Bir derdim var

kocasini sevmeyen kadin sendromu

İyi eğitimli bir çift terapistinden randevu alın ve seanslarınıza düzenli katılın.

bazı insanlarda logusalık depresyonu 1 yıla kadar sürebiliyormus.
onun haricinde bende 5 aylık olacak bebeğim stresliyim ve arada insan sabırsızlanıyor. havamı degistirecek seyler iyi geliyor

Ya ben kitap okurken yada tv izlerkwn bike si irleniyorum.mutlulugu yasayamiyorum.

merhabalar yazınızı okudum size bir şey sormak istiyorum eşinizden gizli yada kendinize yaptığınız bir yanlışın gizli öfkesini mi yaşıyorsunuz.

Ya ben kitap okurken yada tv izlerkwn bike si irleniyorum.mutlulugu yasayamiyorum.
canım elif safagın siyah süt diye nir kitabı vardı orada okumustum lohusalık depresyonunu anlayabiliyorum . esine bunun olabilecegini kendini yasadıgın durumu güzelce anlatki oda sabredebilsin. gün boyu bebekle ugrasmak yorucu dinirlerde yıpranıyor cevrende yardım alabilecegin birileri varsa arada sana yardım etsinler. ana ilk esinle konus arastırın uzman yardımıyda uzmn yardımı zaten su dönem senin sakin kalman bebeginede etki ediyor

bir kadin olarak bazen erkeklere üzülüyorum bizi anlamakta gercekten zor adam simdi demezmi bu kadar anlayisliyim bana vuruyor haraket ediyor evden kovuyor suçum ne diye gercekten altinda yatan kocaniza karsi bir kizginlik öc alma gibi bir duygu yoksa cok buyuk haksizlik kocaniza ne zor insanlarla yasamak zorunda kalan kadinlar var kiymetini bilin esinizin hastaliksada tedavi olun benim fikrim yinede siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…