Bir el ativerin kizlar

Megalith

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
139
87
18
37
6 haftalik gebelikte bebegin 1.5 cm olmasi normal midir? Herkes mm üzerinden konusurken dr neden bana cm uzerinden soyledi. Bir sorun mu var? Ptesi doktora gideceğim. O zamana kadar icim icimi yiyecek biliyorum. Bilen varsa bana yardimci olabilir mi?

Sıkıntı yok ölçülerin çoğu yaklaşık söylenen şeylerdir.
Rabbim sağlıkla kucağıniza almanizi nasip etsin inşallah

Benim de 6 haftalik ama 5 mm

belki dr bebekten ziyade kesenin boyutunu söylemiştir..veya haftasına göre önden gidiyorduk bebek... Panik yapmayın kalp atışlarını duydunuz mu?

1,5 cm ile 15 mm aynı şeydir .. doktor cm olarak sölemiştir

Hayir duymadik erken dedi
p.tesi kontrole gittiğinde kalp atışlarıda görürsünüz o zman muhtemelen... Ediğim gibi dr un cm dediği kesenin büyklüğüdür o zman henüz çok küçük pirinç tanesinden bile küçük düşün panik yapma hep iyi düşün canım iyi olsun

Bu boyut olayinin korkulacak birsey oldugunu dusunmuyorum cunku gebeligi günü gününe hesaplamak zor.baz alinan SAT her zaman dollenme tarihiyle uyumlu olmak zorunda degil.biri tam o tarihlerde hamile kalmistir biri iki hafta sonra kalmistir bu yuzdende gelisimler ayni degildir.

Bugun baska bi doktora gittik. 6+6 haftalik sat a göre ama dr 7+4 dedi. Ki o donemde korunuyoduk olmasi imkansiz. Bir de 12.9 mm dedi bebek için. Kafam iyice karıştı. Kalp atislarini da duyduk bu arada cok sükür :)

Kızlar Sata göre 7 haftalik gebeyim ultrasonda bugün kalp atışını duymadık vajinal ultrasonda duyuldu ama raporumda kese lümenine doğru koryonik bump mevcuttur diyo ne demek kızlar bu bir cevap verin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…