• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim varrr..!..

off off daha 19 yaşındasın karşına ilk çıkan ve seni doğru düzgün istemeyen bi adamla evlenmeye çalışıyorsun.bir silkelen, biraz kendine güven sonra başını vuracak taş ararsın

Canım hakkında hayırlısı olsun çok küçüksün hemen ewlenmeyi düşünme canım dediğim gibi iyice tanı onu ilerde ne olur bilinmez
kendi kararlarını sen wer onun istediklerini yapma canım
Allah yar we yardımcın olsun

cocuk sana oyle mi dedi..peki diyip arayip,sormayacaksin.sen bile bile lades dersen.iliskini ilerletirsen ileride sana ailem baskasini bulmus derse,sende ama biz birlikteyiz dersen..meslegime kadar onlar karar verdi.. ben sana bastan demistim,vicdanim cok rahat deme hakkini veriyorsun sen bu ana kuzusuna.seven erkek inan herseyi yapar...nokta

hepınızınkını okudum hepınız haklısınız ama ortada bısı varkı ben onsuz yapamıorum onun gozlerı bana bakısı gulusu butun sınırlerımı yumusatıo..napcagımı bılmıorum bırakım dıorum gıtsın ama yapamıorumkı cok denedım onun o gzlerıne bakınca hersey alt ust oluo o nefesının gozlerıme deymesı varya okadar guzel bısıkı ben bu zamana kadar hıc bırsey korkmadım kımseye guvenmedım kımseye sırtımı dayamadım ama bu okadar farklıkı napıcagımı gercekten bılmıorum elımden dua etmekten baska bısı gelmıo gıdım desem gıdemıorum kalım desem korkuorum sorun onla evlenmem flnda dıl yeterkı o hep bana aıt kalsın ama o bunun garantısını vermıo bana ıste en cokta bu koyuyo ınsana sevıomu bılmem kendıne gore sevıorum dıo... en cokta onun benı benım onu sevdıgım kadar % 1 bıle sevememesı koyuyo ınsana ama yınede bırakamıorum saf saf resımlerıne bakıorum ole dusunuorum ama elımden bısı gelmıorr...

adam 24 yaşındaymış

4 yıl daha kullanır seni, sonra anasının istediği bir kızı alır gelin diye:emir_bebek:

o zamanda "onun gozlerı bana bakısı gulusu butun sınırlerımı yumusatıo.." diyebilecek misin? :ecrin_bebek:

senin hayatın,senin seçimlerin , gözün kapalı yaşayacaksan yaşa hayatını

mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile4

hepınızınkını okudum hepınız haklısınız ama ortada bısı varkı ben onsuz yapamıorum 1. onun gozlerı bana bakısı gulusu butun sınırlerımı yumusatıo..napcagımı bılmıorum bırakım dıorum gıtsın ama yapamıorumkı 2. cok denedım onun o gzlerıne bakınca hersey alt ust oluo o nefesının gozlerıme deymesı varya okadar guzel bısıkı ben bu zamana kadar hıc bırsey korkmadım 3. kımseye guvenmedım kımseye sırtımı dayamadım ama bu okadar farklıkı napıcagımı gercekten bılmıorum elımden dua etmekten baska bısı gelmıo gıdım desem gıdemıorum kalım desem korkuorum 4. sorun onla evlenmem flnda dıl yeterkı o hep bana aıt kalsın ama o bunun garantısını vermıo bana ıste en cokta bu koyuyo ınsana sevıomu bılmem kendıne gore sevıorum dıo... 5. en cokta onun benı benım onu sevdıgım kadar % 1 bıle sevememesı koyuyo ınsana ama yınede bırakamıorum saf saf resımlerıne bakıorum ole dusunuorum ama elımden bısı gelmıorr...

Yerli yerinde yorumlar yapılmış lakin ben de bir şeyler söylemek lüzumu hissettim...
1. Sizi gerçekten seven (sevgi=fedakarlık, saygı, paylaşım, vs.) insanın bakışı, gülüşü iyi gelir insana... Hayatında daha evvel "baklava yemeyen" tadını bilmez, küp şeker verseniz "Ne tatlı!" diye hayran kalır.
2. Gözlerine bakınca her şey alt üst oluyor çünkü o gözler "sizi görmüyor." Gönül ulaşamadığını istiyor, kaçanı kovalıyor, şaşı baksa ahu gözlü sanıyor... (Ayrıca nefesin gözlerine değmesi ne ola ki, yorumlamak dahi istemedim şu tabloda...)
3. İlk sırtınızı dayadığınız kişi de sırtını "başka yere" dayamış. Korkarım ilk darbede düşersiniz lakin o tutunacak bir yer bulur. Enkaz altında kalan siz olursunuz.
4. Şu an bile size ait değil ve olmak niyetinde değil ki hep size ait kalsın. Yüz görmeden astar talep ediliyor.
5. İşte olay burda kopuyor. Sayısız örnek vardır, giden ya da bir türlü sizin yüreğinizce sevmeyen sevgili bir gün hatasını anlar ve aşkla döner size... O gün anlarsınız ki adam ya keldir ya göbeklidir ya da dişleri temiz değildir vs. Yeni dikkatinizi çekmiştir bu, artık eskisi kadar sempatik gelmiyordur size... Neden? Çünkü siz onun sizi sevmesini hayal etmekten "Ona" bakmaya fırsat bulamadınız bir de baktınız ki "pek de matah sayılmazmış"... :delphin: Hazır fırsat bulamamışken başka yöne çevirin "kafanızı"... Tutkuyla sevilen onca genç kızdan biri olmak, ömrünüzü geçireceğiniz adamı bulmak istiyorsanız bu vericiliği karşı taraftan bekleyin. İlişkide hem erkek hem kadının rolünü üstlenmeyin... Sizin aşkı ilan edilen, mutluluğu yüzükle taçlandırılan kızlardan neyiniz eksik? (Kaldı ki o pembe hayaller için yaşınız genç...) Elbette sevin ama daha çok "sevilin"...Unutmayın, siz burda içinizi dökerken o çevresine ya da ailesine sizden bu kadar "iyimser" bahsetmiyordur...:1closedeyes:

MUTLU OL arkadasım seni tebrik ederim bu kadar samimi ve gercek ögütler verdiğin için daha ne sölenirki bu kıza dahada dinlemezsse yasayacak cilesi varmıs derim

UMUTLU_OL ancak bu kadar güzel yazilirdi..tebrik ediyorum..
eh artık genc kızımız bunu da anlamazsa,ki acikcai anliyacagini sanmıyorum çünkü çok genc ve birazda bulutların üstünde,diyecek bir şey yok..

güzelim hayat senin hayatın..bir oyun hamuru var elinde ve sen onu yavaş yavaş sekillendiriyorsun..ona vereceğin ya da vermek istediğin şekil tamamen sana kalmış..ama sakın o hamuru çöpe atma e mı?öyle ya da böyle ona bir şekil ver,ama pişman olmayacağın bir şekil ve asla geri donupte düzeltmek istemeyeceğin bir şekil olsun,buna çok dikkat et..çünkü asla ama asla geri dönüp duzeltemezsin..o öyle bozuk,yamuk yuluk kalır..benden sana tavsiye..

yuh ya bu kadar kendinden nası ödün veriyor bu kızlar.
köpek gibi aşık olsam da dediğime gelmezse güle güle derim yani.
biraz aklınızı kullanın ya.
bu çocuk sizle takılıcak sonra annesi bi kız bulucak onla evlenicek olan size olcak
bi de sırf bu uğurda annesine ezdirmeyi kapanmayı şartsız koşulsuz kabul etmişsiniz
dicek bişi bulamıyorum!!!

canım sana olmayacak demiş bence daha fazla zorlama
olmasını istese çabalardı zaten ama herhangi bi çabası da yok
baya anneci biri belliki
şimdi evet desende bile bu anneci olması yüzünden sonra üzülebilirsin

Back
X