Bir dert için gittim bin derdim çıktı

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
Hayırlı akş herkese..
Bugün canım çok sıkkın.Konu açmıştm daha önce göğüslerim ağrıyor diye.Bugün genel cerraha gittim.Ayrıca bir ay önce öylesine jinekoloğa gitmiştim.Yumurtalık kistim olduğunu öğrenmiştim.Herhangi bir ilaç vermemişti.1 ay dolsun gel kontrole eğer düşmezse kendiliğinden ilaç tedavisine başlarız dedi.Neyse bugün gittim ilk Genel cerraha.Muayene etti ve göğüslerim için fibrokistin var 2 tarafta da sol taraftaki büyük hatta dedi.Ultrason için gün verdi.Şimdilik bi ilaç vermedi.Onun sonucundan sonra vercekmiş.Moralim bozuldu biraz.:-(
Ordan çıktık eşimle jinekoloğuma gittim kont için.Doktorum muayene etti bni.Yumurtalık kistim 5cm idi 4cm olmuş ama bu yeterli deil.Onu yok etmemiz lazım ddi.2 ay doğum kont hapı kullancam tekrar gelcem kontrole.O yetmezmiş gibi vajinal mantarın var dedi.En üzüldüğüm ise polikistik oversin dedi.:-(
Bir dert için gittim 3-4 hastalığım çıktı.
Pko için şimdilik tedavi yapmicaz.2 ay sonra kistin bakalım ne durumda.Eğer o yok olursa Yumurta çatlatma tedavisine başlicaz yumurtalıkların tembel dedi.
Öylece konuşup çıktık eşimle.Moralim çok bozuk şuan.Çocuk istiyorduk artık.
Eşim 3 ay önce varikosel amlyt olmuştu.Dün gidip tahlil yaptı Sperm ileri hareketliliği 2 katına çıkmış.Bi 3 ay sonra daha da yükselcekmiş.O kadar çok sevinmiştik ki.Bugün benim için gittik ama pek sevindirici haber alamadık.Hastalık da sağlık da Allah'tan.Bu bi imtihan biliyorum ama canım sıkkın paylaşmak istedim sizinle..
Stres beni bu hale getirdi hep.1 ay kaldı alan sınavıma.Onun stresi bi yandan evlilik stresi bi yandan.Sağlığıma ayıracak vakit bile bulamıyorum.Şu sınavdan da kurtulsaydım hayırlısıyla.Okuyan herkesten dua istiyorum bu hayırlı günler hatrına:-(
Uzun oldu hakkınızı helal edin
Hangi bi derdim tedavi olcak anlamadım gitti

Allahin izniyele hepsi de cozulecek sorunlar. Ben de pko hastasiydim ve ogrendikten 2 ay sonra hamile oldugumi ogrendim. Ve dogumdan sonra da kendiliginden temizlendi. Gogus kisti icin de bu bircok kisi de karsilasilabilir ileri tetkikleriniz yapilinca da doktorunuz sizi bilgilendirecektir ama genelde kanser olmadigi muddetce mudahale etmezler. Siz gonlunuzu ferah tutun. Vajinal mantar ise hemen hepimizde olan birsey. Hamileligim suresince birkac kez gecirdim ve ilacla cozuldu sorun.

Ben de pko luyum ve benim de sol göğsümde fibrokistim var. Pko ve meme kistleri bağlantılı zaten ki metabolik sendrom adı da. Şeker, kalp, tansiyon yatkınlığı da genel özellikleri arasında. Size en iyi örneklerden biri de ben olabilirim ki bekarken bir doktor müsvettesi bana dan diye sen istesen de çocuğun olması çok zor demişti ve ben yıkılmıştım o gün. Sonraki süreçte pko ya bağlı çene kıllanması şikayetiyle ilaç kullanmaya başladım doğum kontrol hapı+ androjen baskılayıcı, kullanırken evlendim ve ilacı kestiğim ay hamile kaldım yani bebek için ekstra bir tedavi görmedim. 2. Bebeğimde de aynı şey oldu, lazere gidiyordum bir süredir bazı bölgelerdeki tüyler çok dirençliydi kadın doğuma yönlendirdiler ve yine tüylenme için bir doğum kontrol hapına başladım 2 ay kullandım ve bıraktığımda plansız kendiliğinden hamile kaldım . Yani demem o ki üzülmeyin sadece dua edin tedavinizi olun ve umudunuzu sakın kesmeyin. İnşallah hayırlısı ile evladınıza kavuşursunuz.

Ohoo saymakla bitmeyen hastalarım var . .
Rabbim beterinden saklansın. .
Geçer hepsi de inşallah. .
Ama önce moral . .
Doktoru ihmal etme . .
Geçmiş olsun. .

Benim tanidigimin göğsünde de birsürü kist vardı, 15 tane falan. Brokoli kürü uyguladı ve inanılmaz bir şekilde tamamen temizlendi. Bir tıp öğrencisi olarak epey şaşırdım. Bu tarz kurler gercekten ise yarayabiliyor. Kürün ayrintilarini bilmiyorum, internette vardir, brokoliyi kaynatip sabahlari suyunu içmekten ibaret gerçi

Ayrica anneannem de gençken maydanoz-limon kürü ile yumurtalik kistlerini yok etmiş. Onun da ayrıntıları internette vardir.

Allahin izniyele hepsi de cozulecek sorunlar. Ben de pko hastasiydim ve ogrendikten 2 ay sonra hamile oldugumi ogrendim. Ve dogumdan sonra da kendiliginden temizlendi. Gogus kisti icin de bu bircok kisi de karsilasilabilir ileri tetkikleriniz yapilinca da doktorunuz sizi bilgilendirecektir ama genelde kanser olmadigi muddetce mudahale etmezler. Siz gonlunuzu ferah tutun. Vajinal mantar ise hemen hepimizde olan birsey. Hamileligim suresince birkac kez gecirdim ve ilacla cozuldu sorun.
İnşallah canım.Çok sevindim adına.Darısı başıma inşallah.Gönlümü ferahlattın .ilaçlarımı düzenli kullanmaya çalışacağım
Allah gönlümüze göre versin

Bu devirde sağlıklı insan inan ki yok.
Sıkma canını.
İnşallah çabucak iyileşirsin.

Ben de pko luyum ve benim de sol göğsümde fibrokistim var. Pko ve meme kistleri bağlantılı zaten ki metabolik sendrom adı da. Şeker, kalp, tansiyon yatkınlığı da genel özellikleri arasında. Size en iyi örneklerden biri de ben olabilirim ki bekarken bir doktor müsvettesi bana dan diye sen istesen de çocuğun olması çok zor demişti ve ben yıkılmıştım o gün. Sonraki süreçte pko ya bağlı çene kıllanması şikayetiyle ilaç kullanmaya başladım doğum kontrol hapı+ androjen baskılayıcı, kullanırken evlendim ve ilacı kestiğim ay hamile kaldım yani bebek için ekstra bir tedavi görmedim. 2. Bebeğimde de aynı şey oldu, lazere gidiyordum bir süredir bazı bölgelerdeki tüyler çok dirençliydi kadın doğuma yönlendirdiler ve yine tüylenme için bir doğum kontrol hapına başladım 2 ay kullandım ve bıraktığımda plansız kendiliğinden hamile kaldım . Yani demem o ki üzülmeyin sadece dua edin tedavinizi olun ve umudunuzu sakın kesmeyin. İnşallah hayırlısı ile evladınıza kavuşursunuz.
Evet canım dediğin gibi bağlantılılar galiba.1 ay önce kistim oluşmuş ve göğüslerim de 1 aydır ağrıyordu.
Bazı dkt moral bozuyor sadece öylesi Sana denk gelmiş galiba .Ama nasip olmuş ne güzel Sana bebek :anne:
Benim dkt pek bi şey söylemedi ama iyi de konuştu.Ben sıktım canımı biraz hepsi üst üste gelince :110:
İnşallah hayırlısı.çok sağolun

canim benim ya herşey yüce rabbimden bizde 2 bucuk senelik evliyiz ilk yil bebek düşünmedik hemen olur gözuyle baktik sonra istemeye başladik tam 3 hamilelik gecirdim 2 tanesi kimyasal gebelik 1 tanesi diş gebelik diş gebelikte tüpüm alindi en kötüsüde diger tüpümde yapişikmiş hic bişekilde izlenmiyormuş ameliyatan snr doktor bana dedigi tek şey artik tüp bebekle anne olabilirsin o an dünya başima yikildi sandim neyse aradan 6 ay gecti tüp bebek yaptirdik malesef 6 haftada düşük yaptim yine
şans bir türlü gülmüyor bana diye düşünyordum kac aylardir şimdi yine tüp bebek tedavisi göruyorum umarim olumlu sonuc alirim bunlari sana niye mi anlattim beterin beterri var arkadaşim

Ohoo saymakla bitmeyen hastalarım var . .
Rabbim beterinden saklansın. .
Geçer hepsi de inşallah. .
Ama önce moral . .
Doktoru ihmal etme . .
Geçmiş olsun. .
Amin canım Allah razı olsun
Dediğin gibi önce moral.Şu sınav çıksın aradan kafamı bi güzel boşaltmak istiyorum .Doktora da daha düzenli gidebileceğim

Canım lütfen moralini bozma.
Hormonlar direk psikolojinden etkileniyor.
Allaha şükür tedavisi zor bir hastalığın yok.
Sokaktaki kadınların nerdeyse hepsi polikistik over.
Her şey gelip geçici.
İnşallah Allah'ın izniyle tedavileriniz bitince müjdeli haberi alırsınız.
Unutma moral bozmak yok!

Benim tanidigimin göğsünde de birsürü kist vardı, 15 tane falan. Brokoli kürü uyguladı ve inanılmaz bir şekilde tamamen temizlendi. Bir tıp öğrencisi olarak epey şaşırdım. Bu tarz kurler gercekten ise yarayabiliyor. Kürün ayrintilarini bilmiyorum, internette vardir, brokoliyi kaynatip sabahlari suyunu içmekten ibaret gerçi
Baktım canım şimdi
Çok iyi sonuç alanlar varmış
Deneyeceğim ben de.Çok teşekkür ederim canım

İkisi de bende vardı. Göğsümden basit bir ameliyatla kist alındı, ameliyat sonrası ağrı çekmedim bile.

Yumurtlama sorunum da bir ilaç ve bir iğneyle tek seferde çözüme ulaştı ve hamile kaldım :KK66:

Mantar için de etkili kremler var, o hepsinden kolay.

Rabbim başka dert vermesin, hiç bozmayın moralinizi. Çözümleri gayet kolay sorunlar :KK66:

Acil şifalar dilerim.

canim benim ya herşey yüce rabbimden bizde 2 bucuk senelik evliyiz ilk yil bebek düşünmedik hemen olur gözuyle baktik sonra istemeye başladik tam 3 hamilelik gecirdim 2 tanesi kimyasal gebelik 1 tanesi diş gebelik diş gebelikte tüpüm alindi en kötüsüde diger tüpümde yapişikmiş hic bişekilde izlenmiyormuş ameliyatan snr doktor bana dedigi tek şey artik tüp bebekle anne olabilirsin o an dünya başima yikildi sandim neyse aradan 6 ay gecti tüp bebek yaptirdik malesef 6 haftada düşük yaptim yine
şans bir türlü gülmüyor bana diye düşünyordum kac aylardir şimdi yine tüp bebek tedavisi göruyorum umarim olumlu sonuc alirim bunlari sana niye mi anlattim beterin beterri var arkadaşim
Çok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin Sana da tez zamanda gönlüne göre versin.Doğru valla Allah beterinden saklasın hepimizi.İnş olumlu sonuç alırsın:anneadayı:

Canım lütfen moralini bozma.
Hormonlar direk psikolojinden etkileniyor.
Allaha şükür tedavisi zor bir hastalığın yok.
Sokaktaki kadınların nerdeyse hepsi polikistik over.
Her şey gelip geçici.
İnşallah Allah'ın izniyle tedavileriniz bitince müjdeli haberi alırsınız.
Unutma moral bozmak yok!
Çok şükür canım dediğin gibi tedavisiz deil
Ama hepsini bi anda öğrenince afalladım :110:
İnşallah canım Allah razı olsun.Müjdeyi veririm umarım:anneadayı:

bebosss canım sıkma canını benim de zırt pırt miyomum kistim çıkardı dkh kullandım sık sık bekarken tedavi amaçlı şu an hali hazırda mantarım var benim de pko yu bilemem inşallah hepsinden kurtulursun ama bu ikisi engel değil bebişe :)yeter ki stres yapma

Back
X