı olamaz ..annenle konuşup, sorunun ne olduğunu ogrenmelisin,öncelikle ondan sonra yardımlaşmak daha mantıklı olur

@patateshatun şimdi gerçekten üzdün beni işte :( İnsanın annesinden sevgi görmemesi ne zor şey. En çok sevmesi gereken insan sevmeyince insan müthiş bir duygusal boşluğa ve kendini sorgulamaya düşüyor. "Annem de sevmiyorsa beni kim gerçekten sever ki bu hayatta" hissi düşüncesi çok ağır. Ama bil ki senden değil ondan kaynaklı bir problem bu. Bir anne evladını sevmiyorsa kalbinde eksik bir şeyler vardır, ya da psikolojik sorunları. Lütfen kendini hırpalama bu yüzden.

Sevgilerimle...

Şaka yapmiyorum. Ortada hicbir sebep yok. Ben kendimi bilen bir insanim. Genc olabilirim ama tecrube sahibiyim. Agir bi insanim. Evimden kolay kolay cikmam. Cikarsamda esimle gezer tozarim. Namusuma laf getirecek seylerden men ettim kendimi, giyim,makyaj veya dikkat ceken her turlu sey. Bana durmuş durmuş *montunun rengi cok iğrenc *diyor. Asker yesili montum. Neden diyor bunu bana??

Foruma yorum yazmakta özgürüz ama tanımadığımız hayatlara böyle çirkin
senaryo yazma özgürlüğüne sahip değiliz bence.

2 tane geyik içeren cümleden eşini aldattığını çıkarmak da çok parlak bir zeka ürünü olmalı..

anlatamadığını söyleyince profilde de böyle şeyler görünce aklıma bu geldi bence çokta anormal bi tahmin değildi. sanki gerçekte yaşanan şeyler değilmiş gibi. burda ne zaman ''anlatamıyorum, bunu anlatmak çok zor'' tarzı bi konu görsem genelde böyle şeyler çıkıyor ortaya.

siz de alttan alttan zekama hakaret etmişsiniz, o zaman siz de bana hakaret etme özgürlüğüne sahip değilsiniz.

bu tahmini yazmamın ikinci sebebi de konu sahibini anlatması için gaza getirmekti. bu da size göre yanlış olabilir ama sizin doğrularınız size, benimkiler bana.

hem konu sahibi benim o mesajıma sizin gibi laf sokmadan cevabını verdi, ben de neden o kanıya vardığımı söyledim, konu sahibi de ailevi bi sorun olduğunu , öyle bi şey olmadığını söyledi, amacıma da ulaşmış oldum böylelikle. en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldum. hepsi bu. ayrıca size ne?:110:

Şaka yapmiyorum. Ortada hicbir sebep yok. Ben kendimi bilen bir insanim. Genc olabilirim ama tecrube sahibiyim. Agir bi insanim. Evimden kolay kolay cikmam. Cikarsamda esimle gezer tozarim. Namusuma laf getirecek seylerden men ettim kendimi, giyim,makyaj veya dikkat ceken her turlu sey. Bana durmuş durmuş *montunun rengi cok iğrenc *diyor. Asker yesili montum. Neden diyor bunu bana??
Ozaman aklıma annenin piskolojik bir sorunu olduğu geliyor kusura bakma ..son zamanlarda yaşamış olduğu değişik bir durum olduysa

Back
X