Şimdi böyle benimle aynı şeyleri yaşayıp iyileşenleri okuyunca iyice ferahlıyorum çok sağolun.Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah .Darısı başımaİkisi de bende vardı. Göğsümden basit bir ameliyatla kist alındı, ameliyat sonrası ağrı çekmedim bile.
Yumurtlama sorunum da bir ilaç ve bir iğneyle tek seferde çözüme ulaştı ve hamile kaldım
Mantar için de etkili kremler var, o hepsinden kolay.
Rabbim başka dert vermesin, hiç bozmayın moralinizi. Çözümleri gayet kolay sorunlar
Acil şifalar dilerim.
Ah canım inşallah ya .Bi anda öğrenince hepsini afalladım galiba .Tek tek öğreneydim iyidi :)bebosss canım sıkma canını benim de zırt pırt miyomum kistim çıkardı dkh kullandım sık sık bekarken tedavi amaçlı şu an hali hazırda mantarım var benim de pko yu bilemem inşallah hepsinden kurtulursun ama bu ikisi engel değil bebişe :)yeter ki stres yapma
Şimdi böyle benimle aynı şeyleri yaşayıp iyileşenleri okuyunca iyice ferahlıyorum çok sağolun.Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah .Darısı başıma
Rica ederim, işe yarar ve her şey yoluna girer inşallah :)Baktım canım şimdi
Çok iyi sonuç alanlar varmış
Deneyeceğim ben de.Çok teşekkür ederim canım
Amin canım amin tabi sende haklısın kim olsa böyle üst üste gelince şok etkisi yaşardı ama bak tekrar diyorum stres yok yukardaki arkadaşına dediği gibi hormonlar etkileniyor stresten ve mantarda aynı şekilde benden başka bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama eminim artık mantarda stresten belki haftalarca mantarım nüksetmiyor ama stersli bi gün geçiriyim hemen hatırlatıyor kendiniAh canım inşallah ya .Bi anda öğrenince hepsini afalladım galiba .Tek tek öğreneydim iyidi :)
Allah sağlık versin sana da canım
canim hic üzülme pko lular en kolay hamile kalanlar neredeyse burada yüzlerce pkolu 2. Yada 3.denemede hamile kaldı.bende ne pko var nede baska bisey yıllar sonra hamilelik nasip oldu.bu tarz rahatsizlıkları stres tetikler sakin ol hicbirsey olmayacak.sinavdada Allah yardımcın olsun insallahHayırlı akş herkese..
Bugün canım çok sıkkın.Konu açmıştm daha önce göğüslerim ağrıyor diye.Bugün genel cerraha gittim.Ayrıca bir ay önce öylesine jinekoloğa gitmiştim.Yumurtalık kistim olduğunu öğrenmiştim.Herhangi bir ilaç vermemişti.1 ay dolsun gel kontrole eğer düşmezse kendiliğinden ilaç tedavisine başlarız dedi.Neyse bugün gittim ilk Genel cerraha.Muayene etti ve göğüslerim için fibrokistin var 2 tarafta da sol taraftaki büyük hatta dedi.Ultrason için gün verdi.Şimdilik bi ilaç vermedi.Onun sonucundan sonra vercekmiş.Moralim bozuldu biraz.:-(
Ordan çıktık eşimle jinekoloğuma gittim kont için.Doktorum muayene etti bni.Yumurtalık kistim 5cm idi 4cm olmuş ama bu yeterli deil.Onu yok etmemiz lazım ddi.2 ay doğum kont hapı kullancam tekrar gelcem kontrole.O yetmezmiş gibi vajinal mantarın var dedi.En üzüldüğüm ise polikistik oversin dedi.:-(
Bir dert için gittim 3-4 hastalığım çıktı.
Pko için şimdilik tedavi yapmicaz.2 ay sonra kistin bakalım ne durumda.Eğer o yok olursa Yumurta çatlatma tedavisine başlicaz yumurtalıkların tembel dedi.
Öylece konuşup çıktık eşimle.Moralim çok bozuk şuan.Çocuk istiyorduk artık.
Eşim 3 ay önce varikosel amlyt olmuştu.Dün gidip tahlil yaptı Sperm ileri hareketliliği 2 katına çıkmış.Bi 3 ay sonra daha da yükselcekmiş.O kadar çok sevinmiştik ki.Bugün benim için gittik ama pek sevindirici haber alamadık.Hastalık da sağlık da Allah'tan.Bu bi imtihan biliyorum ama canım sıkkın paylaşmak istedim sizinle..
Stres beni bu hale getirdi hep.1 ay kaldı alan sınavıma.Onun stresi bi yandan evlilik stresi bi yandan.Sağlığıma ayıracak vakit bile bulamıyorum.Şu sınavdan da kurtulsaydım hayırlısıyla.Okuyan herkesten dua istiyorum bu hayırlı günler hatrına:-(
Uzun oldu hakkınızı helal edin
Hangi bi derdim tedavi olcak anlamadım gitti
Hah şöyleAmin canım Allah razı olsun
Dediğin gibi önce moral.Şu sınav çıksın aradan kafamı bi güzel boşaltmak istiyorum .Doktora da daha düzenli gidebileceğim
Çok tatlısın canım sağol.Allah şifa versin :)Hiiç canını sıkma. Hangimizin sağlık sorununu yokki.. 15 yaşımdan beri pkoluyum, haşimato tiroidim var, kilom da fazla. Ama yaşıyorum işte :)
Allah razı olsun canım çok sağolGeçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin , sınavlarında başarılar diliyorum .
Kesinlikle canım stresim artıkça bunlar çıktı bende eminim.Biz kadınlar hassasız zaten her şeyden etkileniyoruz.Dikkat etmeye çalışacağım .Çok sağol yorumların için.ferahlıyorumAmin canım amin tabi sende haklısın kim olsa böyle üst üste gelince şok etkisi yaşardı ama bak tekrar diyorum stres yok yukardaki arkadaşına dediği gibi hormonlar etkileniyor stresten ve mantarda aynı şekilde benden başka bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama eminim artık mantarda stresten belki haftalarca mantarım nüksetmiyor ama stersli bi gün geçiriyim hemen hatırlatıyor kendini
Allah razı olsun canım.Stressiz olmaya çalışacağım.Allah beterinden saklasın .Çok sağolcanim hic üzülme pko lular en kolay hamile kalanlar neredeyse burada yüzlerce pkolu 2. Yada 3.denemede hamile kaldı.bende ne pko var nede baska bisey yıllar sonra hamilelik nasip oldu.bu tarz rahatsizlıkları stres tetikler sakin ol hicbirsey olmayacak.sinavdada Allah yardımcın olsun insallah
Allah razı olsun.İster istemez üzülüyo insan elde deil.Çok teşekkür ediyorumAllah Şafii sıfatıyla şifalar versin.
Ne kadar moralini bozma desek de insan illaki üzülüyor.
Ama geçeceğine, yenecegine inan.
Rabbimden iste.
İnşallah canım çok sağolllRabbim dermansız dert vermesin..
Derdi veren dermanını da verir ki Allah'ın izniyle moralinizi bozacağınız sorunlar değil inşaAllah en kısa sürede olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?