Borçları varmış diye aldı. Bizde hep bu konuyu açıldığında tartışıyoruz ama bilmiyorum işte napıcamıNiye aldı sebep neymiş ? Keyfi mi borç kapatmak mi? Benim bi arkadaşımın da kayınpederi almıştı borçlarını kapatmak için kız da yıllarca tartıştı eşiyle. Sonunda ne takılarını alabildi ne evliliği normale döndü boşandı .
Bu konu dışında bir sorununuz yoksa unutun bence çünkü o takılar gelmicek her defasında tartışırsanız ilişkinize zarar.Borçları varmış diye aldı. Bizde hep bu konuyu açıldığında tartışıyoruz ama bilmiyorum işte napıcamı
Hayır ev yok kiradayiz. Üstelik bana sormadan aldılar.Düğünden önce ev alındıysa düğünü baba ile birlikte yaptılarsa eşyalar vs. Borcu kapatmak için alınabilir bence,yani ben olsam verirdim.boyel bi ihtimal varsa konuyu kaptin derim,tam tersi ise haklısınız ama nereye kadar söylenip durcaksiniz
Merhaba. Size sormak istiyorum. Sürekli düşünüyorum ve napıcamı bilmiyorum. 3 yıllık evliyim ve evlendiğim hafta takilarimi kayınpederim bana sormadan bütün takilarimi aldi ve geri ödemedi. Bu konuyu açtığımda eşimle tartışıyoruz. Ailesinden nefret ediyorum.. Napmam gerekiyor bilmiyorummm..
Eşimle sorunum yok ama ailesiyle görüşmek istemiyorum ve eşim görüşmem için baskı yapıyor.Esinizle bjr sorununuz yoksa mecbur unutacaksiniz. Ailesiyle görüsmeyin sorun kalmaz. Esinizle de sorunlariniz varsa bosanma davası açıp alirsinjz takıları
O zaman esinize resti cekeceksinizEşimle sorunum yok ama ailesiyle görüşmek istemiyorum ve eşim görüşmem için baskı yapıyor.
Esine degil direk kayinbabana soyle alsin isini kendin hallet
Ben vermedim haberim yokken satıyorlar. Haberim olsaydi zaten vermezdim. Esime soruyorlar bana değil.İlk başta vermicektin şimdi kocana söylemenin de bi anlamı yok giden gitmiş mutlu olmaya bak
Takı yüzünden evliliğine zarar verme
O zaman eşinin ailesinin suçu yokki onlarla görüşmemen için bi sebepte yok eşin yapmış herşeyiBen vermedim haberim yokken satıyorlar. Haberim olsaydi zaten vermezdim. Esime soruyorlar bana değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?