karı koca çalışıyoruz. koca tarafı çıkarcı bir ailedeyim.çocuğa annem bakıyor.bazı masraflarını ben karşılıyorum. bir bakıcı parasına göre az ödemiş oluyorum.kocam sayesinde dedemden kalan mirası paylaştık herkese olduğu gibi bana 9 bin düştü.kayınpederim.zengindir gerçek zengindir.kocam onun hayvanları ile uğraşıyor.benden onbin istiyor.nerdeyse çocuğun üstbaşı bende kendisi ancak bi bez parası verir.bir şey istesem bin dereden bin su getirir cidiye almaz. kredi çekmeyeyim sen ver diyor. üstelik geçenlerde küsüp boşanmaktan bahsetti.bana trip ata ata bi hal oldu.ben gelişcem filan diyor.babası arası alacak 250 binliralık. 50bin çekmek istiyor.çok garip tuhaf bir sülale sanki kim kimi ayakta hallederse gibi.eşimden daha fazla kazansamda doğum iznimde maaş alamazken onun gelirinden bir hayır görmedim.
senin yatırımına bin lira katkım olur dedim binli ra istemiyorum altın istiyorum dedi. kayınpeder dedeme demiş senin torun para harcamıyor diye.valla bunlardan sonra gitsin bi r avukata karım altın vemiyor diye boşasın.işin kötü kısmı işte kızıp gidemiyorsun evden çocuk için değil.evden ben gidersem kafama göre suçlu duruma düşüyorum.zaten hiç helal etmiyorum.Allah hayır getirmesin.aslında biraz da verme sebebim.şimdi vermedikçe kıymetli olacak ama verince babası ile hayvan alır yada bu işle ilgili illa yine muhatap olur.o hayvanlar kısın yem yiyecek başka masrafları olacak. babam para istemicek vs dedi ama veriyim alsın babası da istesin bi daha bir birlerine girsinler.ikiside dolandırıcı bi yerde patlak versin bir birlerine yapmaya çalıştıkları dolap.ben bunu ertelemiş oluyorum.kocvam uzun süre bir yerde duran biri değil bu işten de sıkılacaktır.bu işe yatırım yaptığına yapacağına babası tarafından yine kazık yemesine pişman olsun istiyorum. birde gerisini isteme yolunun tamamen kapatmak istiyorum. onlar tehditle aldık gerisini de tehditle alırız diye düşünse de.artık hiç bana gelmesin adliyeye gitsin.ortada çok büyük bir geçim sıkıntısı yoksa vermeyin paranızı. hele de böyle çıkarcı bir sülaleye. koca dahi olsa sizi yemek istiyor orası net. ben annemle babam arasında da bunları yaşadım onun için söylüyorum
ha kredi çekmek istemiyor ve senden para istiyorsa alacağı arsaya seni de ortak etsin o zaman ver parayı. çok iyi niyetli ise, seni ve ailesini çok düşünüyorsa normalde onun teklif etmesi gereken şeyi sen söylediğinde bakalım ne tepki verecek??
bunu aldık mı gerisini alırız diye düşünüyordur.birde babasının yaptığı gibi 2. çocuğu yapayım da kaçmasın elinde ne varsa versin diye düşünüyor.babasınla beraber hayatı cehennem olur inşallah.Bosanmak istiyorsa 9 bini bahane etmesin esin.
senin yatırımına bin lira katkım olur dedim binli ra istemiyorum altın istiyorum dedi. kayınpeder dedeme demiş senin torun para harcamıyor diye.valla bunlardan sonra gitsin bi r avukata karım altın vemiyor diye boşasın.işin kötü kısmı işte kızıp gidemiyorsun evden çocuk için değil.evden ben gidersem kafama göre suçlu duruma düşüyorum.zaten hiç helal etmiyorum.Allah hayır getirmesin.aslında biraz da verme sebebim.şimdi vermedikçe kıymetli olacak ama verince babası ile hayvan alır yada bu işle ilgili illa yine muhatap olur.o hayvanlar kısın yem yiyecek başka masrafları olacak. babam para istemicek vs dedi ama veriyim alsın babası da istesin bi daha bir birlerine girsinler.ikiside dolandırıcı bi yerde patlak versin bir birlerine yapmaya çalıştıkları dolap.ben bunu ertelemiş oluyorum.kocvam uzun süre bir yerde duran biri değil bu işten de sıkılacaktır.bu işe yatırım yaptığına yapacağına babası tarafından yine kazık yemesine pişman olsun istiyorum. birde gerisini isteme yolunun tamamen kapatmak istiyorum. onlar tehditle aldık gerisini de tehditle alırız diye düşünse de.artık hiç bana gelmesin adliyeye gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?