Arkadaşlar neredeyse 10 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım vardı.kendisine karşı son derece iyi niyetliydim.fakat kendisinin hoşuma gitmeyen birçok huyunu hep telore ettim.kendisi bekar bense evli ve bir çocuğum var.haftanin hergunu beni arar konuşurduk bir saat.bazen iki üç saat.sanki yanımda gibi sohbet ederdik ama ben artık bu duruma rahatsız olsamda azaltmaya calissamda olmadı,örneğin açmıyorum ya ısrarla arardi,meşgule alırdım mesaj atar çok önemli minel aç nolur derdi.dayanamaz acardim bende önemli olan ne canım ?merak ettim deyince sevgilisinin rutin olumsuz yaptığı seyleri anlatır aynı konu üzerinde sohbet ederdik ama bı taraftan yavrum ağlar ilgi bekler ben telefonu kapatacak olsam,ya oyala çocuğu bişey daha anlaticam derdi ama biturlu kapattirmazdi telefonu.beni hiç anlamazdi akşama eşi yemek yapıyorum Suzi sonra konuşsak desemde duymamazlıktan gelirdi.yani demek istediğim evli insanın halinden anlamazdi.ben bunları problem etmedim ona olan sevgimdn dolayı takılmadim bu hallerine fakat bu arkadaşım daha onced n konumdada bahsettiğim gibi sewhilisinin yanına gitse mineldeyim dedi ailesine ve benim bu durum çok ağırima gitti 5 ay önce konu acmistim birçok arkadas,bitir arkadaşlığıni dedi ve o cesaretle uzun bı mesaj attım ve kendisiyle birdaha görüşmek istemediğimi söyledim.ama mesajları yazarken okadar ağladımki..böyle olsun istemezdim ama bana farkında olmadan zarar veriyordu.sonra ben benim eşim var çocuğum var,onlara sarılır toparlanirim ama o bekar kimsesiz die vicdan yaptım ve kendisinden özür diledim.beni affetmesini istedim ama Biray konuşmadık.sonra konuştuk ve bana senin herseyini affediyorum ama eşine benim sevdiğim adamın ewine
gittiğimi nasıl söylersin die bunu çok mesele yaptı.. güvenimi sarstin,sana dayanmıştim,zordurumdaydim ama sen benim açığımi kapatmadin,sadık dost olmadın die mesele yaptı.bende baktım hatalarını görmüyor,halimden hiç anlamıyor ve beni inanılmaz yoruyor tamamen iletişimi kestim.size sorum şu siz olsaydınız esinize anlatirmiydiniz,kendisine bu tutumlarimla haksızlık mı ediyorum?
kocana söylediğini nereden öğrendiArkadaşlar neredeyse 10 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım vardı.kendisine karşı son derece iyi niyetliydim.fakat kendisinin hoşuma gitmeyen birçok huyunu hep telore ettim.kendisi bekar bense evli ve bir çocuğum var.haftanin hergunu beni arar konuşurduk bir saat.bazen iki üç saat.sanki yanımda gibi sohbet ederdik ama ben artık bu duruma rahatsız olsamda azaltmaya calissamda olmadı,örneğin açmıyorum ya ısrarla arardi,meşgule alırdım mesaj atar çok önemli minel aç nolur derdi.dayanamaz acardim bende önemli olan ne canım ?merak ettim deyince sevgilisinin rutin olumsuz yaptığı seyleri anlatır aynı konu üzerinde sohbet ederdik ama bı taraftan yavrum ağlar ilgi bekler ben telefonu kapatacak olsam,ya oyala çocuğu bişey daha anlaticam derdi ama biturlu kapattirmazdi telefonu.beni hiç anlamazdi akşama eşi yemek yapıyorum Suzi sonra konuşsak desemde duymamazlıktan gelirdi.yani demek istediğim evli insanın halinden anlamazdi.ben bunları problem etmedim ona olan sevgimdn dolayı takılmadim bu hallerine fakat bu arkadaşım daha onced n konumdada bahsettiğim gibi sewhilisinin yanına gitse mineldeyim dedi ailesine ve benim bu durum çok ağırima gitti 5 ay önce konu acmistim birçok arkadas,bitir arkadaşlığıni dedi ve o cesaretle uzun bı mesaj attım ve kendisiyle birdaha görüşmek istemediğimi söyledim.ama mesajları yazarken okadar ağladımki..böyle olsun istemezdim ama bana farkında olmadan zarar veriyordu.sonra ben benim eşim var çocuğum var,onlara sarılır toparlanirim ama o bekar kimsesiz die vicdan yaptım ve kendisinden özür diledim.beni affetmesini istedim ama Biray konuşmadık.sonra konuştuk ve bana senin herseyini affediyorum ama eşine benim sevdiğim adamın ewine
gittiğimi nasıl söylersin die bunu çok mesele yaptı.. güvenimi sarstin,sana dayanmıştim,zordurumdaydim ama sen benim açığımi kapatmadin,sadık dost olmadın die mesele yaptı.bende baktım hatalarını görmüyor,halimden hiç anlamıyor ve beni inanılmaz yoruyor tamamen iletişimi kestim.size sorum şu siz olsaydınız esinize anlatirmiydiniz,kendisine bu tutumlarimla haksızlık mı ediyorum?
Haksızlık mı?
Bir nevi haklı taraflarınız oldukça fazla sizin isminizi kullanıyor olması , sizi özel hayatınızı umursamadan hep bana ilgi demesi evladınız hasta iken bile , sadece bir yer de haksızlık varsa oda "10" on koca yılın bir sms'le sonlanması.
Ben sizin aslında bu arkadaşlığı özlediğinizi hissettim belki zamanla diner ama yine de dost kolay edinilmiyor , daha çok mesafe olabilirdi ama sizin içinizde ukteler "
Bakış aciniz ve tesbitleriniz gerçekten düşündürücü.aslinda şöyle söyleyeyimÖyle bi anlatmışsınız ki hep arkadaşınız arıyor derdini anlatıyor siz dinliyorsunuz. Zaten öyleyse ben ona dostluk demem. Benimde çok yakın dostum var. Çocukluğumdan, 20 yıldır kopmadık. Bazen aradığında oda anlamıyor olabilir ama ben durumu anlatıyorum. Ki bende kendisine ihtiyaç duyup arıyorum. Derdimi iyi günümü kötü günümü bilir yanımda olur. Öyle olmasaydı, hep benden bekleseydi dostum diyemezdim hatta arkadaşım bile demezdim beni rahatsız eden bi tanıdık olurdu hayatımda.
Yani siz dostunuzu kaybetmemişsiniz. Kaybettiğiniz zaman önemsemediğiniz birisini hayatınızdan çıkartmışsınız sadece biraz vicdan yapıyorsunuz o kadar, ee onu da boşverin.
acabalar" kalmazdı.[/QUO
Bana yüzlerce mesaj atti..ben ağlıyordum esimde telefonu aldı Suzi ben esiyim artık mesaj atip uzmeyin birbirinizi yazdi.bu seferde buna çok takildi.hayatimda kimse beni senin kadar uzmedi filan dedi.hala ara ara mesaj yazar kırıcı şeyler söyleyip göndermelerde bulunur.bende üzme kendini beni düşünme hayatına bak filan diyorum.oyle işte.kocana söylediğini nereden öğrendi
İşte bütün yapman gereken eşine demeden önce arkadaşınla konuşmaktı bence keşke arkadaşlığı kesmeden önce bunu yapmış olsaydın. Sonuçta iki üç günlük arkadaşlık değilmiş. Neyse karar yada düşünce sizin tabi hayat senin hayatın ben sadece düşüncemi söylemek istedim.Mavideniz olaylar okadar hızlı geliştiki sadece bikere söylediğinde birdaha yapmaz heralde çok zor durumda kaldı diye kalbini kirmamak adına söylemedim.iste orada hata yaptım.
Sonrası hiç olmamış gerçekten kırıcı laflar yani anlamamış ki durumu daha kimin odunu davası güdüyor, kararınızı ispatlar nitelikte boşverin yıpratmayın kendinizi artık.Bana yüzlerce mesaj atti..ben ağlıyordum esimde telefonu aldı Suzi ben esiyim artık mesaj atip uzmeyin birbirinizi yazdi.bu seferde buna çok takildi.hayatimda kimse beni senin kadar uzmedi filan dedi.hala ara ara mesaj yazar kırıcı şeyler söyleyip göndermelerde bulunur.bende üzme kendini beni düşünme hayatına bak filan diyorum.oyle işte.
ya varya bir an okurken dedim ki aynı kişi mi acaba diye? :) birebir aynısı benim başımda şuan. gerçekten fenalık geçiriyorum artık. eşim çıldırıyor bir yandan yeter artık kapat şu telefonu diye o hala sevgilisinin derdinde. hadi dedim sıkıntısı var destek olayım ama yok sonra o sevgilisiyle bizim evde kalma cüretinde bile bulundu emrivaki yaparak. olmaz diyemedim tabi karambole geldi. sonra bir baktım hala devam ediyor hafta sonu yada özel günler gibi bize gelmek istemeler falan. uygun olmadığımı söylemeye başladım. artık otelde takılıyorlar. tabi otele giderken de bende kaldığını söylüyormuş annesine bana sormadan annesini görsem falan ah keşke görseydim ah bir denk gelseydi.yakın zamanda da görüşmeyi tamamen kesmeyi düşünüyorum. herşeyi bırak arkadaşları hakkında bana anlattıkları hepsimi kötü, hepsinin kocası bundan hoşlanıyor, buna aşık neredeyse anlattıkları bu. acaba dedim benim eşim hakkında da böyle atıp tutuyormudur. rahatsızım anlıyacağın o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi.Arkadaşlar neredeyse 10 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım vardı.kendisine karşı son derece iyi niyetliydim.fakat kendisinin hoşuma gitmeyen birçok huyunu hep telore ettim.kendisi bekar bense evli ve bir çocuğum var.haftanin hergunu beni arar konuşurduk bir saat.bazen iki üç saat.sanki yanımda gibi sohbet ederdik ama ben artık bu duruma rahatsız olsamda azaltmaya calissamda olmadı,örneğin açmıyorum ya ısrarla arardi,meşgule alırdım mesaj atar çok önemli minel aç nolur derdi.dayanamaz acardim bende önemli olan ne canım ?merak ettim deyince sevgilisinin rutin olumsuz yaptığı seyleri anlatır aynı konu üzerinde sohbet ederdik ama bı taraftan yavrum ağlar ilgi bekler ben telefonu kapatacak olsam,ya oyala çocuğu bişey daha anlaticam derdi ama biturlu kapattirmazdi telefonu.beni hiç anlamazdi akşama eşi yemek yapıyorum Suzi sonra konuşsak desemde duymamazlıktan gelirdi.yani demek istediğim evli insanın halinden anlamazdi.ben bunları problem etmedim ona olan sevgimdn dolayı takılmadim bu hallerine fakat bu arkadaşım daha onced n konumdada bahsettiğim gibi sewhilisinin yanına gitse mineldeyim dedi ailesine ve benim bu durum çok ağırima gitti 5 ay önce konu acmistim birçok arkadas,bitir arkadaşlığıni dedi ve o cesaretle uzun bı mesaj attım ve kendisiyle birdaha görüşmek istemediğimi söyledim.ama mesajları yazarken okadar ağladımki..böyle olsun istemezdim ama bana farkında olmadan zarar veriyordu.sonra ben benim eşim var çocuğum var,onlara sarılır toparlanirim ama o bekar kimsesiz die vicdan yaptım ve kendisinden özür diledim.beni affetmesini istedim ama Biray konuşmadık.sonra konuştuk ve bana senin herseyini affediyorum ama eşine benim sevdiğim adamın ewine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?