- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
Ben naptımSizin gibilerden korumak için buda bir yöntem..
Koruyucu olmayı kaba şekilde eleştirdiniz. Bir annenin hassasiyetini hafife aldınız. Bu korumacılığı fazla bulabilirsiniz bunu daha anlaşılır daha insani şekilde eleştirebilmek yerine alaya aldınız. Size garip gelebilir. Bu garibliği anlamak yerine öteleme yoluna geçip uzaktan işe yaramaz şekilde cümleler savurdunuz.Ben naptım
Yaş olayına takıldığım için yanlış yazmışım yine yazayım saat 9da bakkala gitmesinde ne var???
Hahaha deli yaaaaaBirşey yok ya ne olacak ,millet 12 yaşında diskoya gidiyor ,işte konu sahibinin abartması
12 dolmadı daha 14 değilBence hatalısınız götürmek isteyen kişi babaannesi. El değil ya 1. dereceden akrabaya da güvenmeyeceksek artık batsın bu dünya. Çalışan anne olarak bırakın nineyi dedeyi komşuya bile güvendik. Allah kötülerle karşılaştırmasın. Gereksiz bir tantana koparmıssınız. Allah esirgesin birşey olacaksa sizin yanınızda da olur zaten.Ayrıca çocuk dersleri zayıf geldi veya kötü geçti diye böyle ceza verilmez bana göre neticede ergen bir çocuk bunalıma sokarsınız keşke gidip kafasını dağıtsaydı.Neticede 15 gün tatil desarj süresi yani. Sanıyormusunuz ki 15 gün de pc yok ,gezme yok, o yok, bu yok aradaki açığı kapatacak. Yapmayın robotmu bu sizce . Bugün dersler kötü gider. Yarın iyi gelir. Canları sağolsun öncelikle. Unutmayın çocukların üzerinde zaten gereksiz teog vs gibi yükler varken birde siz ters tepmeyin.Gönderin babanneyle gitsin kocaman bir kız o 14 yaşında unutmayın. Kendi işini kendi yapabilir. Biraz uzaklaşın ki bağımlı olmasın .Kalın sağlıcakla
Biliyo zaten bide kv özenli falan değildirMadem bu kadar iyisiniz ne sebeple göndermedin ? Ben kızımı babaannesiyle yazlıga gönderiyorum .hiç aklım onda kalmiyo . Babaannesi sağolsun çok guzel bakiyo .ozenlidir,cok da sever ..
Bide zaten göndermezdim cezalı diyosun .keşke bunu kayinvalidene söyleseydin de bahane olsaydı .aranız bu kadar iyiken kırıp dökmeye gerek yoktu bence .
Çocuğunuz var mı ?Bence çok abartmışsınız sonuçta el değil bu babaannesi çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmak istemeyebilirsiniz bunu anlarım ama kendinize de bağımlı yapmayın derim.
Elbette var üstelik çalışan bir anneyim ve 4.5 aylıktı işe başladığımdaÇocuğunuz var mı ?
Akşam 9 da hava karardıktan sonra çağlayan gibi bir yerde bakkala yollamak tehlikeli olabilirYaş olayına takıldığım için yanlış yazmışım yine yazayım saat 9da bakkala gitmesinde ne var???
BAkın ben istanbulda oturan 6 yaşında tecavüze uğramış bir kadınım bakıcımın oğlu tarafından ve hassasım benim çocuğum hiçbir yere bensiz gidemez bazen herkes sebep bilmeden tutarsızca yargılıyo eğer bir kadın aşırı korumacı ve hassassa bir dakika düşünmek lazım neden acaba diye yargılamadan önceElbette var üstelik çalışan bir anneyim ve 4.5 aylıktı işe başladığımda
Hayat okadar toz pembe değil neyazıkki benim kızım asla evlenene kadar yanımdan ayrılmıcak ister geri kafalı deyin ister örümcek beyinli ne derseniz deyin ama bu değişmicik gerekirse üni. Okumasın ya çalışıcak ist kazanıcak yada okumucak tabi eğer durumumuz el veriyosa okuması için ancak şehir değiştiririm aksi mümkün değil14 değil 12 olsun isterse bence farketmez isterse 8 olsun. Siz nasıl değişiklik olsun diye 2 insan yüzü görmek istiyorsanız o çocukta isteyecek. En tehlikeli dönemler. Kızlarda ergenlik daha erken başlar. İpleri bırakın demiyorum ama bu kadar sıkmayın. Ters teper. Ben halen gitmesinden yanayım. Bazen aileden ayrı geçirilen birkaç gün birbirinizi özlemenize ve bağımlı olmamasına yardımcı olur. Kaldıki yarın tek başına belki y.dışına belki il dışına çıkacak univerite için. Böyle kısa zamanlı ayrılıklar alışmanızada yardımcı olur. Ve son olarak kırmayın çocuklarınızın kanatlarını bırakın yavaş yavaş uçmasını öğrensinler. Özgüven sahibi olsunlar.
Biz de kimlere laf anlatıyoruz ya tabi ki kız ya kendini ezdirecek tacize uğrasa bile ses çıkaramayacak bi ttip olacak ya aşırı asi olacakHayat okadar toz pembe değil neyazıkki benim kızım asla evlenene kadar yanımdan ayrılmıcak ister geri kafalı deyin ister örümcek beyinli ne derseniz deyin ama bu değişmicik gerekirse üni. Okumasın ya çalışıcak ist kazanıcak yada okumucak tabi eğer durumumuz el veriyosa okuması için ancak şehir değiştiririm aksi mümkün değil
Sizce korumacı olmak bunumu düşündürüyo çok yazıkBiz de kimlere laf anlatıyoruz ya tabi ki kız ya kendini ezdirecek tacize uğrasa bile ses çıkaramayacak bi ttip olacak ya aşırı asi olacak
Bu korumak değil ki bildiğin çocuğu malı olarak görmek ama 18 yaşını geçince yanımdan ayrılmayacak demek nedir kız isterse napacaksınız ya evden kaçarsa daha kötüSizce korumacı olmak bunumu düşündürüyo çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?