• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR DOĞUM DAHA BENİ ÖLDÜRÜR

arkadaşlar merhaba, hamileysem diye çok korkuyorum eşimle 3 hafta önce korunmasız birlikte olduk bi hataydı biliyorum. 7 yaşında ve 1 yaşında iki kızım var daha geçen sene doğum yaptım ve hamileliğim çok zor geçti halen daha vucudum kendini toplayamadı. bugün gögüslerimde bi sızı hissettim bu hamilelik belirtisi olabilirmi aynı zamanda çalışan bi anneyim ve engelliyim koltuk değneyi kullanıyorum 2 kızıma zar zor yetiyorum.
utanarak bi sorum olacak size eger hamileysem nasıl düşürebilirim çok korkuyorum.
2 tane doğum yapmış biri hamilelik belirtisi mi soruyor anlamadım bu bir ikincisi yaparken keyifli de şimdi niye düşünüyorsun .hemde düşürmeyi ..yazık ya senin canın o nasıl kıyılır.. istemiyorsan önlemini alsaydın

Allah kimseyi her ne şekilde olursa olsun mecbur bırakmasın ama kürtaj yaptırabilirsiniz .. Sağlık Ocaklarında ücretsiz prezervatif dağıtıyorlar onlardan edinin yada lütfen siz korunun ve dikkat edin

hep diyosunuz önlemini alsaydın diye ben bu hataya hiç düşmemiştim ama insansınız işte bazen boş bulunduğunuz durumlar oluyo allah aşkına siz hiç eşinizle korunmasız birlikte olduğunuz olmadımı dürüst olun

arkadaşlar merhaba, hamileysem diye çok korkuyorum eşimle 3 hafta önce korunmasız birlikte olduk bi hataydı biliyorum. 7 yaşında ve 1 yaşında iki kızım var daha geçen sene doğum yaptım ve hamileliğim çok zor geçti halen daha vucudum kendini toplayamadı. bugün gögüslerimde bi sızı hissettim bu hamilelik belirtisi olabilirmi aynı zamanda çalışan bi anneyim ve engelliyim koltuk değneyi kullanıyorum 2 kızıma zar zor yetiyorum.
utanarak bi sorum olacak size eger hamileysem nasıl düşürebilirim çok korkuyorum.
Sakin boyle bir sey dusunme.
Allah kuranda diyor ki, biz sizi evlatlariniz ve mallarinizla sinava cekeriz.....
Ya allahim korusun diger cocuklarina bir sey olursa.

hep diyosunuz önlemini alsaydın diye ben bu hataya hiç düşmemiştim ama insansınız işte bazen boş bulunduğunuz durumlar oluyo allah aşkına siz hiç eşinizle korunmasız birlikte olduğunuz olmadımı dürüst olun

Bunu anormal bulmuyorum
Bebeği istersiniz ya da istemezsiniz bu da sizin hayatınız
Ama düşürmek ne demek ?
İki doğum yapmış biri olarak nasıl bu kadar basit geliyor size
Cahillik etmeyin, gidin testinizi yaptırın, oturup eşinizle konuşun eğer hamileyseniz bu kadar basit

Onceden 2 cocuk dogurup belirteri burada sorman ilginc senin biliyor olan gerek ayrica test yap 15lira tanesi eczanede.. ayrica nasil dusururum ne demek gebelige son verilecekse kurtaj olur yada sizon bebeginiz mi gayri mesru dusurme yoluna gidiyosunuz anlamadim ya neyse var bisiler bukdr dogum oldurur fln diyen insan keyfe keder iliskiye girmez ztn

beni bukadar kolay karalıyosunya çocuğun gayri meşrumu diye seni allaha havale ediyorum. benim düştüğüm durumun 2 katıını yasada anla beni inşallah...

Ben oldum ve şu anda hamileyim. O gün hamile kalabileceğimi bile tahmin etmedim. Takvime göre tehlikeli bir gün değildi ama olan oldu işte. Ben de her ne kadar nasıl olsa birşey olmaz diyerek korunmadıysam da hamile kalmayı göze aldım.
Gerçekten hamile kalmak istemeseydim ve benim için bu kadar sorun doğuracak bir durum olsaydı o prezervatifi kat kat kullanmaya özen gösterirdim.
Hamile kalmak istemeyen birinin "napim oldu işte" demesini kabul edemiyorum!!!

Ama gebelik durumu bile net değil. Netleştir sonra eşinle görüş. Bdvlik bir durum değil malesef..

Dusurmek istiyorum dersen herkeste sana korunsaydin der milletten tepki gormek istemiyosan yazmazsin. Ayrica daha ortada fol yok yumurta yok senaryo kuruyosun 2 cocuk annesi bi bayansin herseyi bnm gibi cocugu olmayandan daha iyi bilirsin.bi test alip yapabilirsin cikmadimi birde kan testi yaptirirsin bu kadar basit.. :KK51:
Ne zaman cocuk konusunda duygularim depresse su forumda mutlaka aldirmak veya dusurmek daha dogrusu oldurmek isteyene rastliyorum YA SABIR !! :KK20:

beni bukadar kolay karalıyosunya çocuğun gayri meşrumu diye seni allaha havale ediyorum. benim düştüğüm durumun 2 katıını yasada anla beni inşallah...

2 çocuk annesi olarak bu kadar kolay beddua etme. Döner seni bulur. Madem korunmadın düşürmeye çalışacağına kürtaj yaptır. Çocuğa zarar verip, yine de doğurmak zorunda kalabilirsin. Engelli oluyor bilinçsizce düşürülmeye çalışılan çocukların çoğu.

kızıyosunuzya niye korunmadın niye dikkat etmedin diye sizin hiç boş bulunduğunuz durumlar olmuyormu
Çok merak ettiniz madem söyleyeyim biz hiç korunmuyoruz çünkü bebeğimiz olmuyor
ama bir doğum daha beni öldürür diyen biri çok çok dikkat etmeli bu kadar basit

Bence kurtaji düşünmüştür ama doktor hamilesin dedikten sonra bunu yapamayacak olmasından korkup, şimdiden engellemek istiyor gibi hissettim..

Ama olacagi varsa olur biliyorsunuz ... Bazi hamileler merdivenden yuvarlanıyor yine bir şey olmuyor bebeğe bence sakin olun bir doktora görünün...

3 hafta olduysa regl zsmaniniz gelmek uzeredir.regl geçmeden de kan testinde cikar.sonucta 0-1 arasi bir deger.100 çıkmaz ama 5 cikar. Gidin test yaptirin.

Back
X