Bir dertte benden

Estafurullah kimseye örümcek kafalı vs demek haddime değil tabiiki de hayat toz pembede değil bunun farkındayız hepimiz .Yaşadığınız çok zor şeyler. Rabbim kimseye göstermesin. Ve kimse sizi burda yargılamıyor. Hassas bir konu. Ama lütfen çocuğunuzu bağımlı yapmayın kendinize Evlenince herşey düzgün gidecek diye bir şey yok İnşallah iyi bir hayatı olur . Haklısınız koruma iç güdüsü yaşadıklarınızdan dolayı daha da hassassınız anlıyorum sizi.Ama siz hep yanında olmayacaksınız. Kalın sağlık ve sevgiyle.

konu nerden nereye gelmiş gönderip göndermemek annenin kararıdır ama sizin kızızın yaşı büyük ve sonuçta babaannesi. bu kadar korumacı olmak çocukta özgüven eksikliğine yol açar

Tabiki kendini korumayıda öğrenicek dik ayakta durmayıda ama ama işte

Bu korumak değil ki bildiğin çocuğu malı olarak görmek ama 18 yaşını geçince yanımdan ayrılmayacak demek nedir kız isterse napacaksınız ya evden kaçarsa daha kötü
Ne diyim yorumsuz ben fazla güven sonucu kötü şeyler yaşadım ve siz bana fazla korumacı diyorsunuz ben korumazsam kim koruyacak evet hastalık derecesinde korumacıyım yarın benim gibi şeyler yaşamasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…