Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin gitmemeni ima etmiş sanki . bence gitmemelisin.Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
Hiç bir bayramı mi ayrı geçirmedim eşimden benim ailem o onun ailesi de benim. Benim mantığım bu. Haa hastalık olur olum olur o ayrı...Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
Eşimle kalırdım.net.
Adam ne güzel kal demiş.
Ailenle sorunu yok ise eşinin seni özleyecek belli ki.
Hiç bir bayramı mi ayrı geçirmedim eşimden benim ailem o onun ailesi de benim. Benim mantığım bu. Haa hastalık olur olum olur o ayrı...
Hiç mi hiç böyle düşünme daha geçenlerde konu açtın esim bana yardım etmiyor umursamiyor diye. Bence gitme deyişi tamamen bencilce. Hatta giderken de sen beni hiç düşünüyor musun deyip öyle git. Net.duygusal düşünürsem bende senn gbi oluyprum ama bnde ailemi özledimmm bi da böle imkan olmaz 12 saat uzakta memleket haftasonu gdlck gbi deil
Aileni çok uzun zamandr mı görmüyorsun?
Eşim keyfi olarak ankaraya gitti demişsin sonuçta o seni bırakarak gitmiş o zaman böyle bir şey isteme hakkına sahip değil.
12 saatmiş mesafede,git gör kalabildiğin kadar kal
6 ay oldu diyebilirim
Bi de empati. Ben eşimin beni bırakıp gitmesini hiiiiccc istemezdim. Ki o da ıstemıyor herhalde.duygusal düşünürsem bende senn gbi oluyprum ama bnde ailemi özledimmm bi da böle imkan olmaz 12 saat uzakta memleket haftasonu gdlck gbi deil
Ama eşi pisicik burda kal diyormuşBen olsam giderim
Esin gorevde olacak sonucta, bayramda ailene gidersin 2 gun kalirsin, memleket ayniymis onun da ailesine bir ugrar geri donersin
Mutluluklar dilerim