Bir dokun bin ah işit...

adige1864

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
237
240
103
İyi geceler hanımlar,
İçten içe bazı radikal kararlar aldığım şu günlerde eşimle az önce gene gerildik ve objektif bakış açısına ihtiyaç duyduğumdan yazıyorum.
Her çiftin yaptığı üzere bizde şakalaşıyoruz zaman zaman bu akşamda öyle bir akşamda ve eşim çok sevmediğimi,huylu biri olduğumu bildiği halde pantolonum üzerinden beni ısıracak gibi yaptı(çok gülünç biliyorum ama sevgisi kabarınca haşin tepkiler verebiliyor :D)) bende o esnada kendimi geri çekince zaten evvelden hafif kırılmış dişi yerinden oynadı...At kaçtı palan düştü tabi duymadığım laf kalmadı..
İçinde bulunduğu anlamsız maddi buhrana kadar geldi mevzu.Nutkum tutuldu sadece isteyerek yapmadım özür dilerim diyerek sarıldım öptüm ama nafile tabi ..
Hep sakarmışım,ev hanımlığı yapacakmışım biraz,o bişey yapıyorsa iki sn hareket etmeyecekmişim,ne duracağım yeri biliyormuşum ne de elim kolum duruyormuş vs vs
Pardon ama ben nerde hata yapıyorum ?

Eşimle bende öyle haşin şakalar yapabiliyoruz bazen bence normal tabi biz karşılıklı gülüşebiliyoruz ama hoşlanmadığım şeyi yapsa bende tepki veririm. Kaldı ki tepki de vermemişsiniz yani kendi hatası saçmalamış.
Bence maddi sıkıntısı kafasına vurmuş böyle de patlamış. Konuşmayın alttan aldıkça üste çıkacak belli.

Eşimle bende öyle haşin şakalar yapabiliyoruz bazen bence normal tabi biz karşılıklı gülüşebiliyoruz ama hoşlanmadığım şeyi yapsa bende tepki veririm. Kaldı ki tepki de vermemişsiniz yani kendi hatası saçmalamış.
Bence maddi sıkıntısı kafasına vurmuş böyle de patlamış. Konuşmayın alttan aldıkça üste çıkacak belli.

Ağzımı dahi açmadım. Evet kazara dişi zarar gördü üzüldüm elbette ama bu kadar büyük bir tepkiye daha daha çok üzüldüm.Bu şakalaşmaları çoğunda bende yere düştüm yeri geldi çok canım yandı ama sorun etmedim böyle bir tepki vermedim.
Dediğinizi yapıyorum konuşmayacağım bu kez her defasında ben konuşturur yüzünü güldürürdüm bu kez bişey yapmayacağım galiba

Ağzımı dahi açmadım. Evet kazara dişi zarar gördü üzüldüm elbette ama bu kadar büyük bir tepkiye daha daha çok üzüldüm.Bu şakalaşmaları çoğunda bende yere düştüm yeri geldi çok canım yandı ama sorun etmedim böyle bir tepki vermedim.
Dediğinizi yapıyorum konuşmayacağım bu kez her defasında ben konuşturur yüzünü güldürürdüm bu kez bişey yapmayacağım galiba
Yani insanlar neden birbirine hoşlanmadığı şeyi yapar ki? Zorbalık yapıyor resmen bide haddi olmayan şeyler söylüyor. Hem suçlu hem güçlü tavrınızı gösterin ki yapmasın artık.

pantolonum üzerinden beni ısıracak gibi yaptı(çok gülünç biliyorum ama sevgisi kabarınca haşin tepkiler verebiliyor :KK70:)) bende o esnada kendimi geri çekince zaten evvelden hafif kırılmış dişi yerinden oynadı

Şu dişinin gittiğini söyle nolur ahahaha
maxresdefault (1).webp

Sövüp söylendikçe daha çok gülerdim engel olamazdım kendime büyük ihtimalle. :D
Ev hanımından beklenen yeni bir şey öğrendim: Koca ısırırken hareketsiz durma zorunluluğu.
İyi olmuş, dişi sağlam değilse ısırmasın :D

Gereksiz olmuş. Bizde öyle şaka yaparız bazen. Canı yansa bile böyle tepki vermez. Eğer sevmediğim davranış olsa sizin gibi zarar versem iyi oldu der geçerim. Sevmiyorsam yapmasın. Benim eşimin tiki var. Oynanmasindan nefret eder. Ben oynamam oda benim sevmediğim şeyleri yapmaz.

kendi etmiş kendi bulmuş..
ev hanımlığına kadar mevzuyu getirmeyi başarmasından dolayı da tebrik ederim.
kendisi de biraz ev adamlığı yapsın madem. hem dişi de kırılmaz böylece..

Sanırım bende biraz bu noktaya kırıldım.Evdeki normal düzeni devam ettiremeyişimin yegane sebebi kendisi aslında.Örneğin üzerini değişecektir benimle gelsene der,yemek yeriz o kalkar ben mutfağa girişirim hadi gel diye kapıda bekler hep gel hep gel... e haliyle bir süre sonra o nereye ben oraya oluyor ve bişey yapamaz duruma geliyorum. Ben istediğimden keyfimden bişeyleri eksik bırakmıyorum buna bozuldum

Dişlerini işte bole sökerler deseydin gitsin dişçiye hasarlı disiini yaptırsin once sonra sizi dislemeye çalışsın. Hem suçlu hem güçlü eşiniz :işsiz:

Çok mu sıkıntılar yaşadınız da birbirinize tahammülünüz kalmadı, yoksa hep mi böyleydi?

Aslında o hep böyleydi..Yumuşak geçişleri ben yarattığım için her tümsekte sarsılan ben hissetmeyen o oluyordu.Sıkıntımız genelde hep maddiyat kaynaklıydı onun çok düşünmesi pahalı hayalleri bitmeyen düşünceleri kendisini yordu.Ve günün sonunda hepsi bana kesildi.Örn;arabasına aldığı lastiğin parasını düşünmekten uyuyamıyormuş 3 gündür birde ben kendisinin dişini kırararak olayı bitirmişim yani.Bana masraf kapısı açan sen olmasaydın da işitmeseydin bu lafları der gibi bir cümle kurdu.
Neresinden tutayım ki??

Gereksiz olmuş. Bizde öyle şaka yaparız bazen. Canı yansa bile böyle tepki vermez. Eğer sevmediğim davranış olsa sizin gibi zarar versem iyi oldu der geçerim. Sevmiyorsam yapmasın. Benim eşimin tiki var. Oynanmasindan nefret eder. Ben oynamam oda benim sevmediğim şeyleri yapmaz.

Benimde tikim var ve vücudumun birçok yerinden gıdıklanıyorum.Ve gıdıklamam her insan gibi o esnada hareket ediyorum.Kaç kere söyledim yapma hoşlanmıyorum diye yaptığında olan el kol kazalarını bugün önüme sürdü işte şaka gibi

Benimde tikim var ve vücudumun birçok yerinden gıdıklanıyorum.Ve gıdıklamam her insan gibi o esnada hareket ediyorum.Kaç kere söyledim yapma hoşlanmıyorum diye yaptığında olan el kol kazalarını bugün önüme sürdü işte şaka gibi
Sizde onun tiki varsa yada huylandığı yeri varsa aynısını yapın bakın hoşuna gidecek mi?

Bizim de el sakalarimiz hep olaylı biter :) eşiniz çok abartmış ama dis ağrısı zordur ona verin söylediklerini. Benim de canım yanınca kendimi kaybederim çarşı pazar karışır hemen

Back
X