bir derdim vArrr (hamilelik te eşten soğunuyor mu yaaa)

tabikide şöyleki 7 aylık evliydik seviyorduk herşey güzeldi sonra hamile kaldım sonra sanki eşim herşeye çok müdahale ediyor herşeye karışıyor daha doğrusu herbirşey gözüme batıyor sevgimide anlamıyorum sevgisizliğimide normal mı

tabikide şöyleki 7 aylık evliydik seviyorduk herşey güzeldi sonra hamile kaldım sonra sanki eşim herşeye çok müdahale ediyor herşeye karışıyor daha doğrusu herbirşey gözüme batıyor sevgimide anlamıyorum sevgisizliğimide normal mı

hamileliğiniz ne kadr oldu?

3 ay sanırım, ok

3 ay oldu iyice boşa sardım eve gelmek istemiyorum falan yazdım dün oda senle birlikte bende doğurcam çok kırılıyorum dedi yapma dedi ama elimde değil çok acımasız eleştiriyorum

Her kadın hamileliği farklı geçiriyor. Hamilelik döneminde beyinde ödem oluyormuş bu yüzden duygusal karmaşıklıklar yaşamanız çok normal.

İlk hamileliğimde gereksiz bir mutluluk sürekli gülme isteği vardı :KK45:. Bu hamileliğimde sürekli ağlamak istiyorum duygusal çöküntü yaşıyorum çok gerginim :KK12:.
Arkadaşım hamileyken eşinin kokusundan midesi bulanıyormuş yanında yatmasını istemiyormuş. Evine bile girmek istemiyordu. Evinin kapısını açar açmaz hemen oraya kusuyordu.
Hamileliğin ilk aylarında cinsel isteksizlik çok oluyor. 5. Aydan sonra çok istekli olunuyor.
Merak etmeyin geçici bir dönem bir süre sonra eski haline dönecek herşey.

Hamilelikte cok normal boyle seyler ama siz esinizi kirmamaya ozen gosterin .. Koku hassaiyeti cok oluyor ilkbaylarda mide bulantisi .. Uyju hali.. Vinsel isteksizlik bu birazda bebege zararbgelir diye korkudan bence .. 2 ay daha sabret sonra duzelir hersey

valla rahatlattınız beni teşekkür ederim bende ta düğündeki mevzuları bile şimdi konu eder oldum hayır olgun biriyimde çok şaşırdım çok sağolun

Hiç hamile kalmadım ama çok mantıklı.
Evrimsel açıdan bakarsak zaten çiftler amacına ulaşmış, ortada bir bebek var. İçgüdüsel bir soğuma yaşanması doğaldır. Birleşme sonrası soğukluk gibi. Ama zihnen, insan olarak yolunu buluyorsundur zamanla : )

Bende de var. Eşim ter kokuyor geliyor,dişini fircalayip geliyor bu sefer de nefesi kokuyor Deliriyorum. Düzelir inşallah.

Bendede oldu mesela patavatsızlaştım, eşimin eli değse gece sanki tonlarca ağırlık taşıyor gibiydim o bile rahatsız ediyordu, heleki ter midem kalkıyordu:)) garip bişey ya Herşeyden rahatsız olabiliyor insan, eskiler nasıl hamilelik geçirmiş Aklım almıyor sanki sadece biz çocuk yapıyoruz..

Back
X