Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya canı yanmış acıdan ne dedigini bilmiyoİyi geceler hanımlar,
İçten içe bazı radikal kararlar aldığım şu günlerde eşimle az önce gene gerildik ve objektif bakış açısına ihtiyaç duyduğumdan yazıyorum.
Her çiftin yaptığı üzere bizde şakalaşıyoruz zaman zaman bu akşamda öyle bir akşamda ve eşim çok sevmediğimi,huylu biri olduğumu bildiği halde pantolonum üzerinden beni ısıracak gibi yaptı(çok gülünç biliyorum ama sevgisi kabarınca haşin tepkiler verebiliyor)) bende o esnada kendimi geri çekince zaten evvelden hafif kırılmış dişi yerinden oynadı...At kaçtı palan düştü tabi duymadığım laf kalmadı..
İçinde bulunduğu anlamsız maddi buhrana kadar geldi mevzu.Nutkum tutuldu sadece isteyerek yapmadım özür dilerim diyerek sarıldım öptüm ama nafile tabi ..
Hep sakarmışım,ev hanımlığı yapacakmışım biraz,o bişey yapıyorsa iki sn hareket etmeyecekmişim,ne duracağım yeri biliyormuşum ne de elim kolum duruyormuş vs vs
Pardon ama ben nerde hata yapıyorum ?
Üste çıkacam diye ne dediğini şaşırmış bencekendi etmiş kendi bulmuş..
ev hanımlığına kadar mevzuyu getirmeyi başarmasından dolayı da tebrik ederim.
kendisi de biraz ev adamlığı yapsın madem. hem dişi de kırılmaz böylece..
Üste çıkacam diye ne dediğini şaşırmış bence
Yüz verme. Hatasız insan özür dilememeli. Huzur için yaparsın ama bu kötü huyun her defasında kullanılır.Hepinizin hemfikir olduğu gibi denk geldi işte patlamış oldu..konuşmuyor cevap vermiyor suratıma bile bakmıyor bir sinir halidir sürüyor bakalım ikinci patlama ne zaman
hatanız yok da, eşiniz siniri bozulunca ağzına geleni söyleyen biri. normalde rahatsız olduğu şeyleri arka plana atmış, siniri bozulunca patlamış. bir ömür böyle yapacaksa işiniz zor.İyi geceler hanımlar,
İçten içe bazı radikal kararlar aldığım şu günlerde eşimle az önce gene gerildik ve objektif bakış açısına ihtiyaç duyduğumdan yazıyorum.
Her çiftin yaptığı üzere bizde şakalaşıyoruz zaman zaman bu akşamda öyle bir akşamda ve eşim çok sevmediğimi,huylu biri olduğumu bildiği halde pantolonum üzerinden beni ısıracak gibi yaptı(çok gülünç biliyorum ama sevgisi kabarınca haşin tepkiler verebiliyor)) bende o esnada kendimi geri çekince zaten evvelden hafif kırılmış dişi yerinden oynadı...At kaçtı palan düştü tabi duymadığım laf kalmadı..
İçinde bulunduğu anlamsız maddi buhrana kadar geldi mevzu.Nutkum tutuldu sadece isteyerek yapmadım özür dilerim diyerek sarıldım öptüm ama nafile tabi ..
Hep sakarmışım,ev hanımlığı yapacakmışım biraz,o bişey yapıyorsa iki sn hareket etmeyecekmişim,ne duracağım yeri biliyormuşum ne de elim kolum duruyormuş vs vs
Huyluysanız yapacak bir şey yok. Ben de çok huylanırım. Her tarafımdan gıdıklanırım. Eşim beni gıdıklamadan sevmeye alıştı. Ya da huylanacağım zaman sıkı sıkı tutuyor kıpırdayamıyorum kaza da olmuyor. İşkence gibi yazdım da öyle değil yani. Siz anladınız.İyi geceler hanımlar,
hatanız yok da, eşiniz siniri bozulunca ağzına geleni söyleyen biri. normalde rahatsız olduğu şeyleri arka plana atmış, siniri bozulunca patlamış. bir ömür böyle yapacaksa işiniz zor.
Ev hanımlığı yapacakmışsın ?
O bişey yaptığında beklicekmişsin ?
E ölsün kadınlar o zaman.
Tamam canı yanmıştır üzülmüştür kızmıştır ama konunun hakarete kadar gelmesi çok çirkin eşin sanırım içinde olan kini kusmuş![]()
Ben olsam diğer dişlerinide kırardım sanırım.
benim eşimde böyle saçma sapan sakaları sever. hatta ben ciddiye alıp cok sinirlendikçe hoşuna gider dahada cok artırır sakayı. sonra ben yanlışlıkla ona zarar veririm ağlanmaya başlar seninle şakalasılmıyor vs. vs. vs. kendi edip kendi bulur yani. Küs kendisine. sözlerinin hatasını anlamadan da barışma. ben öyle yapmıstım.
Ama sen bilerek yapmadım ne bu tavır. hep derim erkekler sımarık ve cocuk gibilerSabah konuşmadı benimle yüzüme bakmadı ilacını getirdim onu bile içmedi bu benim açımdan ılıman bir yaklaşım olmasına rağmen onun için bişey ifade etmiyor belliki.Kapıdan öylece çıktı gitti gözden kaybolunca görüşürüz diye seslendim sinirle ve kapıyı sert kapattım..
Eğer konuşmazsam rol çalıyorsun diyecek.Gönül almayı bilmiyorsun diyecek.Yine başka başka yerlere çekecek.Ama akşam eve de gelecek napıcam onu da bilmiyorum
Ne kadar totosunu kaldirmissiniz. Boyle davranmasi normal. Ilacini da siz veriyorsunuz koskoca adamin? Cocuk degil ki o. 14 yasindaki oglum bile kendi ilacini kendi icer. Siz onun esisiniz annesi degil.Sabah konuşmadı benimle yüzüme bakmadı ilacını getirdim onu bile içmedi bu benim açımdan ılıman bir yaklaşım olmasına rağmen onun için bişey ifade etmiyor belliki.Kapıdan öylece çıktı gitti gözden kaybolunca görüşürüz diye seslendim sinirle ve kapıyı sert kapattım..
Eğer konuşmazsam rol çalıyorsun diyecek.Gönül almayı bilmiyorsun diyecek.Yine başka başka yerlere çekecek.Ama akşam eve de gelecek napıcam onu da bilmiyorum