Bir doktor daha öldürüldü

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://yarinhaber.net/news/17475

Yazar: (EK) Son Güncelleme: 29 Mayıs Cuma 2015

Görev yaptığı Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Op. Dr. Kamil Furtun aynı hastanede ameliyata alındı. ancak kurtarılamadı

yarin_29.5.2015_f7e2c7b3-ab19-4721-94e7-8f02984a1f9a.jpg

Samsun'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde Op.Dr.Kamil Furtun'un silahlı saldırıya uğradı. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan çalışmalar sonunda şüpheli 30 yaşındaki İsmail K., kısa süre sonra olayda kullandığı ruhsatız tabancayla yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusu üzerine, "Canım sıkıldı. Böyle zevklerim var abi. Hoşuma gitti ondan vurdum. Sormak istediğiniz başka birşey var mı? Vatan sağolsun" dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Türk Tabipleri Birliği konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Göğüs Cerrahisi Uzmanı Meslektaşımız Dr. Kamil Furtun’un Samsun’da görev yaptığı hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Şimdiye kadar olayla ilgili medyaya yansıyan bilgiler, henüz resmi mercilerce doğrulanmış olmamakla birlikte, son derece kaygı vericidir. Hastanelerimizde hekimleri, sağlık çalışanlarını hedef alan şiddetin vardığı nokta kabul edilemez bir hal almıştır. Meslektaşımızın hayatına mal olan bu saldırının takipçisi olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.”

Doktoru 3 kurşunla öldürdü sırıttı
  • dün meydana gelen olayda hastanede görev yapan Op.Dr. Kamil Furtun, odasına giderken iddiaya göre koridorda İsmail K. isimli bir kişi tabancayla ateş açtı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden doktor ağır yaralandı. Aynı hastanede hemen ameliyata alınan Op.Dr. Kamil Furtun kurtulamadı. Saldırı hastane çalışanlarını hem yasa boğdu hem de büyük tepkiye neden oldu.

--1516684.Jpeg

Yakını öldü diye

Saldırının ardından kaçan şüphelinin aynı hastanenin kantininde çalıştığı ve bir süre önce de bu hastenede tedavi gören bir yakınının hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis şüpheli İsmail K.’yı kısa sürede yakaladı.

Yılın doktoru görev başında öldürüldü
  • Yılın doktoru görev başında öldürüldü
1432935162969.jpg

Samsun Tabip Odası'nın 'yılın doktoru' seçtiği Opr. Dr. Kamil Furtun (56) hastane koridorunda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İlkadım ilçesinde bulunan Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. Kamil Furtun'a hastanenin başhekimlik idari katının koridorunda İsmail K. tarafından tabancayla ateş açıldı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden doktor ağır yaralandı. Aynı hastanede ameliyata alınan Furtun meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Furtun'un kendisi gibi doktor olan eşi Funda Furtun gözyaşlarına boğuldu. Olayı gerçekleştiren İsmail K. (30) olayda kullandığı tabanca ile yakalandı. İsmail K. gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna "Canım sıkıldı. Böyle zevklerim var. Hoşuma gitti ondan vurdum" dedi. Uyuşturucu kullanmak ve adam yaralamaktan çok sayıda sabıkası olan zanlının daha sonra da "Beyaz yüzlü adamlar göründü. Vur dedi vurdum" dediği öğrenildi. İsmail K.'nın daha önce aynı hastanenin kantininde çalıştığı ve bu hastanede tedavi gören bir yakınını kaybettiği ileri sürüldü. Taziye mesajı yayımlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da hayatını kaybeden Furtun'un eşine başsağlığı diledi.

Cogu musluman ulkede doktoru Allah sanmak neyin kafasi iste. Boyle manyaklari tecrit etmezsek basimiza daha cok is gelir. Sonrada insanlar neden bir seylere karsi demenin alemi yok.

Uyuşturucu kullanmak ve adam yakalamak gibi suçlardan sabıkası varmış yeterli cezayı verme sal topluma önüne gelenin canını yakın :KK43: Allah doktorun ailesine sabır versin haberlerde dikkatimi çeken tecavüz adam öldürme hırsızlık gibi zanlıların geçmişine baktığımızda zaten bu suçlardan kayıtları oluyor

Uyuşturucu kullanmak ve adam yakalamak gibi suçlardan sabıkası varmış yeterli cezayı verme sal topluma önüne gelenin canını yakın :KK43: Allah doktorun ailesine sabır versin haberlerde dikkatimi çeken tecavüz adam öldürme hırsızlık gibi zanlıların geçmişine baktığımızda zaten bu suçlardan kayıtları oluyor
buda hakimin önünde ceket ilklemiştir. iyi halden dışardadadır. bu adalet sistemi oldukça zaten bütün psikopatlar dışarıda olacak.

Üzücü haber bu uyuşturucu bağımlılığ ilet birşey

git gidede yaygınlaşıyor

aslında herkes tehlike altında

bazı polislerde ondan anında tetiğe basıyor ve şahsı öldürüyor amerikada , uyuşturucu kullananın ne yapacağı belli olmuyor

Ge
"Beyaz yüzlü adamlar göründü. Vur dedi vurdum" dediği öğrenildi

bu kadar işte. bir ülkede hayatımız pamuk ipliğine bağlı. okadar üzüldümki doktora. Allah rahmet eylesin
bu ifadesine inanmıyorum akıl sağlığı yerinde değil raporu alarak cezai indirim almak.benim asıl zoruma giden yıllarca dirsek çürüt millet tv izlerken oyun oynarken sen uykunu dahi feda et tıp ı kazan 6 sene oku oda yetmedi pratisyenlikyap bir yandan uzmanlık sınavına çalış millet çoluk çocuğa karışmış sen daha yeni evlen tam emeklerinin karşılığını yeni alıyorken hayatın bir psikopatın elllerinde son bulsun işte bizim ülkemizde insan hayatı bu kadar ucuz :KK43:

Akli dengesi yerinde olmayan bir psikopat yuzunden, bir op. Dr yok suanda oyle mi.... Pisi pisine gitti adam oyle mi...

Allah belasini versin !Cezayi ehliyeti de olmaz bu manyagin simdi.Kelle koltukta geziyoruz resmen.
Allah rahmet eylesin.Cok uzuldum.

Çok üzüldüm adamcağızın ailesi, sevenleri ne haldedir kimbilir, bir ruh hastası yüzünden bir İnsan göz göre göre ölüyor olabilir mi böyle birşey ya ? Bir de yok yakınını kaybetmiş de yok bilmemne diye katili acındırıyorlar yok artık

Çok üzücü ve sinir bozucu bir şey.

Gittikçe artması daha da berbat bir durum, kimse bir şey yapmıyor.

Hastanın ölümü için, iyileşmeyen hasta için, doktorun davranışı hoşuna gitmediği için doktoru suçlayan, döven, öldüren manyaklar vardı; şimdi de keyif için öldüren ruh hastaları çıktı. Hiçbir işe yaramayan, tamamen oksijen israfı olan, dünyaya zarardan başka bir etkisi olmayan bir yaratık; 6 yıllık uzun ve zor bir okulda okumuş, o zor uzmanlık sınavından sonra gittikçe zorlaşan doktorluk hayatında "yılın doktoru" seçilecek kadar başarılı, faydalı, aydın bir insanı öldürebiliyor.

Ben tıp okuyorum ve derslerde, uygulamalarda hastaya nasıl davranacağımız üzerine sıkı bir eğitim veriliyor. Yaptığımız en ufak bir harekette, söylediğimiz en ufak bir sözde bile hastayı kötü hissettirecek bir şey olmaması için eğitim alıyoruz. Hasta bize nasıl tepki verirse versin olgunlukla karşılamamız gerektiğini üstüne basa basa öğretiyorlar. Karşılığında ise hastaların anlayışsızlıklarına, hakaretlerine, fiziksel şiddetlerine maruz kalınıyor. Haksızlığın, adaletsizliğin, saçmalığın doruk noktasındayız.

Ge
"Beyaz yüzlü adamlar göründü. Vur dedi vurdum" dediği öğrenildi

bu kadar işte. bir ülkede hayatımız pamuk ipliğine bağlı. okadar üzüldümki doktora. Allah rahmet eylesin
bu ifadesine inanmıyorum akıl sağlığı yerinde değil raporu alarak cezai indirim almak.benim asıl zoruma giden yıllarca dirsek çürüt millet tv izlerken oyun oynarken sen uykunu dahi feda et tıp ı kazan 6 sene oku oda yetmedi pratisyenlikyap bir yandan uzmanlık sınavına çalış milletçoluk

Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sağlık camiasına baş sağlığı dilerim.

Bu ülkede tecavüzcü, katil vb gereken cezayı almıyorsa, en ağır yaptırımların olması gerekirken birkaç ay, birkaç yılla kurtulabiliyorlarsa, mahkemeler cürmü işleyene aferin oğlum der gibi kararlara imza atarak ölene, tecavüz edilene hak ettin, müstehakını buldun algısı oluşturuyorsa, biz daha çok ölürüz, defalarca öldürülürüz.

Yogunluktan ve stresten calistigim yerden istifa etmis bir doktorum. Yeniden tus a hazirlaniyorum her gun yaklasik 8-10 saat ders basinda oturuyorum. Ustune cocuklu bir kadinim nefes almaya vaktim kalmiyor bazen.. kimi zamanlar acaba istifa ederek dogru bir karar mi aldim acaba diye düşünürken bu haberler beni kendime getiriyor ve kararimda ne kadar isabetli oldugumi anliyorum. Bu gidisle siddet yanlisi insanlar kendileri ve sevdikleri icin gerektiginde ilgili bransin doktorunu bulamayacaklar ama o zaman is isten gecmis olacak..

X