bir derdim vardı.. :):):)

Bu tip insanlar var, yada burnu aksa bana nazar deydi diye dua okuyan kendini bulunmaz hint kumasi zanneden insanlar da var.

Ama nazar ve buyu de var. bazi insanlara gercekten nazar deyer. Ve bazi insanlar gercekten gidip buyu de yaptirir.
Nerden biliyorsunuz ki konu sahibine yaptirilmadigini, ve yasadiklarinin paranoya oldugunu ?

Tabiki büyü haktır. Ama ben cevremde gormedigim icin inanmak istemiyorum. Bizim gelin de ay büyü büyü diye dolanir ve cok rahatsiz oluyoruz.
Belki yapilmistir bilemem. Sadece inanmak istemiyorum, büyü yapacak kadar gözü kararmis insanlarin olduğuna inanmıyorum inanamiyorum. .

Sizin gelin abartmis ve sacmalamis, sanirim kendini hint kumasi zannedenlerden olabilir. Haklisiniz bu konuda rahatsiz olmakta. Zaten buyu herkese de tutmaz diye biliyorum, aytelkuru nas felak okudunmu sana kimse bir sey yapamaz diye duymustum. Ama bazi hastalikli insanlar baskasina zarar vermek icin her yolu deniyebiliyor iste. Ki ne kadar lanetli bir sey bu.

Evet evden cikmadan dualar okunmali, evin icine okunmali.
Allah o durumlara dusurmesin diyorum.
Büyü yapan da yaptiran da cehennemliktir sonuçta. Allah kimseyi sasirtmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…