baska bir meslekten olsa eşin bekle birlikte gidin derim ama polislerin izin durumunu biliyorumdimi ama haksızlık değil ya o da hususi kazanamayacagını bile bile pilotluk sınavına gtti ankaraya değişiklik olsun die cok mu vicdan yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska bir meslekten olsa eşin bekle birlikte gidin derim ama polislerin izin durumunu biliyorumdimi ama haksızlık değil ya o da hususi kazanamayacagını bile bile pilotluk sınavına gtti ankaraya değişiklik olsun die cok mu vicdan yapıyorum
ayrıca yaşamayan gerçekten bilemez ama o ilk bayramı yanlız geçirmek hele ki evliyken eşinize çok koyar eşin bir aile olmak için evlendi böyle bir durumda yalnız kalacaksa ne anlamı var o evliliğin. kurbana yine gidersin ama ilk bayram bu onun içindeki burukluğu bir düşün artık önceliğin eşin
o izni alabilmek için kaç yer aranıyor bir bilseniz izin hakkı bile olsa alamayabiliyorlar bir de izinler kura ile belirleniyor yeni olduğu için dahil edilmemiştir eşiniz,ha birde rapor alırsa da pis göze batabilir..o yüzden mi git bayramı ailenle geçir gel eşine bayram gibi günler geçirt yeterevet cnm malesef bide yeni olunca üsttekiler (yıllık izinle) yapsa bile alttakiler yapamaz
eşide evde olmayacak bu seferde konu sahibi yapayalnız bayram günleri geçirecek .Bırakma eşini ilk bayram. Ona yazık değil mi kimsesiz geçirecek. Ailene yine giden gelen olur. Ama eşinin yanında ne ailesi ne eşi olacak. Bence gitme.
Git çünki daha gitmek isteyip gidemiyeğin okadar çok bayramın olcakki
o izni alabilmek için kaç yer aranıyor bir bilseniz izin hakkı bile olsa alamayabiliyorlar bir de izinler kura ile belirleniyor yeni olduğu için dahil edilmemiştir eşiniz,ha birde rapor alırsa da pis göze batabilir..o yüzden mi git bayramı ailenle geçir gel eşine bayram gibi günler geçirt yeter![]()
aranızda ki ilişkiyi tam olarak bilemem sorununuzu güzellikle halledin ama kimsenin içinde uhte kalmasın.bnm babam yok bi annem var oda beni bekliyor kaç aydır özledim kimsem yokki iburda eşimden baska tamam cok seviyorum ama o arada eğitim sınav die 2 kere ankaraya gitti biri tercihiydi 1 i zorunlu o arada değişiklikler yapıo ben bu bilmediğim şehirdeyim aylardır
Bence gitmelisin eşinde git demiş sanırım bayramda oda evde yok.. fazla büyütmeye gerek yok..
aranızda ki ilişkiyi tam olarak bilemem sorununuzu güzellikle halledin ama kimsenin içinde uhte kalmasın.
Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
git canm nolcakKızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
Gitmeeeeeeeeee yada gittttttt ya nazin çekilmez simdiiiiii![]()
Tamam git ama çabuk gel ☺ bebeğim teyzesini özlerözledim ama ben ailemiiiii
![]()
Bir tek bayram için degilki cnm kardeşi 1 ay sonra askere gitcek onuda görmesi gerek hem bayram yapmış olur hem kardesini görmüş olucak .Ben gitmezdim. Eşim çalışırken ben tatil yaparken içim rahat etmezdi şahsen buruk olurdum.
Yakın mesafe olsa 2 gün olabilirdi ama uzaksa gitmem.
O zaman git benceyıllık iznim var ama eşim onu birlikte tatile gitme amaclı kullanırız dio onun 1 senesi dolunca yıllık izni olunca yani o iznimi memlekete kullandrmaz