Bir doğum meselesi

Tavsiyeseven

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
178
175
18
25
Ben normal doğum olsun çok istiyorum fakat özellerde malumunuz sezerayana yönlendirme çok oluyor özellikle bir anda size geçerli bir sebep sunuyorlar kendilerince ve ameliyathanede kendizi buluyorsunuz. Bildiğiniz hem paranızla rezil oluyorsunuz hem de sağlığınız suistimal edilmiş oluyor. Doktoruma bu anlamda güvenemiyorum. Çevremde baya araştırdık ama o özellerdede başıma aynı şey gelmeyeceği belli değil. İyi bir doktor buldum ama çok uzak. altımda araba olmadığı için mesafe önemli. Şimdi başka bir doktordan randevu aldım bir deneme misali gideceğim. Devletede gitmekten çekiniyorum kalabalık oluşu benimle yeterince ilgilenmezler diye endişeleniyorum ayrıca suratları beş karış. Biraz kafaya taktım. Bana moral verin lütfen :KK43:

😂😂 sezeryan olun dermişim.tamam normal dogum en güzelidir ama sezeryandanda bukadar öcü diye korkmayın demeye geldım.
İnşallh hayırlısıyla kucagınıza alırsınız

😂😂 sezeryan olun dermişim.tamam normal dogum en güzelidir ama sezeryandanda bukadar öcü diye korkmayın demeye geldım.
İnşallh hayırlısıyla kucagınıza alırsınız
Aslında gerekli bir durumsa yapılır o ayrı ama özelde bahanelerle yapılıyor bu sebeple canım sıkılıyor.

Doktor önemli malesef. İyi araştırmak lazım. Benim doktorumun normal doğum yaptırma ödülü var mesela ama öylesini bulmak zor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X