• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim ve sıkıntım var arkadaşlar ama nasıl anlatacağım

Zamanla konuşulur böyle şeyler-kendiliğinden konuşulur
Özellikle "bak böyle böyle oldu bil" diye anlatmaya lüzum yok

domatesat.gif
ehehe... Yeni üye, konu cinsellik ve ziyaretciler üyelerden daha fazla. Ilginc o_O

cinsellik olunca kk ya ilgi duyan abilerin sayısı bi anda artıyo.Allah'ın abazaları içinde vajina,popo geçen iki kelime okuyup ne anlıyolarsa

benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen

Yaslariniz kac canim?

Bir kaç günü aylar yıllar olarak mı yaşıyorsunuz?
İlişkiniz ciddiye binerse anlatırsınız daha ne olacağınız belli değil belki yarın ayrılacaksınız.

benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen

Yalnız yaşadıktan sonraki pişmanlıklar da olaya yeni biri dahil olunca oluyor.. madem pişman olacaksınız yaşamayınız.. yaşadıysanız da arkasında durmayı bilin lütfen..

Üç günlük bir adama da bunu anlatmanın luzumu yok bence.. hatta o "ben bu konuyu önemsiyorum bakire misin?" demediği müddetçe söylemek yersiz.. nasıl ki ben senden önce öpüştüm demiyorsak bunu da söylemeye gerek yok. Ama iş ciddiye binerse ve o kişinin bu konuyu önemsediğini hissederseniz gayet net bi biçimde yaşadığınızı söyleyin. Söylerken de lütfen ezilip büzülerek söylemeyin yoksa bi ömür aşağılanırsınız..

Uzuldum
Bizde evlendikten sonra olur o isler cnm kinami yorum ama bi daha asla yapma gunah cook gunah zina tovbe et ve anlatma hayatindaki kisiye dua etki iyi bri karsina ciksin

erkek arkadaşının bakire olup olmadığını bilme ihtiyacı yok sormamalı bile sorana da yuh derim, kendin anlatabilirsin iş ciddiye binince o konular illaki açılıyor ilk deneyimden falan bahsedince o zaman söylersin ki , asla bakire kelimesini kullanma , bakire değilim şeklinde değilde evet bir kez bir birliktelik yaşadım de, iğreniyorum artık bakire lafından... anlatışında midemi bulandırdı zaten..

yasamissin pisman olmussun,olabilir keske yapmasaydin diyecek halimiz yok olan olmus artik.ama bunu erkek arkadasina söylemek zorunda degilsinki,yani o sorarsa tabiki yalan söyleme ama neden kendiliginden anlatma geregi duydun anlamadim.dini inancini bilmiyorum ama bizim dinimize göre yasayip pismanlik duydugun biseyi baskalarina anlatip sahit tutmana gerek yok,kaldiki kac gündür tanidigin birine bunu söylemen cok yanlis.önce seni tanimasina izin ver,sana bekaret kontrolü yaptiracak degil ya.pisman olduysan kendin yasa bu duyguyu ve kendini defolu gibi görme.senin karakterini tanimadan bunu sorarsa birak sevme o adami zaten

Burdan Genc kizlara sesleniyorum o sey hayalinizdeki gibi degil, olmuyor oyle bulutlarin ustune falan cikamiyorsunuz once bunu bir yerinize notlayin... Yapmadan once iki kez dusunursunuz belkim...

Ayrica bunu dert edecektiniz madem konu sahibi iradenize sahip olacaktiniz, hadi kafa gitti cok istiyon diyelim bu isin turlu turlu yollari var. Gecmis olsun.

Ya benim de bi sikintim var ben evliyim bosaniyorum boyle konu acip anlatmak isdiyorum ama nasil konu acilir bilmiyorum anlatirmisiniz sikintisini yazan kiz gibi nasil sorunumy yaza biluriim

BİR DR A gitseydin arkadaşım belki tam birleşme olmadıysa başka şey olabilir. Keşke başta düşünseydin diyeceğim ama olmuşa çare yok. Vajina sarkması içinde bir dr'a gözüksen iyi olur ilk kez duydum

Ya benim de bi sikintim var ben evliyim bosaniyorum boyle konu acip anlatmak isdiyorum ama nasil konu acilir bilmiyorum anlatirmisiniz sikintisini yazan kiz gibi nasil sorunumy yaza biluriim
Bir derdim var bölümünde sag üst tarafta yeni konu ac yaziyo. Ona basarsan derdini anlatabilirsin.

Back
X