Bir derdim var😥

bhr12bhr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
5
0
1
25
Merhaba. Size sormak istiyorum. Sürekli düşünüyorum ve napıcamı bilmiyorum. 3 yıllık evliyim ve evlendiğim hafta takilarimi kayınpederim bana sormadan bütün takilarimi aldi ve geri ödemedi. Bu konuyu açtığımda eşimle tartışıyoruz. Ailesinden nefret ediyorum.. Napmam gerekiyor bilmiyorummm..

Niye aldı sebep neymiş ? Keyfi mi borç kapatmak mi? Benim bi arkadaşımın da kayınpederi almıştı borçlarını kapatmak için kız da yıllarca tartıştı eşiyle. Sonunda ne takılarını alabildi ne evliliği normale döndü boşandı .

Borçları varmış diye aldı. Bizde hep bu konuyu açıldığında tartışıyoruz ama bilmiyorum işte napıcamı

Esinizle bjr sorununuz yoksa mecbur unutacaksiniz. Ailesiyle görüsmeyin sorun kalmaz. Esinizle de sorunlariniz varsa bosanma davası açıp alirsinjz takıları

Eşinizin ailesine dava açabilir misiniz bilmiyorum. Ispatlayabilirseniz bence dava açıp alın

Borçları varmış diye aldı. Bizde hep bu konuyu açıldığında tartışıyoruz ama bilmiyorum işte napıcamı
Bu konu dışında bir sorununuz yoksa unutun bence çünkü o takılar gelmicek her defasında tartışırsanız ilişkinize zarar.

İlk başta vermicektin şimdi kocana söylemenin de bi anlamı yok giden gitmiş mutlu olmaya bak
Takı yüzünden evliliğine zarar verme

3 yıllık bi bahtsızlığın bedelini eşine yaşatıp aranızı soğutma kırmayın birbirinizi şu saatten sonra yapacak bişeyi yok eşin belki zamanla alır sana bağırarak laflar saydırırak işini halledemezsin yıpratmayın birbiriniizi

Düğünden önce ev alındıysa düğünü baba ile birlikte yaptılarsa eşyalar vs. Borcu kapatmak için alınabilir bence,yani ben olsam verirdim.boyel bi ihtimal varsa konuyu kaptin derim,tam tersi ise haklısınız ama nereye kadar söylenip durcaksiniz

Takilar geri gelmez, icine sinmiyorsa ailesiyle gorusmezsin. Belki ilerde babasindan ev mev kalirsa miras icin sogur.

Hayır ev yok kiradayiz. Üstelik bana sormadan aldılar.

Esine degil direk kayinbabana soyle alsin isini kendin hallet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…