Bir derdim var

Senvarsanguzelhayat

Hayat senle guzel oğlummmm
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
50
84
88
29
Anlatacak cok sey varda anlatmak istemiyorum.belkide ben buyutuyorum herseyi.psikolojim bozuldu arkadaslar ya.bebegim dogduktan sonra esime karsi hic iyi degilim onla kavga grultu kendimden tiksiniyorum.cok anlayisli bir insan hep yardimci olmaaya calisir.ama boyke nereye kadar saabredecekki dimi?nolucam ben onun yaptigi iyilige karsi anlayisa karsi ben niye boyke yapiyorum.istemiyorum boyle jotu olmak ama oluyo napiyim.kendimi tutamiyorum ona hakaret bazen vurdugum bile oluyo. fikir gerirseniz sevinirim.

Huzur azmanligini birakin bence.
Tamam psikolojin dogumdan sonra bozulmus olabilir d, sizinde biseyler yapmaniz lazim. Boyle höt döt yapan bi kocan olsaydi farkli davranirdin.

Sizin kadar olmasa da değişik bir versiyonunu yaşadım, farklı, saçma bir öfke hali oldu sanırım sizde de. Bu, narkoz sonrası yaşanabiliyormuş, bazen loğusa haliyle de birleşip iyice salak bi hal alıyor. Sezaryen mi oldunuz?
Eğer iyiden iyiye sürekli bir hal aldıysa, psikolojik destek almaktan çekinmeyin lütfen, sabır bir yerde biter.
Salt eşiniz değil, yeni doğmuş bebeğiniz için de, kendiniz için de bir yerden başlamalısınız.

Öncelikle bir alın karşınıza konuşun.Kendinizi kontrol edemediğinizi sonra çok üzüldüğünüzü anlatın.

Sonra da düzelene kadar yardım alın.

Yazık adama yaaa.Millet ne psikopatlarla uğraşıyor sizin yaptığınıza bakın.

Sıkılır yeter der giderse vurursun kafanı duvarlara.Bulmuşsun doğru düzgün insan kıymetini bil.

Lohusa misiniz daha ?doğum yapalı ne kadar oldu,ben lohusayken çok kötü bir ruh halinde olurdum berbat şeyler yaptım iki lohusaligimda da hayat bana cok farklı gozukurdu,ama sonra herşey düzeldi ben bile inanmıyorum nasıl öyle oluyorum.belki sizin de böyle gecicidir

Nor.al dogum yaptim ve 6 aylik oldu

6 ay oldu dogum yapali 6 aydir boyleyim

Soyledim biliyo zaten.

Derdim yokki benm esi.le ben kendi ruh halim onu gor.ek iate.edigim bile oluyorevden bile kovuyorum.

Gidin tedavi olun o zaman. Belli ki ihtiyacınız var. Altı ay diyorsunuz kısa bir zaman değil.

Ne eşinize böyle bir evlilik yaşatmaya ne bebeğinizi böyle bir anneyle büyütmeye hakkınız yok. Tedavi olun, yardım alın. Acilen...

Nor.al dogum yaptim ve 6 aylik oldu

Uzun süre beklemişsiniz, bu böyle tek başınıza olmaz artık profesyonel yardım alın.
Depresyon ve öfke kontrol problemi hafife alınacak bir hal değil, hayat kalitenizi bitirir, bebeğiniz de olumsuz etkilenir hem.
Vakit kaybetmeden bir psikiyatra gidin, o bir tanı koyar ve yöntem geliştirir. Emziriyorsanız bunu da belirtirsiniz ona göre ilaçlar verir, terapiye yönlendirir vs.

Kadınlar bılıncaltı olarak erkek cocuk dogurdugunda, dogdugu gunden buyana eksık olan parcasını tamamladıgını dusunur artık eskısı kadar sekse dusmez adamıda byle asagılar ve ona ılgısızdır... Yanı bunun sızınle pek bı alakası olmayabılır bı psıkolog halledecektır bu bılgıyıde tvde knusan bı psıkologdn duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…