Bir dert degil ama

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kizlar

Bir dert degil sadece bilgisi olan varmi acaba bu konuda
Bebegim 4 ayina giricek, devamli yatiriyorum. Mesela mama veriyorum 1 saat de oynama halisina yatiriyorum orda biraz oyalaniyor sonra uykuya daliyor. Bu duzen devamli boyle ama tabiki arada alip konusup ilgileniyorum/

Sizce duzen iyimi yoksa cok fazla sirt ustu yatirmam iyi degilmi

artık sırtına ve yanlarına destek yastık koyup oturur pozisyona getirebilirsin. sırt üstü yatırdıkça kafasının arkası düzleşiyor bebeklerin biraz şekilsiz oluyor. hem de kendi kendine kalkma hareket etme yetisi gelişir oturttukça.

Hic sorma duzlesti iyice arkasi. Hatta egri bugru oldu ya uzuluyorum. Birde oyle deneyim.
Su havalar sicak ya kucaklasam ben terliyorum bebegim
Terliyor en iyisi yatsin diye dusundum

Hic sorma duzlesti iyice arkasi. Hatta egri bugru oldu ya uzuluyorum. Birde oyle deneyim.
Su havalar sicak ya kucaklasam ben terliyorum bebegim
Terliyor en iyisi yatsin diye dusundum

ben oğlum doğduğundan oturmaya başlayana kadar her gün ve her gece de dahil saat başı yatış pozisyonunu değiştirdim kafası güzel olsun diye. ki gerçekten çok güzel ve çok şekilli bir kafası oldu maaşallah.
sen de hala geç kalmış sayılmazsın. yatırır pozisyonda koyuyorsan yan koy 1 saat arkasına destek koyup, bir sonraki yatırışına diğer tarafına koy. böyle böyle güzelleşir daha kafası esnek onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…