Bir derdim yok aslında bütün sorun içinde bulunduğum boşluk

singlelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
511
3
46
Antalya
bir derdim var mı yok mu bunu bende bilmiyorum.
aslında yok gibi kuruntularımla var gibi görünmeye basladı..
aslında bütün mesele evde oturmam .yani geziyorum tozuyorum ama boş!
2 yıl oldu lise biteli.sınavlara hazırlanıyorum.hayatım bi belirsizlik üzerine gidiyor.
ve sanki evde oturup durmamdan da herkes rahatsız gibi geliyor.belki böyle degil ama ben fazla sıkıldım bu ruh halimden.kim ne dese batmaya basladı.istediklerim yapılmadıgı zaman önemsenmediğimi düşünüyorum.dedim ya garip bi ruh hali.boslukta gibiyim.okul okusam yada işe girsem belki bütün sorun cözülcek.
kendi kuruntularımla kendimi sürekli mutsuz ediyorum.sacma sapan sebeplere üzülüp kafama takıyorum..baska sehirde bi teyzemin yanına gidip calısmayı düşünüyorum evden uzak olmak belki iyi gelir bana...
çünkü mutsuzlugumla herkese sorun oluyormuşum gibi düşünüyorum..aslında mutluyum ailemle.evin kıymetli kızıyım da dedim ya boslukta olmak cok kötü bi durum..ben ne yapmalıyım acaba??

Boş kalınca cidden insan hep birilerine sarıyor.
En iyisi meşgul olmak devamlı.
Teyzenizin yanı müsaitse hiç düşünmeden gidin çalışın inanın iyi gelecektir.
Akşam iş çıkışı kurs falan bulursanız iyice çözülürsünüz.

haklısınız..zaten cok içine kapanık bi tipim biraz acılmamda gerek.beynimi gereksiz seylerin kemirmesinden sıkıldım.daha degecek seylere yormam gerek

haklısınız..zaten cok içine kapanık bi tipim biraz acılmamda gerek.beynimi gereksiz seylerin kemirmesinden sıkıldım.daha degecek seylere yormam gerek

Allahtan teyze gibi bir şansınız var.
İnanın evde bomboş oturup bunalan hiç bir çözüm bulamayan o kadar insan var ki..

Allahtan teyze gibi bir şansınız var.
İnanın evde bomboş oturup bunalan hiç bir çözüm bulamayan o kadar insan var ki..

evet sükredecek ve sevinecek cok seyim var aslında ama insanoglu nankör işte hep olmayanda yapamadıgında hep isyanda bi yanı.
bende nankörüm galiba

kurs ya da iş kesin çözüm olur diye düşünüyorum, sıkılmaya vakit bulamazsınız :)
sıkmayın canınızı hem, farkındasınız neden böyle hissettiğinizin, bu çözümün büyük br parçası bana göre :)

Çalışmak iyi gelecektir ama bulunduğunuz şehirde,ailenizin yanında bu daha iyi olmaz mı?Çünkü ne de olsa sıkılsanız da bu ortama alışmışsınız.İş güzel ama ilk etapta zorlayıcı olacaktır alışana kadar.Yani yeteri kadar büyük bir değişim aslında iş,birde şehir farklılığı zor gelebilir diye düşünüyorum ben.​

aslında seni çok iyi anlıyorum.sınavlara hazırlanıyorum yazmışsın.bu sene mi girdin?
bende kendimi boşlukta gibi hissediyorum.geleceğim belirsizmiş gibi geliyor.bu sene sınava bende girdim.ygs den çok düşük puan aldım..eğer bu sene girdiysen sınava sınav dönemi yüzündendir.tanıdığım hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyo çünkü.sanırım gelecek endişesinden.

kursa git biseyler öğren belki bilmediğin bi yeteneğin vardır. dansa git çok eğlenirsin açılırsın yeni yeni insanlar tanımıs olursun.benim bi arkadasım vardı senin gibiydi sonra latin dansları kursuna gitti eski halinden eser kalmadı çok iyi arkadasları oldu ve de çok güzel dans ediyo artık çok mutlu.farklı ve düzgün ortamlar her zaman iyidir

evet daha iyi olurdu ama iş imkanı tayzemin yani.yani teyzemle calışacagım için baska sehre gidiyorum.yoksa ana kuzusuyumdur cok zorlancam

evet bu sene girdim.hep soru işaretim var gelecege yönelik.kazanacakmıyım nolcak.ben nasıl bi meslek secicem iş bulabilecekmiyim diye soru soru soru buda insanı cok bunaltan bir durum..

güzel bir fikir ama pek aram yoktur dansla
inşallah baska yönlerimi calısarak kesfederim

evden gitmeme sayılı gün kaldı...ailemden ayrılıp baska bir sehre gitmek zor geliyor.ama gitmeminde ruh saglıgım acısından hayırlı oldugu konusunda hala aynı fikirdeyim
cünkü bu seferde evden gitcem neden daha cok ilgi görmüyorum
acaba gitmem onları üzmüyormu
gibi sacma düşüncelere kapılıyorum
bu ruh halinden acilen kurtulmalıyım

malesef benimde okul tatil olduğu için bende aynı durumdayım :) geçecek diye bekliyorum..
bence biraz daha pozitif olun bence karanlığı siz kendiniz yaratıyorsunuz. biraz daha olumlu ve sakin düşününce ne yapmanız gerektiğini anlayacaksınız inşallah :)

genelde öyleydim pozitiftim yani ama evde oturmak bi işe yaramamak üniversite kazanamamak böyle yaptı

genelde öyleydim pozitiftim yani ama evde oturmak bi işe yaramamak üniversite kazanamamak böyle yaptı
inanın hiç bir farkımız yok şu anda.. toplumdan soyutladım kendimi. ne zaman dışarı çıktım hatırlamıyorum. en son ne zaman makyaj yaptım bilmiyorum.. şu son haftalarda eve kapadım kendimi.. ama bunu kendime yapan benim.. bunuda gayet iyi biliyorum

Bak ben 3 aydır çalışmıyorum, evliyim, evde oturuyorum, sonbaharda tekrar iş bakmaya başlamayı düşünüyorum, bu arada bir bahar ve yaz dönemim boş.

Evde boş boş oturup delirmemek için, kocama da sarmamak için, kendimi de işe yaramayan bir fazlalık gibi hissetmemek için (öyle bir ezik yanım var çünkü) hem resim kursuna başladım, hem fransızcamı geliştirmeye çalışıyorum bir yandan, hem de bol bol kitap okuyorum, tarih kitapları romanlar psikojik analizler ne bulursam.

Şu hayatta geçen her dakikanın kıymeti var, o dakikalarda kendine ne katabilirsen ileride o kadar faydasını görürsün. Ufkun açılır, evin 4 duvarına baktığın zaman bile ötesini görmeye başlarsın, beynin sürekli çalışır halde olur, miskinleşmessin.

evet gercekten aynıyız nerdeyse..bende öyleyim canım istemiyordu.su son zamanlarda cıkıyorum ama alıştırmalar yapıyorum insanlara karısmalıyım diye.
ve sırf bu halimden kurtulmak için cAlışmak istiyorum.bana iyi geleceğini düşünüyorum.
ama sanslıyız sorunun kendimizde oldugunu biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…