- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
yok canım belediye değil bir sağlık kurumukurumunuz bağlı oldu merciden bilgi almanız en doğrusu olacaktır.
bir de görevlendirme yazısı talep edebilirsiniz üstünüzden...
açıkcası hala ohal devam ediyor; normalde bile yazı olmadan görevlendirme resmi yazı ile idareye belirtilir. şu an daha da hassas davranıyor devlet kurumları...
şayet sabit 10 kişilik gruba yaptırmak istiyorlarsa müdürüm mesai dışında hep aynı kişiler görevlendiriliyorlar, çeşitlilik iyi olur diyebilirsiniz.
(ancak belediye gibi bir yerde çalışıyorsanız işleyişleri daha farklı oraların)
bu kadar olsa yine iyi bide üstüne üstlük benim haberim olmadan gitmişler diyip soruşturma açarlar hakkınızda bence sizi görevlendiren amirinizden yazılı imzalı belge alın şu kişi şu saatler arası şunu karşılamaya tarafımdan görevlendirilmiştir diye elinizde belge olsunİşte problem de ortada resmi birşey olmaması, sonra bir olay patlak veriyor, sorumluluk emirleri uygulayan memura oluyor, amire birşey söyleyen yok, ezilen çimenler hesabı.
O yüzden resmi bir yazı olmadıkça katılmakta tereddüt etmek çok normal.
İlla ısrar ederlerse, işinizi etkileyecek bir tavırla karşılacaksanız resmi yazı isteyin bence.
haklısın canım, ya koskocaman insanlar, hiç bi bilmyorlar resmi işler nasıl yürür, kaç yıllık çalışanlar yaa, vallahi pesbu kadar olsa yine iyi bide üstüne üstlük benim haberim olmadan gitmişler diyip soruşturma açarlar hakkınızda bence sizi görevlendiren amirinizden yazılı imzalı belge alın şu kişi şu saatler arası şunu karşılamaya tarafımdan görevlendirilmiştir diye elinizde belge olsun
canım benim hiçbişey yok. dün akşam işçıkışı gelip diyor ki sen sen sen 31 martta şu iş için görevlisin , o kadar , başka bişey yok e posta yok yazı yok, kim bunu diyor peki ? müdürün yalakaları
durum politik. neden kadinlar da bu seylere cagiriliyor - algi icin. bakin bizim kadinlarimiz spor yapiyor, bakimli, karma sekikde cok mutluyuz, bizde baski yok vb...merhaba kızlar.. ben yaklaşık 4 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. ama son zamanlarda mesai sonrası veya mesai içerisinde işimizle hiç ilgisi olmayan şeyler için görevlendiriliyorum ben ve bikaç arkadaşım. örneğin geçen gün mesai sonrası eşofmanınızı giyin gelin spor yapacaksınız videoya çekileceksiniz kamuoyunda paylaşılacak dediler. saat kaç diye sorduğumda belli değil sen giyin belli olduğunda gelirsin dediler. gitmedim.. resmi bi yazı bile yok bununla ilgili.. herneyse şimdi de diyorlar ki resmi kurumdan biri gelecek onu karşılamaya gideceksiniz diyorlar. yüzlerce erkeğin içinde toplamda 5 bayan o kişiyi karşılayacağız.. ben tmm dedim ama bununla ilgili de sadece ağızdan gelen bi söylem var, resmi hiçbişey yok, yapacaksınız bitti... bi de kurumda 250 kişi çalışıyoruz belki de 100 bayan var, neden biz ??? bi de ülkemizin durumunu biliyorsunuz malum kalabalık yerlere insan girmeye korkuyor. ne yapayım ben şimdi sinirimden çatlıyorum. yarın öğlen gidicez. ben gelmiyorum siz gidin mi diyim bi akıl verin
Belediyede mi calisiyorsunuz?merhaba kızlar.. ben yaklaşık 4 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. ama son zamanlarda mesai sonrası veya mesai içerisinde işimizle hiç ilgisi olmayan şeyler için görevlendiriliyorum ben ve bikaç arkadaşım. örneğin geçen gün mesai sonrası eşofmanınızı giyin gelin spor yapacaksınız videoya çekileceksiniz kamuoyunda paylaşılacak dediler. saat kaç diye sorduğumda belli değil sen giyin belli olduğunda gelirsin dediler. gitmedim.. resmi bi yazı bile yok bununla ilgili.. herneyse şimdi de diyorlar ki resmi kurumdan biri gelecek onu karşılamaya gideceksiniz diyorlar. yüzlerce erkeğin içinde toplamda 5 bayan o kişiyi karşılayacağız.. ben tmm dedim ama bununla ilgili de sadece ağızdan gelen bi söylem var, resmi hiçbişey yok, yapacaksınız bitti... bi de kurumda 250 kişi çalışıyoruz belki de 100 bayan var, neden biz ??? bi de ülkemizin durumunu biliyorsunuz malum kalabalık yerlere insan girmeye korkuyor. ne yapayım ben şimdi sinirimden çatlıyorum. yarın öğlen gidicez. ben gelmiyorum siz gidin mi diyim bi akıl verin
benim sorunum görevi yerine getirmek istememem değl. gittiğimiz yer işle alakalı olmayan siyasi bişey gitmek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum, bunu söyleyen amir bile olsa.Kamu çalışanıyım.
Şehir dışı görevler için görevlendirme yazısı yazılır
Ama şehir içindekilere yazı yazılmaz.
Amirin sözlü söylemi yeterlidir.
Kanuna veya mevzuata aykırı bir görev olmadığı sürece de karşı çıkamazsınız.
Bize de hafta sonu görevi verilir. Mesai saati sonrası görev verilir. Sadece ben değil kurumdaki yüzlerce kişi yapar. Amirin inisiyatifindedir.
Dikkat edin, pozisyonunuzu riske atmayın.
bu sanırım iyi niyetin suistimal edilmesi. politik bişeye gitmek zorunda değilim ki amir de dese... beni mesai saatleri içinde politik bi olay için oraya gönderecekse bunun sorumluluğunu alıp yazı yazıp imzalasın o zaman haksız mıyımdurum politik. neden kadinlar da bu seylere cagiriliyor - algi icin. bakin bizim kadinlarimiz spor yapiyor, bakimli, karma sekikde cok mutluyuz, bizde baski yok vb...
neden hep bu 5 li seciliyor? hayir diyemezler diye olabilir, daha once yaptiysaniz yuzu yumusak bize hayir demez. veya eli yuzu duzgun edepli guzel goruntu cikar bunlardan veya cok alakasiz tiplersiniz - bakin her sekilde birlikteyiz imajina uygunsunuz.
sağlık kuruluşunda canımBelediyede mi calisiyorsunuz?
Resmi olarak goreviniz yazi ile bildirilmeli imzalamalisiniz.merhaba kızlar.. ben yaklaşık 4 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. ama son zamanlarda mesai sonrası veya mesai içerisinde işimizle hiç ilgisi olmayan şeyler için görevlendiriliyorum ben ve bikaç arkadaşım. örneğin geçen gün mesai sonrası eşofmanınızı giyin gelin spor yapacaksınız videoya çekileceksiniz kamuoyunda paylaşılacak dediler. saat kaç diye sorduğumda belli değil sen giyin belli olduğunda gelirsin dediler. gitmedim.. resmi bi yazı bile yok bununla ilgili.. herneyse şimdi de diyorlar ki resmi kurumdan biri gelecek onu karşılamaya gideceksiniz diyorlar. yüzlerce erkeğin içinde toplamda 5 bayan o kişiyi karşılayacağız.. ben tmm dedim ama bununla ilgili de sadece ağızdan gelen bi söylem var, resmi hiçbişey yok, yapacaksınız bitti... bi de kurumda 250 kişi çalışıyoruz belki de 100 bayan var, neden biz ??? bi de ülkemizin durumunu biliyorsunuz malum kalabalık yerlere insan girmeye korkuyor. ne yapayım ben şimdi sinirimden çatlıyorum. yarın öğlen gidicez. ben gelmiyorum siz gidin mi diyim bi akıl verin
hele ki politik bi olayas kimse zorlamamalı böyle bişeye , ben de gitmemeye karar verdim canımResmi olarak goreviniz yazi ile bildirilmeli imzalamalisiniz. Bunun disinda verilen görevler de gorevli olduguma dair yaziyi imzalamak istiyorum dersin yoksa yapmazsin
Bu tarz keyfi islerde sözünü kime gecirebilirse yani kimi tutturursa o kurban olurhele ki politik bi olayas kimse zorlamamalı böyle bişeye , ben de gitmemeye karar verdim canım
gittigin yer olay politik demiorum..bu sanırım iyi niyetin suistimal edilmesi. politik bişeye gitmek zorunda değilim ki amir de dese... beni mesai saatleri içinde politik bi olay için oraya gönderecekse bunun sorumluluğunu alıp yazı yazıp imzalasın o zaman haksız mıyım
vayy harika bi kapak olmuş gerçekten.. mükemmelYobazligin ust seviyede oldugu bir ilcede gorev yaptim. Kaymakam gelip okulda toplanti yaptı. Okul icin kitap toplama kampanyasi gibi bir sey düzenlenmesinden bahsediliyor cok net hatirlayamiyorum, meslekte ilk yilimdi.
Kaymakam bey kampanyada kadin öğretmenler görevli olsun,onlar daha nazik hoş olur esnaf reddetmez gibi bir laf etti.
Arkadaşlardan biri de o zaman esinizi gonderin o toplasin o bizden daha hos olur dedi.
Adam bildiginiz morardi hayatimda gordugum en guzel kapakti
Şikayet birimi yok mu ?ya bizim kurumda şöyle bişey var, gideceksiniz bitti neden soramazsın, gönüllü olup olmadığın kimsenin umrunda olmaz, sonra bişey dediğinde de laf sokarlar. aslında yarın zamanı gelince ben geç kaldım siz gidin demek istiyorum
yazı yoksa bosuna gitmeayenn öyle sürekli ağızdan bi söylem var resmi hiçbişey yok .. devlet kurumundayım zaten hiçbişey yapamazlar. sorumlu arkadaşımız da bizim odayı yazmış kendilerinden bi kişi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?