• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir el atmalı mı ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Eşimin işi geregi bayan musterileride çok oluyor hepsiyle kendi muhattap. Telefonu hep ortadadır mesaj silme huyu hiç denecek kadar az kimle ne konuştuysa ortadadır.
Ve bayanlara karsı çok resmi konuşur.

Geçenlerde çok acil grafiker ( yada photoshop bilen ) birini almamiz gerek dedi. Sonra da bir bayan bulmuşlar buraya kadar hersey normal...

Daha sonra kızın sadece iş yapacagini dukkanda calişmayacagini soyledi buna da tamam.

2 gun once bir tanidigimizin evinde kahve iciyoruz benim sevgili kocam biriyle mesajlasiyor saat aksam 10... kadin ona birseyler anlatiyo dinlemiyor kadini neyse o grafikerle konuşuyorlarmiş onemsemedim. Sonra kayinbabamgile gectik dedimmki hayirli olsun bayanla anlasmissiniz isleri o yapicakmis bak baba gelirim dukkana falan dedim. Neyse esimde dediki bugun konustuk daha...

Eve geçtik. Baya bisure sonra aklima geldi konuşmalara baktimm.

Benim o resmi konuşan kocam :) gulucuk atmiş kiza. Senli konuşmuş fikir falan sormuş. Kiz ugrarim dukkana falan yazmis benim eşimde yarin bekliyorum :) yazmis. Simdi diceksiniz ki bunda birsey yok ama ben kocami taniyorum. Bu sekilde kimseyle arkadaslariyla bile konuşmaz.

Hep resmi konuşur ve bitek benle bu sekilde konuşur. Birde kadın hisseder derler ya. Ben kizdan hoşlanmiş veya dikkatini cekmis olabilecegini dusundum ( aralarinda birsey var kesinlikle demiyorum )

Bozuldum ama belli etmedim.

Evde boş boş oturuyorum zaten photoshop programini ogreneyim islerini ben yapayim dedim kendimce. Bizim pc programi kaldirmadi.

Bende eşime dukkana gelip 2 hafta da ogrenebilecegimi soyledim olmaz bozarsin kullaniyoruz vs gibi seyler soyledi daha cok işkillendim. Sonra tamam dedi.

Bu program ogrenilecek birseymi onu da bilmiyorum ama istersem yaparim diye dusundum.

Birde bana dediki ogrenirsen baska yerde calisirsin bu kiz bize iş getiriyor universitesini okumuş birakamam gibisinden birsey soyledi.

Belki boşa işkillendim ama bugune kadar hissettigim hersey dogru cikti. Kadinda evli degil bekar konuşmalarina bakilirsa oda gulucukler saçiyor.

Siz ne dusunuyorsunuz ?

Not: ilk defa bir kizla boyle konuşuyor olması dikkatimi çekti. Kiskanclik degilde suphe uyandirdi bu bende sadece.

Öğrenilebilir ama iki haftada photoshop uzmanı olmanız mümkün değil. İnsanlar yıllarca üzerinde çalışarak uzmanlaşıyorlar, bir kızdan rahatsız oldunuz diye kalkışılacak iş değil. Kız için de yani siz orada olsanız dahi eşiniz ilgileniyorsa bu onun geri durmasını sağlamaz. Yani tamam yanınızda belirgin bir hareketi olmayabilir ama ilgisi varsa vardır anlatabildim mi? Belki başka bir şekilde iletişime geçecek işe alacak (eğer ilgisi varsa) Yani bu şekilde bunu çözmeniz mümkün değil. Eşiniz olduğundan farklı davranmış olabilir ama bir şey söylemek için hala erken. Biraz daha gözlemleyin derim.

Öğrenilebilir ama iki haftada photoshop uzmanı olmanız mümkün değil. İnsanlar yıllarca üzerinde çalışarak uzmanlaşıyorlar, bir kızdan rahatsız oldunuz diye kalkışılacak iş değil. Kız için de yani siz orada olsanız dahi eşiniz ilgileniyorsa bu onun geri durmasını sağlamaz. Yani tamam yanınızda belirgin bir hareketi olmayabilir ama ilgisi varsa vardır anlatabildim mi? Belki başka bir şekilde iletişime geçecek işe alacak (eğer ilgisi varsa) Yani bu şekilde bunu çözmeniz mümkün değil. Eşiniz olduğundan farklı davranmış olabilir ama bir şey söylemek için hala erken. Biraz daha gözlemleyin derim.

Az biraz photoshop bilgim var aslinda yazilim da turkce gece gunduz calisirim 2 hafta olmasinda 1 ay olsun. Aslinda esimin hep photoshop bilen birine ihtiyaci var ama pc yoktu bizde alinca bide bu kiz olunca neden baskasina mecbur olsunlar ki dedim. Birde para veriyolar ben parasizda yaparim. Evet kiz etkili oldu belki ama ogrenmem eşim icinde cok iyi olur.
Photosop videolari falan var bisuru ben yaparim diye dusunuyorum.

Bu aarada esime rahatsizligimi dile getirdm mesajlari silermi acaba diye dusunuyorum.

Az biraz photoshop bilgim var aslinda yazilim da turkce gece gunduz calisirim 2 hafta olmasinda 1 ay olsun. Aslinda esimin hep photoshop bilen birine ihtiyaci var ama pc yoktu bizde alinca bide bu kiz olunca neden baskasina mecbur olsunlar ki dedim. Birde para veriyolar ben parasizda yaparim. Evet kiz etkili oldu belki ama ogrenmem eşim icinde cok iyi olur.
Photosop videolari falan var bisuru ben yaparim diye dusunuyorum.

Bu aarada esime rahatsizligimi dile getirdm mesajlari silermi acaba diye dusunuyorum.

Yani siz kararınızı vermişsiniz zaten diyecek bir şey yok o zaman.

Ne o gulucukler falan. Sinir oldum.
Is patronu mu, gulucuk patronu mu?

Kesinlikle boyle insanlari sevmesenizde nezaketen emoji yapaarsiniz ya bu eşmde hiç olmadi ilk defa yapiyo. Ondan işkillendm. Birde insanlara kolay kolay taviz vermez. Hemn ısınamaz. Ay sonu hayirli olur inş.

O programlar öyle kolay degil 2 haftada öğreneceğinizi sanmıyorum.Adamın dediği gibi insanlar bunun okulu okuyorlar.Ayrıca kocanız niyeti bozduyda sizin yapacağınız bişey yok,kocanızın etkilendiği her kadının mesleğini mi öğreneceksiniz?Takipte olurdum ben olsam yanlış bi durumda da koyarsınız kapının önüne

Kac senelik grafikerim kurcalamakla bozulan program gormedim. Esiniz kizdan hoslanmis galiba.

Aradigim kişi :)
Bu bebeklere falan 1.yas gunlerinde yazi yaziliyo baskilar yaptiriyolar ya herseyini sen yapiyosun cerceve falan kadini sadece onlar icin kullaniyorlar. Zormu ya ogrenemezmiyim ????

O programlar öyle kolay degil 2 haftada öğreneceğinizi sanmıyorum.Adamın dediği gibi insanlar bunun okulu okuyorlar.Ayrıca kocanız niyeti bozduyda sizin yapacağınız bişey yok,kocanızın etkilendiği her kadının mesleğini mi öğreneceksiniz?Takipte olurdum ben olsam yanlış bi durumda da koyarsınız kapının önüne

Siz olayi yanlis anladiniz. Ben grafiker olmicam ki sadece photoshop programini ogrenicem. Ayrica esimin photoshop bilen birine ihtiyaci var grafikere degilm o yuzdn photoshopu ogreneyim diyorum

Gazlamak gibi olmasin ama fena bozulurdum ben. Arkadasi veya arkadasinin esi olur smileyler olur tamam da yeni tanıştığı kiza gülücük a ta maz. Sen ayni sekilde davransan hoş olur muymus?

sürekli eşinin her ihtiyacı olan mesleği yapmaya kalkacaksın hayat boyu?

ayrıca gülücük normal geldi bana iş hayatında böyle samimiyetler olur.

iş hayatını bilmeyen insanlar fazla yorum yapmasın tüm gün evde oturmaktan kafayı yiyip kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz..

Gazlamak gibi olmasin ama fena bozulurdum ben. Arkadasi veya arkadasinin esi olur smileyler olur tamam da yeni tanıştığı kiza gülücük a ta maz. Sen ayni sekilde davransan hoş olur muymus?
J
Gazlamak gibi olmasin ama fena bozulurdum ben. Arkadasi veya arkadasinin esi olur smileyler olur tamam da yeni tanıştığı kiza gülücük a ta maz. Sen ayni sekilde davransan hoş olur muymus?[/QUOTE

Tepkimi belirttim bugun whatsap konusmalarini yolladi kizla sizli bizli konuşmuş. Ama takipteyim

Tepkimi belirttim bugun kizla whatsap konusmalarini yollamis. Sizli bizli konuşmuş. Yani demek istedigi mesaji aldim.

Ben takipte kalicam ama

sürekli eşinin her ihtiyacı olan mesleği yapmaya kalkacaksın hayat boyu?

ayrıca gülücük normal geldi bana iş hayatında böyle samimiyetler olur.

iş hayatını bilmeyen insanlar fazla yorum yapmasın tüm gün evde oturmaktan kafayı yiyip kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz..

Bende çalistim senelerce ben yapimdan dolayi tabiki gulucuklu konusurum. Ama hanimefendi sizin anlamadiginiz benimmm esimmm o gulucugu oraya koymayaaa usenirrrr. Yanlis anlasilmaktan korkar kendi yapisi bu benden iyi tanimicak kimse...

Ayrica ben universite okuyorum acikogretim... isime gecene kadar esimin isini yapabilrm ne var bunda ???
Evde oturanlar olarak bizi kcumsediginiz icinde tesk ederim.

Bende çalistim senelerce ben yapimdan dolayi tabiki gulucuklu konusurum. Ama hanimefendi sizin anlamadiginiz benimmm esimmm o gulucugu oraya koymayaaa usenirrrr. Yanlis anlasilmaktan korkar kendi yapisi bu benden iyi tanimicak kimse...

Ayrica ben universite okuyorum acikogretim... isime gecene kadar esimin isini yapabilrm ne var bunda ???

demek ki kendi kalıplarını kırmak istemiş eşin ne var bunda?
hani böyle laubali konuşmalar, bel altı espriler filan olsa endişeni anlarım ama basit bir gülücük konmuş amma takıntı yapmışsın.

ikincisi açıköğretim okumak üniversite okumak değildir üniversite bilgi değildir sosyal kültürdür yoksa elini sallasan açıköğretimliye çarpar memlekette.
ve evet keyfiyetten evde oturuluyorsa küçümserim.
yok çocuk var vs diye oturuluyorsa da hiç öyle çalışma hayatını bilen birisi gibi gelmedin bana..

Bosversene kimsenin dedigini takma sen ayrica ne guzel kendine guveniyorsun yapabilecegine inaniyorsan ogren ve o kizi ordan postala erkek milleti adi ustunde

Back
X