bir dostluğa elveda dedim,bu haksizlikmi?

Açıkçası ben anlatırdım.
Gerekeni yapmışsınız bence...

Eşime anlatmazdım ben.ilerde bir gün o da benim için sıkıntı olur çünkü.konusu açılmadıkça bahsetmeyin

kocana söylediğini nereden öğrendi

Hep kendini düşünüyor arakadaşın bariz bir şekilde bencil. İyi yapmışsın, mecbur kaldığından arıyordu seni büyük ihtimalle zaten.

kocana söylediğini nereden öğrendi
Bana yüzlerce mesaj atti..ben ağlıyordum esimde telefonu aldı Suzi ben esiyim artık mesaj atip uzmeyin birbirinizi yazdi.bu seferde buna çok takildi.hayatimda kimse beni senin kadar uzmedi filan dedi.hala ara ara mesaj yazar kırıcı şeyler söyleyip göndermelerde bulunur.bende üzme kendini beni düşünme hayatına bak filan diyorum.oyle işte.

Mavideniz olaylar okadar hızlı geliştiki sadece bikere söylediğinde birdaha yapmaz heralde çok zor durumda kaldı diye kalbini kirmamak adına söylemedim.iste orada hata yaptım.
İşte bütün yapman gereken eşine demeden önce arkadaşınla konuşmaktı bence keşke arkadaşlığı kesmeden önce bunu yapmış olsaydın. Sonuçta iki üç günlük arkadaşlık değilmiş. Neyse karar yada düşünce sizin tabi hayat senin hayatın ben sadece düşüncemi söylemek istedim.

Sonrası hiç olmamış gerçekten kırıcı laflar yani anlamamış ki durumu daha kimin odunu davası güdüyor, kararınızı ispatlar nitelikte boşverin yıpratmayın kendinizi artık.

ya varya bir an okurken dedim ki aynı kişi mi acaba diye? :) birebir aynısı benim başımda şuan. gerçekten fenalık geçiriyorum artık. eşim çıldırıyor bir yandan yeter artık kapat şu telefonu diye o hala sevgilisinin derdinde. hadi dedim sıkıntısı var destek olayım ama yok sonra o sevgilisiyle bizim evde kalma cüretinde bile bulundu emrivaki yaparak. olmaz diyemedim tabi karambole geldi. sonra bir baktım hala devam ediyor hafta sonu yada özel günler gibi bize gelmek istemeler falan. uygun olmadığımı söylemeye başladım. artık otelde takılıyorlar. tabi otele giderken de bende kaldığını söylüyormuş annesine bana sormadan annesini görsem falan ah keşke görseydim ah bir denk gelseydi.yakın zamanda da görüşmeyi tamamen kesmeyi düşünüyorum. herşeyi bırak arkadaşları hakkında bana anlattıkları hepsimi kötü, hepsinin kocası bundan hoşlanıyor, buna aşık neredeyse anlattıkları bu. acaba dedim benim eşim hakkında da böyle atıp tutuyormudur. rahatsızım anlıyacağın o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…