• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR DERDİM VAR...

@patateshatun şimdi gerçekten üzdün beni işte :KK43: İnsanın annesinden sevgi görmemesi ne zor şey. En çok sevmesi gereken insan sevmeyince insan müthiş bir duygusal boşluğa ve kendini sorgulamaya düşüyor. "Annem de sevmiyorsa beni kim gerçekten sever ki bu hayatta" hissi düşüncesi çok ağır. Ama bil ki senden değil ondan kaynaklı bir problem bu. Bir anne evladını sevmiyorsa kalbinde eksik bir şeyler vardır, ya da psikolojik sorunları. Lütfen kendini hırpalama bu yüzden.

Sevgilerimle...
Ben bu dunyada ailem icin savas verdim. Bu arada yasimi merak eden arkadaslar 21yasindayim. Demeyin sakin bu kadar genc yasta en falza ne yasamis olabilirsin diye. Cok sukur halime beterin beteri var. Ama ben ailem dedikce hep yara aldim. Sevgi istiyorum, bakislarinda anne sevgisi istiyorum ama bana bakarken gozlerini buyutuyor bi tuhaf davraniyor. Ben sevgi kucak beklerlen o nefret veriyir bana :(

Bak annen sana ''sen daha iyi bilirsin'' demiş. Sen yok diyorsun ama annenin açısından bakınca kesin bi sebebi var demekki. Bence iyice sıkıştır anneni, ''neymiş o benim daha iyi bildiğim sebep?'' diye sor üstele.

Belki de birileri annene gelip senin hakkında yalan yanlış bi şeyler söylemiştir, olamaz mı?

Ya da belki de annenin psikolojik sorunları vardır. Her şey olabilir.

Bence annen o ağzındaki baklayı çıkarmadan rahat bırakma.

Ben bu dunyada ailem icin savas verdim. Bu arada yasimi merak eden arkadaslar 21yasindayim. Demeyin sakin bu kadar genc yasta en falza ne yasamis olabilirsin diye. Cok sukur halime beterin beteri var. Ama ben ailem dedikce hep yara aldim. Sevgi istiyorum, bakislarinda anne sevgisi istiyorum ama bana bakarken gozlerini buyutuyor bi tuhaf davraniyor. Ben sevgi kucak beklerlen o nefret veriyir bana :KK43:

2-3 ay önce nasıldı?

Ben bu dunyada ailem icin savas verdim. Bu arada yasimi merak eden arkadaslar 21yasindayim. Demeyin sakin bu kadar genc yasta en falza ne yasamis olabilirsin diye. Cok sukur halime beterin beteri var. Ama ben ailem dedikce hep yara aldim. Sevgi istiyorum, bakislarinda anne sevgisi istiyorum ama bana bakarken gozlerini buyutuyor bi tuhaf davraniyor. Ben sevgi kucak beklerlen o nefret veriyir bana :KK43:

İnsan hep en hassas noktasıyla sınanıyor bu hayatta maalesef... Sıkma canını, kendi kurduğun ailende çok mutlu olursun inşallah.

2-3 ay önce nasıldı?
Gayet normaldi. Benden iyisi yoktu,maddi manevi ben vardim yaninda. En ozelini gelip anltir hatta akil danisirdi. Soyledim bugun dedim*ben neyi bilirmisim anne dedim?* of git basimdan konusmak istemiyorum seninle dedi. Ama bunu soylerken gozlerini büyütüp nefret dolu bi yuz ifadeysiyle bakti bana.

İnsan hep en hassas noktasıyla sınanıyor bu hayatta maalesef... Sıkma canını, kendi kurduğun ailende çok mutlu olursun inşallah.
İste olmuyor :( annem boyle olmaya basladigindan beri eşimle de tartismaya basladik. Neden boyle davraniyor? Sen ne yaptin? Bana soyledigin birsry mi var. Eşimde bana yukleniyor. Ve kafasi karisiyor.benden ne kadar emin olursa olsun annemin yaptigi seyler yuzunden bende bir hata var saniyor ve eşimi bu yuzden kaybetmek istemiyorum. İnanin eşime laf gelecek diye balkonu bile kullanmiyorum ben. O kadar bagliyim eşime ve asla da kimseye laf ettirmem kendime o konuda.

Gayet normaldi. Benden iyisi yoktu,maddi manevi ben vardim yaninda. En ozelini gelip anltir hatta akil danisirdi. Soyledim bugun dedim*ben neyi bilirmisim anne dedim?* of git basimdan konusmak istemiyorum seninle dedi. Ama bunu soylerken gozlerini büyütüp nefret dolu bi yuz ifadeysiyle bakti bana.

kesinlikle var bi şey. bi sebep var. ama söylemek istemiyor sana. üzerine git, sıkıştır. ikna et konuşmaya.

Maddi desteği mi kestin?Maddi manevi destek demişsin de bir de evleneli ne kadar oldu?
Evet maddi destegi cektim. Cunku eşimi kullanmaya calisti ve taviz bile veremem buna. İnsan para yuzunden yaparmi bunh ? Helede anne. Ben zaten annelik hakkini onu cok severek ödemeye calisiyordum, maddi de yardim ediyordum. O isi baska boyuta cekmeye calisti bende kendimi geri cektim ama bu bi sebep olamaz :(

Maddi desteği mi kestin?Maddi manevi destek demişsin de bir de evleneli ne kadar oldu?
Evet maddi destegi cektim. Cunku eşimi kullanmaya calisti ve taviz bile veremem buna. İnsan para yuzunden yaparmi bunh ? Helede anne. Ben zaten annelik hakkini onu cok severek ödemeye calisiyordum, maddi de yardim ediyordum. O isi baska boyuta cekmeye calisti bende kendimi geri cektim ama bu bi sebep olamaz :(

Evet maddi destegi cektim. Cunku eşimi kullanmaya calisti ve taviz bile veremem buna. İnsan para yuzunden yaparmi bunh ? Helede anne. Ben zaten annelik hakkini onu cok severek ödemeye calisiyordum, maddi de yardim ediyordum. O isi baska boyuta cekmeye calisti bende kendimi geri cektim ama bu bi sebep olamaz :KK43:
Sebebi budur canım....

Evet maddi destegi cektim. Cunku eşimi kullanmaya calisti ve taviz bile veremem buna. İnsan para yuzunden yaparmi bunh ? Helede anne. Ben zaten annelik hakkini onu cok severek ödemeye calisiyordum, maddi de yardim ediyordum. O isi baska boyuta cekmeye calisti bende kendimi geri cektim ama bu bi sebep olamaz :KK43:
Ne zaman evlendin?
Kocanın parasiyla mi yardim ediyodun anlamadim.

Sebebi budur canım....
Bilmiyorum. Bugun patladim ben. saydim sovdum bagirdim, apartman dan ses bile cikamadi, kimse gelip ne oluyor diyemedi. Kükredim artik. Polis gelir demistim ama akilli komsular... Anlican ruh halim berbat. Profilimde paylastigim butun yazilar Eşim icin.. İlk defa aciyorum aile konusunu. Acmak hic istememistim ama biraz once asiri bi duygu sorunsali yasadim ve yazdim. Arkadaslar tesekkur ederim, tartisma ciksada bi sekilde acildim biraz. Saygisizligim olduysa buyuklerimden özur kucuklerimden af dilerim...

Bi tek sana cevap veriyorum. Ayrica tesekkur ederim yazdigim kelimelere degil yazarken hissettigim seyler icin yorum yaptin . ailevi bi mesele. Ayipli hicbirsey yoj cok sukur. Sadece cok bunaldim, daraldim. Sacmaliyir olabilirim. Ama suan kesinlikle iyi degilim
Bend3 iyi değilim hemde hiç iyi değilim.

Edin sıkıştırırsa para yuzunden sanirim de , yoksa kadin yuvani yikacak :KK51:

Back
X