buda hakimin önünde ceket ilklemiştir. iyi halden dışardadadır. bu adalet sistemi oldukça zaten bütün psikopatlar dışarıda olacak.Uyuşturucu kullanmak ve adam yakalamak gibi suçlardan sabıkası varmış yeterli cezayı verme sal topluma önüne gelenin canını yakınAllah doktorun ailesine sabır versin haberlerde dikkatimi çeken tecavüz adam öldürme hırsızlık gibi zanlıların geçmişine baktığımızda zaten bu suçlardan kayıtları oluyor
bu ifadesine inanmıyorum akıl sağlığı yerinde değil raporu alarak cezai indirim almak.benim asıl zoruma giden yıllarca dirsek çürüt millet tv izlerken oyun oynarken sen uykunu dahi feda et tıp ı kazan 6 sene oku oda yetmedi pratisyenlikyap bir yandan uzmanlık sınavına çalış millet çoluk çocuğa karışmış sen daha yeni evlen tam emeklerinin karşılığını yeni alıyorken hayatın bir psikopatın elllerinde son bulsun işte bizim ülkemizde insan hayatı bu kadar ucuz"Beyaz yüzlü adamlar göründü. Vur dedi vurdum" dediği öğrenildi
bu kadar işte. bir ülkede hayatımız pamuk ipliğine bağlı. okadar üzüldümki doktora. Allah rahmet eylesin
bu ifadesine inanmıyorum akıl sağlığı yerinde değil raporu alarak cezai indirim almak.benim asıl zoruma giden yıllarca dirsek çürüt millet tv izlerken oyun oynarken sen uykunu dahi feda et tıp ı kazan 6 sene oku oda yetmedi pratisyenlikyap bir yandan uzmanlık sınavına çalış milletçoluk"Beyaz yüzlü adamlar göründü. Vur dedi vurdum" dediği öğrenildi
bu kadar işte. bir ülkede hayatımız pamuk ipliğine bağlı. okadar üzüldümki doktora. Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?