beş. Senenin birikimi ettiğim laf ona koyunca açtı bu konuyu.Sadece bu kadar para için mi boşanma konusunu açtı
Bende görmedim. Aç gözlülük bir hastalık. O miras olmasa ne yapacaktı. Herkes kendi parasına göre yatırım yapsın.Kısaca elimdekilere göz dikiyor.hani yatırımı bize yapacağını. Bilsem paylaşalım.ama bana anlatırken bile bizim paramızı gelirimizi arttırmamız lazım. Demiyor.benim. gelişmem lazım bir şeyler yapmam lazım diyor."benim diyor yani sen para ver.ben zengin olayım.sende istersen. Aç .Otur demek istiyor.
Böyle demek istedin desem inkar eder.ama hazırlıksız pat diye söylediği .İçin yalanla süsleyemedi para istemesini.kocası doğru. Düzgün olmayıp üstüne para verip o kocaya yaranan görmedim hiç.@Cordelia_1605
ben hayatımda ne anam ne kardeşim. Nede baska akrabam için para ıstedım ondan Allah istetmesin.gerçek. zenginin parasının bereketi olmuyorBende görmedim. Aç gözlülük bir hastalık. O miras olmasa ne yapacaktı. Herkes kendi parasına göre yatırım yapsın.
Bu vizyonsuz adam hasbelkader zengin olsa ilk “karı”yı değiştirir. O parayı vermeyin, evin masraflarını da ortak karşılayın.Kısaca elimdekilere göz dikiyor.hani yatırımı bize yapacağını. Bilsem paylaşalım.ama bana anlatırken bile bizim paramızı gelirimizi arttırmamız lazım. Demiyor.benim. gelişmem lazım bir şeyler yapmam lazım diyor."benim diyor yani sen para ver.ben zengin olayım.sende istersen. Aç .Otur demek istiyor.
Böyle demek istedin desem inkar eder.ama hazırlıksız pat diye söylediği .İçin yalanla süsleyemedi para istemesini.kocası doğru. Düzgün olmayıp üstüne para verip o kocaya yaranan görmedim hiç.@Cordelia_1605
Ben olsam kılımı vermemkarı koca çalışıyoruz. koca tarafı çıkarcı bir ailedeyim.çocuğa annem bakıyor.bazı masraflarını ben karşılıyorum. bir bakıcı parasına göre az ödemiş oluyorum.kocam sayesinde dedemden kalan mirası paylaştık herkese olduğu gibi bana 9 bin düştü.kayınpederim.zengindir gerçek zengindir.kocam onun hayvanları ile uğraşıyor.benden onbin istiyor.nerdeyse çocuğun üstbaşı bende kendisi ancak bi bez parası verir.bir şey istesem bin dereden bin su getirir cidiye almaz. kredi çekmeyeyim sen ver diyor. üstelik geçenlerde küsüp boşanmaktan bahsetti.bana trip ata ata bi hal oldu.ben gelişcem filan diyor.babası arası alacak 250 binliralık. 50bin çekmek istiyor.çok garip tuhaf bir sülale sanki kim kimi ayakta hallederse gibi.eşimden daha fazla kazansamda doğum iznimde maaş alamazken onun gelirinden bir hayır görmedim.
ben hayatımda ne anam ne kardeşim. Nede baska akrabam için para ıstedım ondan Allah istetmesin.gerçek. zenginin parasının bereketi olmuyor
o da ortak karşılamaktan kayrtarmak adına bedav yemek bulabileceğin bir yerden kayınvalide ve bizim ev için yemek alıyor.Bu vizyonsuz adam hasbelkader zengin olsa ilk “karı”yı değiştirir. O parayı vermeyin, evin masraflarını da ortak karşılayın.
Ben olsam kılımı vermem
üstümde doğumdan önce giydiğim kışlık tunikler var.para vermiyorum. zaten maddi konuda bir türlü bir sonuca ulaşamadık.evin masrafını ortak paylaşmak için konuşmadık konuşamadık adam benden ne kadar koparırsam kar diye düşünüyor.Verme para falan net!
Senin 9binle nereye varacaklar merak ettim doğrusu amaç seni sıfırlamak gönüllü köle görüyorlar be kk daş gelin degilben hayatımda ne anam ne kardeşim. Nede baska akrabam için para ıstedım ondan Allah istetmesin.gerçek. zenginin parasının bereketi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?