Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehehe... Yeni üye, konu cinsellik ve ziyaretciler üyelerden daha fazla. Ilginc![]()
![]()
Alakaya gel.O işi yapmadan önce böyle olabileceğini düşünmediysen şimdi neden bu kadar dert ediyorsun?
cinsellik olunca kk ya ilgi duyan abilerin sayısı bi anda artıyo.Allah'ın abazaları içinde vajina,popo geçen iki kelime okuyup ne anlıyolarsa
benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen
benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen
estetij ameliyattan baska cozum yok. bosver oyle olsun nolcak kendini oldugun gibi kabul etvajinamda sarkma esolduğunar onun için ayrı bir konu açmayı düşünmediğim için iki soruyuda aynı anda sordum arkadasım
İnsanlar ne anlıyor ki okuyunca boş boş bende onu anlamıyorum :) yorum yapmadan duramıyorum ben çoğu zamanehehe... Yeni üye, konu cinsellik ve ziyaretciler üyelerden daha fazla. Ilginc![]()
![]()
O işi yapmadan önce böyle olabileceğini düşünmediysen şimdi neden bu kadar dert ediyorsun?
Bir derdim var bölümünde sag üst tarafta yeni konu ac yaziyo. Ona basarsan derdini anlatabilirsin.Ya benim de bi sikintim var ben evliyim bosaniyorum boyle konu acip anlatmak isdiyorum ama nasil konu acilir bilmiyorum anlatirmisiniz sikintisini yazan kiz gibi nasil sorunumy yaza biluriim