Ama ben öyle hissedemiyorum işte haklısın aslındaÇek besmeleni gir bacım duşun neyini düşünelim alt tarafı bi çimecen yani
Ama konu onlara da kaymıyor mu duyumlarıma göre bilgiler var ne bileyimGireceksen gir girmeyeceksen girme de bunu bari üç harflilere atmayın yazık günah be
Hayır şuan aklımda bu var düşünüyorum dakız düşünüp düşünüp bunu buldun bir de bdvde bunun konusunu mu açtıngerçekten başka hiç mi bir şey aklına gelmedi
Yav etme eyleme derdin mi yok seninAma ben öyle hissedemiyorum işte haklısın aslında
Öyle mi dersinben duş almak istiyorsam saate bakmam kalkmaya mecalim var mı ona bakarım varsa kalkar duşumu alırım
Tamam ayoll seni dinlemek istiyorumYav etme eyleme derdin mi yok senin
Ulan gündüzler çuvalamı girdi sanki sende gündüz yapıver
Benim o kadarı yok yaaBu üç harfli dediğiniz şey yüzünden 40 yıldır gece duş almayanı bilirim
Hurafe
Valla öyle . Aklımın ucundan geçmez sizin bahsettiğiniz durum . Bana cin musallat olacaksa nie banyoda olsun otururken gelemiyor mu odayaÖyle mi dersin
Evet ama geceler onların ya hem tuvalet banyo gibi yerleri de severlermiş offf aman neyse dillendirmek istemiyorumValla öyle . Aklımın ucundan geçmez sizin bahsettiğiniz durum . Bana cin musallat olacaksa nie banyoda olsun otururken gelemiyor mu odaya
Evet ama geceler onların ya hem tuvalet banyo gibi yerleri de severlermiş offf aman neyse dillendirmek istemiyorum
Kirli hissediyorum saçım başım cildimbesmele çek
Bi de şart mı şuan duş almanız
Abla seninki biraz da mecburi gibi vallaValla ben çocuk olduktan sonra genelde geceleri giriyorum hiç aklıma gelmemişti:) mesela birazdan duşa gireceğim vesvese yapma yıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?