• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir el atmalı mı ?

Benim zekam hep açıktır da nazar degmesin diye gostermem :) ama sizinkine nazar degmişler belli beyinden error sesleri cıkıyor. Lutfen artik polemige girmeden sessizce cikis kapisina yönelin yoksa ban yiceksiniz üzülürüm :)

belli canım çook zekisiniz tüm gün kocan kime gülücük atıyor onu kurcalamaktan zeka açılmış :))
o kadar zekiysen okusaydın üniversitede tutan mı vardı şimdi böyle okuyanları kıskanmakla uğraşmazdın.
banlanırsam sen de banlanırsın bunu bile anlayamayacak durumdasın ;)

belli canım çook zekisiniz tüm gün kocan kime gülücük atıyor onu kurcalamaktan zeka açılmış :))
o kadar zekiysen okusaydın üniversitede tutan mı vardı şimdi böyle okuyanları kıskanmakla uğraşmazdın.
banlanırsam sen de banlanırsın bunu bile anlayamayacak durumdasın :KK66:

Eger haklı oldugum halde banlanacaksam bu beni üzmez. Birsey savunuyorsun ama kendinde bilmiyorsun. Lutfen cikarmisin artik ya da ozelden yaz bir derdin varsa burda konumu katletmeye hakkin yok

Bende dun ogrendim :) cok sasirdim yok zaten takipteyim. Ama takipte oldugumu da belli etmeyecegim
Aynen canım en güzeli bu belki aklında yoksa bile aklına düşer ya da takipdesin diye dikkatli adım atar, çat kapı iş yerine git telefonunu kap o silmeden okursun eğer silme ihtimali varsa

Aynen canım en güzeli bu belki aklında yoksa bile aklına düşer ya da takipdesin diye dikkatli adım atar, çat kapı iş yerine git telefonunu kap o silmeden okursun eğer silme ihtimali varsa

Tmm cnm cok sagol bugunde keske ogrensen photoshopu dedi. Bakicam artik duruma gore. Cok teskkurler :)

Eşimin işi geregi bayan musterileride çok oluyor hepsiyle kendi muhattap. Telefonu hep ortadadır mesaj silme huyu hiç denecek kadar az kimle ne konuştuysa ortadadır.
Ve bayanlara karsı çok resmi konuşur.

Geçenlerde çok acil grafiker ( yada photoshop bilen ) birini almamiz gerek dedi. Sonra da bir bayan bulmuşlar buraya kadar hersey normal...

Daha sonra kızın sadece iş yapacagini dukkanda calişmayacagini soyledi buna da tamam.

2 gun once bir tanidigimizin evinde kahve iciyoruz benim sevgili kocam biriyle mesajlasiyor saat aksam 10... kadin ona birseyler anlatiyo dinlemiyor kadini neyse o grafikerle konuşuyorlarmiş onemsemedim. Sonra kayinbabamgile gectik dedimmki hayirli olsun bayanla anlasmissiniz isleri o yapicakmis bak baba gelirim dukkana falan dedim. Neyse esimde dediki bugun konustuk daha...

Eve geçtik. Baya bisure sonra aklima geldi konuşmalara baktimm.

Benim o resmi konuşan kocam :) gulucuk atmiş kiza. Senli konuşmuş fikir falan sormuş. Kiz ugrarim dukkana falan yazmis benim eşimde yarin bekliyorum :) yazmis. Simdi diceksiniz ki bunda birsey yok ama ben kocami taniyorum. Bu sekilde kimseyle arkadaslariyla bile konuşmaz.

Hep resmi konuşur ve bitek benle bu sekilde konuşur. Birde kadın hisseder derler ya. Ben kizdan hoşlanmiş veya dikkatini cekmis olabilecegini dusundum ( aralarinda birsey var kesinlikle demiyorum )

Bozuldum ama belli etmedim.

Evde boş boş oturuyorum zaten photoshop programini ogreneyim islerini ben yapayim dedim kendimce. Bizim pc programi kaldirmadi.

Bende eşime dukkana gelip 2 hafta da ogrenebilecegimi soyledim olmaz bozarsin kullaniyoruz vs gibi seyler soyledi daha cok işkillendim. Sonra tamam dedi.

Bu program ogrenilecek birseymi onu da bilmiyorum ama istersem yaparim diye dusundum.

Birde bana dediki ogrenirsen baska yerde calisirsin bu kiz bize iş getiriyor universitesini okumuş birakamam gibisinden birsey soyledi.

Belki boşa işkillendim ama bugune kadar hissettigim hersey dogru cikti. Kadinda evli degil bekar konuşmalarina bakilirsa oda gulucukler saçiyor.

Siz ne dusunuyorsunuz ?

Not: ilk defa bir kizla boyle konuşuyor olması dikkatimi çekti. Kiskanclik degilde suphe uyandirdi bu bende sadece.

İşkillenmen gayet normal ortaklıkta birsürü hafif kadın var. Söz meclisten dışarı.

Ve gerçekten kadınlar hisseder o kadar inanırım ki buna . Ne hissetsem çıktı.
Afgan rasulov'un dersleri var YouTube da. O kadar basit anlatıyor ki. Tüm dersleri dinle ve aynı zamanda uygula çözersin. Ben öğrendiysem herkes öğrenir photoshopu . Bence sen yap. Eşinin onu bırakmam demesi bile saçma. Ve sürekli iş yerine git bak nasıl ortam diye. Uğramış gibi yap

Hanimefendi ben evliyim diye acikogretim okuyorum. Yoksa normal bir universitede okuyabilirim. Elini sallasan acikogretimliye carpiyor ne demek bu nasil bir uslup ?
Siz tip okudunuz galiba.

Iş hayati diyorsunuz benim esimin bircok bayan musterisi var hepsiyle konusuyor ilk defa buna gulucuk atiyor diye suphelerimi belirttim.

Evde oturuyorum evet bununla da gurur duyuyorum. Siz calisan biri olmussunuz ama cahil kalmissin acikogretimlerle evde oturanla dalga gecmek kucumsemek nedir ?

Ben saygimi size karsi bozmayacagim.

Cunku anlasilan sinirinizi atacak birini ariyorsunuz

Bacım rahat ol bende + iki üniversite açıktan ve uzaktan eğitimle okuyorum.
Koca Devlet seni okumuş kabul ediyor da bir iki cılız ses mi canını sıkıyor.

İşkillenmen gayet normal ortaklıkta birsürü hafif kadın var. Söz meclisten dışarı.

Afgan rasulov'un dersleri var YouTube da. O kadar basit anlatıyor ki. Tüm dersleri dinle ve aynı zamanda uygula çözersin. Ben öğrendiysem herkes öğrenir photoshopu . Bence sen yap. Eşinin onu bırakmam demesi bile saçma. Ve sürekli iş yerine git bak nasıl ortam diye. Uğramış gibi yap

Yani diyorum ya eşim bir suru bayanla konuşuyor birtek bu dikkatimi cekti ne alaka diye.
Normalde kimseyle fikir alisverisi yapmaz kiza sormuş sence diye ?
Bunlar bende suphe uyandirdi. Ben acabalari sevmem kesin sonuç isterim.

Takipte kalicam ama belli etmicem cnm evet bu konunun uzerine biraz fazla dustum uzak kalmak onu braz serbest birakip ne kadar ileri gidebilecegine bakmak istiyorum.

Kucuklugumden beri bilgisayarlari severim bende yapabilecegimi dusunuyorum tsk ederim

Bacım rahat ol bende + iki üniversite açıktan ve uzaktan eğitimle okuyorum.
Koca Devlet seni okumuş kabul ediyor da bir iki cılız ses mi canını sıkıyor.

Hyr bana sallamiyor evhanimlarini ve acikogretim okuyanlari kucumsuyor. Bu benim zoruma giden. Bana laf etse neyse dicem.

Hyr bana sallamiyor evhanimlarini ve acikogretim okuyanlari kucumsuyor. Bu benim zoruma giden. Bana laf etse neyse dicem.

Kendisi dekan falan heralde :KK59: annesi ananesi babannesi falan da nasa da görevliler :confused:
Ayrıca ev hanımlığı en kapsamlı meslek :KK19:
Küçümsenecek cinsten bir meslek değil.
Kaç ünv okudum hiç birini yapmıyorum bebek fotoğrafçısıyım ayrıca ev hanımıyım ayrıca sosyoloğum ayrıca ilahiyatçıyım ayrıca avukatım.
Birsürü şeyim yani ❤️ :KK73:
Ve gurur duyuyorum ✌

Kendisi dekan falan heralde :KK59: annesi ananesi babannesi falan da nasa da görevliler :confused:
Ayrıca ev hanımlığı en kapsamlı meslek :KK19:
Küçümsenecek cinsten bir meslek değil.
Kaç ünv okudum hiç birini yapmıyorum bebek fotoğrafçısıyım ayrıca ev hanımıyım ayrıca sosyoloğum ayrıca ilahiyatçıyım ayrıca avukatım.
Birsürü şeyim yani ❤️ :KK73:
Ve gurur duyuyorum ✌

Ne kadar guzel :) insanlarin kendini gelistirmesini seviyorum. Bende yillar oncr yanlis tercih kurbani oldum :( simdiye bitmisti. Ama cok yorulmustm biraz ara verdim simdi tekrar basladm aklimda o kadar meslek varki bende sizin gbi olabilirm. :) yeni bilgiler yeni deneyimler çok guzel oluyor.

Ne kadar guzel :) insanlarin kendini gelistirmesini seviyorum. Bende yillar oncr yanlis tercih kurbani oldum :KK43: simdiye bitmisti. Ama cok yorulmustm biraz ara verdim simdi tekrar basladm aklimda o kadar meslek varki bende sizin gbi olabilirm. :) yeni bilgiler yeni deneyimler çok guzel oluyor.

Kesinlikle öyle :super:Taze ve diri kalıyor beyin. :KK200: Özgüven de ona göre daha zirvede oluyor. :kahve:
Şuan ebelik okumak istiyorum. Hala düşünme aşamasındayım. :KK49:
Bence ebe de olsam hiç fena olmaz mesela.:halay:

Bence çok anlamsız sırf kızı işten çıkarsın diye gerek kalmasın diye photoshop öğrenmeye çalışmak. Neymiş resmi konuşmamış da gülücük atmış eee tamam da samimi de konuşmamış ki. Bir şey demiştir eşinizde gülmüştür. Bu zamana kadar bir olayı da yok hep bayanlarla muhatap bu kızla daha ilk konuşmadan ne olabilir kendini küçük düşürüp, kendinize güveniniz olmadığını göstermiş olursunuz eşinize başka bir şey olmaz.

Sadece gözlemleyin ilerisine geçmeyin. Kaldı ki daha yazışmaları bile görmeden kayınpederinin yanında laf sokmuşsun bile kız işyerinde bile olamayacakmış. Yarın birgün de başka bir daldan biriyle konuşursa onu da mı öğrenmeye çalışacaksınız daha ilk günde paranoya enteresan.

Whatsap webe bildirim geldi :) artik girilince telefona bildirim gidiyor kapanana kadar da o bildirim orda kaliyor.

Esimin isi brosur afis vs. Degil daha sade genelde photoshopa bebek partileri yas gunleri oluyor ya daha sade resim cerceveleri falan ya da magnet orda isi oluyor. Yoksa kendime guvenemem bende.

Ohooo bir de webten takip edecek kadar bu konuda paranoyak olmuşsunuz yani ama kusura bakmayın bu eşinizin hayatına müdahale etmek. Bana bunu eşim yapsa gerçekten çok üzülürdüm. Düşünsenize her yazışmanız izleniyor inanılır gibi değil. Güvenmiyorsanız evli de kalmayın o zaman daha ilk konuşmadan böyle garip yani. Ayrıca yok zaten ben ilgilenmek istiyordum bu da bahanesi oldu demeyin. İsteseydiniz bu kız gelmeden önce öğrenirdiniz yani. Merakı olan bu olaydan önce yapardı.

"İşkillenmen gayet normal ortaklıkta bir sürü hafif kadın var. Söz meclisten dışarı"
Bu nasıl şecaat arz etmek... Kınıyorum sizi...
Ortalıkta ki o hafif kadın sayısının ( sizin tabirinizle ) 1000 misli fazla gözü fel fecir okuyan evli adam var eşine sadakat sözü vermiş...
Ama dışardaki kadının neden umurunda olsun ki....

Konu sahibi boşuna vesvese yapıyorsunuz... Eşiniz şimdilik ve bu olayda temiz... Evet Photo shop öğrenebilirsiniz eğer isterseniz....

Son düzenleme:
Back
X