- Konu Sahibi Senvarsanguzelhayat
-
kocasini sevmeyen kadin sendromuAnlatacak cok sey varda anlatmak istemiyorum.belkide ben buyutuyorum herseyi.psikolojim bozuldu arkadaslar ya.bebegim dogduktan sonra esime karsi hic iyi degilim onla kavga grultu kendimden tiksiniyorum.cok anlayisli bir insan hep yardimci olmaaya calisir.ama boyke nereye kadar saabredecekki dimi?nolucam ben onun yaptigi iyilige karsi anlayisa karsi ben niye boyke yapiyorum.istemiyorum boyle jotu olmak ama oluyo napiyim.kendimi tutamiyorum ona hakaret bazen vurdugum bile oluyo.fikir gerirseniz sevinirim.
Ne gibi mesela neler yapiyosunbazı insanlarda logusalık depresyonu 1 yıla kadar sürebiliyormus.
onun haricinde bende 5 aylık olacak bebeğim stresliyim ve arada insan sabırsızlanıyor. havamı degistirecek seyler iyi geliyor
ben vevremdeki kişiler yönünden sasnslıydım bebegi iki saat bırakıp dısarı cıkabiliyorum spora gidiyordum .suan bıraktım hobi edinebilirsin arada o uyurken yapacagın.kitap okumak .güzel eglenceli film izlemek gibiNe gibi mesela neler yapiyosun
Ya ben kitap okurken yada tv izlerkwn bike si irleniyorum.mutlulugu yasayamiyorum.ben vevremdeki kişiler yönünden sasnslıydım bebegi iki saat bırakıp dısarı cıkabiliyorum spora gidiyordum .suan bıraktım hobi edinebilirsin arada o uyurken yapacagın.kitap okumak .güzel eglenceli film izlemek gibi
merhabalar yazınızı okudum size bir şey sormak istiyorum eşinizden gizli yada kendinize yaptığınız bir yanlışın gizli öfkesini mi yaşıyorsunuz.Anlatacak cok sey varda anlatmak istemiyorum.belkide ben buyutuyorum herseyi.psikolojim bozuldu arkadaslar ya.bebegim dogduktan sonra esime karsi hic iyi degilim onla kavga grultu kendimden tiksiniyorum.cok anlayisli bir insan hep yardimci olmaaya calisir.ama boyke nereye kadar saabredecekki dimi?nolucam ben onun yaptigi iyilige karsi anlayisa karsi ben niye boyke yapiyorum.istemiyorum boyle jotu olmak ama oluyo napiyim.kendimi tutamiyorum ona hakaret bazen vurdugum bile oluyo.fikir gerirseniz sevinirim.
canım elif safagın siyah süt diye nir kitabı vardı orada okumustum lohusalık depresyonunu anlayabiliyorum . esine bunun olabilecegini kendini yasadıgın durumu güzelce anlatki oda sabredebilsin. gün boyu bebekle ugrasmak yorucu dinirlerde yıpranıyor cevrende yardım alabilecegin birileri varsa arada sana yardım etsinler. ana ilk esinle konus arastırın uzman yardımıyda uzmn yardımı zaten su dönem senin sakin kalman bebeginede etki ediyorYa ben kitap okurken yada tv izlerkwn bike si irleniyorum.mutlulugu yasayamiyorum.
Hayir hicbir ofkemde yok gecmiste iki.izinde hatalaru oldu ama duzelttikmerhabalar yazınızı okudum size bir şey sormak istiyorum eşinizden gizli yada kendinize yaptığınız bir yanlışın gizli öfkesini mi yaşıyorsunuz.
Düzelmeyen şeyler var.siz kendinizle yüzleştikten sonra eşinizlede olan probleminizin ne olduğu ortaya çıkacaktır.Hayir hicbir ofkemde yok gecmiste iki.izinde hatalaru oldu ama duzelttik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?