bir derdim vArrr (hamilelik te eşten soğunuyor mu yaaa)

Ayy ben çok korkuyorum ilk hamileligimde eşim o kadar karismazdi da ikinciye kalirsam fena kariscak hamurisi yasak tuz seker yok off ya ben o yüzden korkuyorum çok kariscak bana gina gelcem ya:(((

Eşiniz sizden soğudu sandım genelde böyle olur çünkü
Fazla ilgi görmek yaramadı size heralde
Anladıgım kadarıyla eşiniz üstünüze düşüyor ne güzel işte

Bende öyle bişey olmadi. Hormonlar değişiyor tanı asabilik oluyor ama bu kırıcı boyutlarda değil ve çokta abartmamak lazım. Sonuçta hamilelik kişinin en güzel zamanları yazık etmemek gerek. Ama çokta elinde olmayabilir. Geçen kuzenim anlatiyordu o da hamileyken eşiyle aynı yatakta yatmak istemiyormus hemen arkasini donuyormus uyumak için demek ki olabiliyor

Ben de ilgi delisi oldum ya. Demek ki herkeste farkli etkileri var bu hamileligin.

Ben de hamile kalmak icin can atiyom bunlari okuyunca korktum normalde de hem cok duygusal hem de cabuk sinirlenen bir yapim var korktum simdiden güldüm yorumlari okurken valla alemsiniz kizlar

gebe kalmadan neysem sımdıde oyum , hıcbır seyımı etkılemedı ne aglama ne sınırlılık ne uyku halı.. esımle de hersey aynı sadece cınsellık azaldı o kadar :D
su adamlara bu kadar ezıyet etmeyın, sız ne kadar sıcak olursanız onlarda o kadar yakın oluyor size ve dogacak bebeklerıne..

Ya bizim de baslarda hersey normaldi sonra bi dusuk tehlikesi atlattim zaten o zaman doktor bi çok şeye sınırlandırma getirdi dolayisiyla hormonlarimin tavan yaptigi zamanlarda dahi kardis kardis yattik. Ilk 3 ay ben herseyi ve herkesi canavar gb goruodum simdi de son 2 aydir kışa girmiş olsak dahi yanıyorum alev alev bildiin ter içinde yanıyorum o yüzden esim sarilamio bile buda artik adami germeye basladi onunda farkindayim bakalim bende dogum sonrasini bekliorm :)

Back
X