- Konu Sahibi singlelife
-
Boş kalınca cidden insan hep birilerine sarıyor.
En iyisi meşgul olmak devamlı.
Teyzenizin yanı müsaitse hiç düşünmeden gidin çalışın inanın iyi gelecektir.
Akşam iş çıkışı kurs falan bulursanız iyice çözülürsünüz.
haklısınız..zaten cok içine kapanık bi tipim biraz acılmamda gerek.beynimi gereksiz seylerin kemirmesinden sıkıldım.daha degecek seylere yormam gerek
Allahtan teyze gibi bir şansınız var.
İnanın evde bomboş oturup bunalan hiç bir çözüm bulamayan o kadar insan var ki..
Çalışmak iyi gelecektir ama bulunduğunuz şehirde,ailenizin yanında bu daha iyi olmaz mı?Çünkü ne de olsa sıkılsanız da bu ortama alışmışsınız.İş güzel ama ilk etapta zorlayıcı olacaktır alışana kadar.Yani yeteri kadar büyük bir değişim aslında iş,birde şehir farklılığı zor gelebilir diye düşünüyorum ben.
aslında seni çok iyi anlıyorum.sınavlara hazırlanıyorum yazmışsın.bu sene mi girdin?
bende kendimi boşlukta gibi hissediyorum.geleceğim belirsizmiş gibi geliyor.bu sene sınava bende girdim.ygs den çok düşük puan aldım..eğer bu sene girdiysen sınava sınav dönemi yüzündendir.tanıdığım hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyo çünkü.sanırım gelecek endişesinden.
kursa git biseyler öğren belki bilmediğin bi yeteneğin vardır. dansa git çok eğlenirsin açılırsın yeni yeni insanlar tanımıs olursun.benim bi arkadasım vardı senin gibiydi sonra latin dansları kursuna gitti eski halinden eser kalmadı çok iyi arkadasları oldu ve de çok güzel dans ediyoartık çok mutlu.farklı ve düzgün ortamlar her zaman iyidir
malesef benimde okul tatil olduğu için bende aynı durumdayım :) geçecek diye bekliyorum..
bence biraz daha pozitif olun bence karanlığı siz kendiniz yaratıyorsunuz. biraz daha olumlu ve sakin düşününce ne yapmanız gerektiğini anlayacaksınız inşallah :)
inanın hiç bir farkımız yok şu anda.. toplumdan soyutladım kendimi. ne zaman dışarı çıktım hatırlamıyorum. en son ne zaman makyaj yaptım bilmiyorum.. şu son haftalarda eve kapadım kendimi.. ama bunu kendime yapan benim.. bunuda gayet iyi biliyorumgenelde öyleydim pozitiftim yani ama evde oturmak bi işe yaramamak üniversite kazanamamak böyle yaptı
inanın hiç bir farkımız yok şu anda.. toplumdan soyutladım kendimi. ne zaman dışarı çıktım hatırlamıyorum. en son ne zaman makyaj yaptım bilmiyorum.. şu son haftalarda eve kapadım kendimi.. ama bunu kendime yapan benim.. bunuda gayet iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?