Bir dertte benden

Bence hatalısınız götürmek isteyen kişi babaannesi. El değil ya 1. dereceden akrabaya da güvenmeyeceksek artık batsın bu dünya. Çalışan anne olarak bırakın nineyi dedeyi komşuya bile güvendik. Allah kötülerle karşılaştırmasın. Gereksiz bir tantana koparmıssınız. Allah esirgesin birşey olacaksa sizin yanınızda da olur zaten.Ayrıca çocuk dersleri zayıf geldi veya kötü geçti diye böyle ceza verilmez bana göre neticede ergen bir çocuk bunalıma sokarsınız keşke gidip kafasını dağıtsaydı.Neticede 15 gün tatil desarj süresi yani. Sanıyormusunuz ki 15 gün de pc yok ,gezme yok, o yok, bu yok aradaki açığı kapatacak. Yapmayın robotmu bu sizce . Bugün dersler kötü gider. Yarın iyi gelir. Canları sağolsun öncelikle. Unutmayın çocukların üzerinde zaten gereksiz teog vs gibi yükler varken birde siz ters tepmeyin.Gönderin babanneyle gitsin kocaman bir kız o 14 yaşında unutmayın. Kendi işini kendi yapabilir. Biraz uzaklaşın ki bağımlı olmasın .Kalın sağlıcakla

Koruyucu olmayı kaba şekilde eleştirdiniz. Bir annenin hassasiyetini hafife aldınız. Bu korumacılığı fazla bulabilirsiniz bunu daha anlaşılır daha insani şekilde eleştirebilmek yerine alaya aldınız. Size garip gelebilir. Bu garibliği anlamak yerine öteleme yoluna geçip uzaktan işe yaramaz şekilde cümleler savurdunuz.

12 dolmadı daha 14 değil

Biliyo zaten bide kv özenli falan değildir

Bence çok abartmışsınız sonuçta el değil bu babaannesi çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmak istemeyebilirsiniz bunu anlarım ama kendinize de bağımlı yapmayın derim.

Elbette var üstelik çalışan bir anneyim ve 4.5 aylıktı işe başladığımda
BAkın ben istanbulda oturan 6 yaşında tecavüze uğramış bir kadınım bakıcımın oğlu tarafından ve hassasım benim çocuğum hiçbir yere bensiz gidemez bazen herkes sebep bilmeden tutarsızca yargılıyo eğer bir kadın aşırı korumacı ve hassassa bir dakika düşünmek lazım neden acaba diye yargılamadan önce

Son yorumunuzu okuyunca silmek zorunda kaldım. Targı değil bizimki yanlış anlamayın lütfen

Son düzenleme:
Hayat okadar toz pembe değil neyazıkki benim kızım asla evlenene kadar yanımdan ayrılmıcak ister geri kafalı deyin ister örümcek beyinli ne derseniz deyin ama bu değişmicik gerekirse üni. Okumasın ya çalışıcak ist kazanıcak yada okumucak tabi eğer durumumuz el veriyosa okuması için ancak şehir değiştiririm aksi mümkün değil

Biz de kimlere laf anlatıyoruz ya tabi ki kız ya kendini ezdirecek tacize uğrasa bile ses çıkaramayacak bi ttip olacak ya aşırı asi olacak

benimde kb cocuga simdi yürümeye baslayınca cıkacagız gün boyu eve gelmeyip gezecegiz diyor agzına vurasın geliyor zagen yok dedim haklısın bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…