• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir el atmalı mı ?

"İşkillenmen gayet normal ortaklıkta bir sürü hafif kadın var. Söz meclisten dışarı"
Bu nasıl şecaat arz etmek... Kınıyorum sizi...
Ortalıkta ki o hafif kadın sayısının ( sizin tabirinizle ) 1000 misli fazla gözü fel fecir okuyan evli adam var eşine sadakat sözü vermiş...
Ama dışardaki kadının neden umurunda olsun ki....

Konu sahibi boşuna vesvese yapıyorsunuz... Eşiniz şimdilik ve bu olayda temiz... Evet Photo shop öğrenebilirsiniz eğer isterseniz....

Siz denk gelmediğinizden böyle konuşabilirsiniz. Bende sizi kınıyorum. Oldu mu şimdi. :KK45:
Bi araştır bdv yi bak bakalım neler var orda.
Birsürü insanın yuvası yıkıldı bunlardan dolayı.
Ayrıca konu sahibi bana hak veriyor kınamak sana mı kaldı? :işsiz:

Az biraz photoshop bilgim var aslinda yazilim da turkce gece gunduz calisirim 2 hafta olmasinda 1 ay olsun. Aslinda esimin hep photoshop bilen birine ihtiyaci var ama pc yoktu bizde alinca bide bu kiz olunca neden baskasina mecbur olsunlar ki dedim. Birde para veriyolar ben parasizda yaparim. Evet kiz etkili oldu belki ama ogrenmem eşim icinde cok iyi olur.
Photosop videolari falan var bisuru ben yaparim diye dusunuyorum.

Bu aarada esime rahatsizligimi dile getirdm mesajlari silermi acaba diye dusunuyorum.
ben grafik reklam üzerine bir süre egitim aldım. ve ajanslarda calıştım.
photoshop kolay gibi gözüksede cok kolay degildir. ama ögrenirsin.
bence eşin ile iyi bir iş birligi içindeler. sen dukkana bir git kendii göster. sonra bekle bakalım neler olacak...
ve photoshopu ögrenirsen ve eşin ile calışırsan para al. emek verdigin herşeyin bir karşılıgı olmalı.

Eşimin işi geregi bayan musterileride çok oluyor hepsiyle kendi muhattap. Telefonu hep ortadadır mesaj silme huyu hiç denecek kadar az kimle ne konuştuysa ortadadır.
Ve bayanlara karsı çok resmi konuşur.

Geçenlerde çok acil grafiker ( yada photoshop bilen ) birini almamiz gerek dedi. Sonra da bir bayan bulmuşlar buraya kadar hersey normal...

Daha sonra kızın sadece iş yapacagini dukkanda calişmayacagini soyledi buna da tamam.

2 gun once bir tanidigimizin evinde kahve iciyoruz benim sevgili kocam biriyle mesajlasiyor saat aksam 10... kadin ona birseyler anlatiyo dinlemiyor kadini neyse o grafikerle konuşuyorlarmiş onemsemedim. Sonra kayinbabamgile gectik dedimmki hayirli olsun bayanla anlasmissiniz isleri o yapicakmis bak baba gelirim dukkana falan dedim. Neyse esimde dediki bugun konustuk daha...

Eve geçtik. Baya bisure sonra aklima geldi konuşmalara baktimm.

Benim o resmi konuşan kocam :) gulucuk atmiş kiza. Senli konuşmuş fikir falan sormuş. Kiz ugrarim dukkana falan yazmis benim eşimde yarin bekliyorum :) yazmis. Simdi diceksiniz ki bunda birsey yok ama ben kocami taniyorum. Bu sekilde kimseyle arkadaslariyla bile konuşmaz.

Hep resmi konuşur ve bitek benle bu sekilde konuşur. Birde kadın hisseder derler ya. Ben kizdan hoşlanmiş veya dikkatini cekmis olabilecegini dusundum ( aralarinda birsey var kesinlikle demiyorum )

Bozuldum ama belli etmedim.

Evde boş boş oturuyorum zaten photoshop programini ogreneyim islerini ben yapayim dedim kendimce. Bizim pc programi kaldirmadi.

Bende eşime dukkana gelip 2 hafta da ogrenebilecegimi soyledim olmaz bozarsin kullaniyoruz vs gibi seyler soyledi daha cok işkillendim. Sonra tamam dedi.

Bu program ogrenilecek birseymi onu da bilmiyorum ama istersem yaparim diye dusundum.

Birde bana dediki ogrenirsen baska yerde calisirsin bu kiz bize iş getiriyor universitesini okumuş birakamam gibisinden birsey soyledi.

Belki boşa işkillendim ama bugune kadar hissettigim hersey dogru cikti. Kadinda evli degil bekar konuşmalarina bakilirsa oda gulucukler saçiyor.

Siz ne dusunuyorsunuz ?

Not: ilk defa bir kizla boyle konuşuyor olması dikkatimi çekti. Kiskanclik degilde suphe uyandirdi bu bende sadece.
Gözünüz üstünde olsun valla

Bence çok anlamsız sırf kızı işten çıkarsın diye gerek kalmasın diye photoshop öğrenmeye çalışmak. Neymiş resmi konuşmamış da gülücük atmış eee tamam da samimi de konuşmamış ki. Bir şey demiştir eşinizde gülmüştür. Bu zamana kadar bir olayı da yok hep bayanlarla muhatap bu kızla daha ilk konuşmadan ne olabilir kendini küçük düşürüp, kendinize güveniniz olmadığını göstermiş olursunuz eşinize başka bir şey olmaz.

Sadece gözlemleyin ilerisine geçmeyin. Kaldı ki daha yazışmaları bile görmeden kayınpederinin yanında laf sokmuşsun bile kız işyerinde bile olamayacakmış. Yarın birgün de başka bir daldan biriyle konuşursa onu da mı öğrenmeye çalışacaksınız daha ilk günde paranoya enteresan.

Düsüncelerinize saygi duyuyorum. Disardan cok sacma ve paranoyakca gorulebilir. Benim esimi tanimis olsaydiniz siDe sasirirdiniz. Ve kiskanc biri degilimdir. Ozguvenimde yerinde esimin kardesi bile yok daha neler inanmam diyorsa gerisini siz dusunun. Cnku konusmalarda gulunecek hicbirsey yok. Yinede yorumunuz icin tesekkur ederim.

sürekli eşinin her ihtiyacı olan mesleği yapmaya kalkacaksın hayat boyu?

ayrıca gülücük normal geldi bana iş hayatında böyle samimiyetler olur.

iş hayatını bilmeyen insanlar fazla yorum yapmasın tüm gün evde oturmaktan kafayı yiyip kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz..

Evlenmedin diye çok mu üstüne geliyorlar bu aralar? Yok iş hayatında olur böyle, yok iş hayatını bilmeyenler yorum yapmasın, evde otura oturalar filan... :KK70: Kadın sana bişey mi yaptı ne bu tafralar yahu

Konu sahibi, eşinizi evet siz tanırsınız bakınca büyütülecek birşey yok gibi ama normalde asla yapmayacağı birşey olduğu için biraz huzursuz olmanızı anladım ben. Eşinize bu huzursuzluğunuzu fazla belli etmeyin yalnız. Sırf kıskançlıktan işi bile öğreniyor durumu olmasa daha iyi...

Siz denk gelmediğinizden böyle konuşabilirsiniz. Bende sizi kınıyorum. Oldu mu şimdi. :KK45:
Bi araştır bdv yi bak bakalım neler var orda.
Birsürü insanın yuvası yıkıldı bunlardan dolayı.
Ayrıca konu sahibi bana hak veriyor kınamak sana mı kaldı? :işsiz:
Evet Gerçekten de bana denk gelmiyor. Bu da benim kalitem olsun.
İdrak edebilen herkesin de anlayabileceği üzere yuvayı yıkan dışarıdaki kadın değil. Bizatihi o kadınların kocası. Ve o koçaları tekrar tekrar affeden kadınlar....
Dışardaki kadın 3. Tekil şahıs....
Bunu anlamak çok da zeki olmayı gerektirmiyor zannımca...konu sahibinin size hak vermesi doğru yolda olduğunuz anlamına gelmez... kendi doğrunuz anlamına gelir ki bu da ancak sizi bağlar.
Kocalarınızın masumiyetine sorgusuz sualsiz iman etmek sizin sorununuz.
Eşit koşullarda fikir alışverişi yapamayacağımız çok belli. Vaktinizi bana harcamayın....

Eşimin işi geregi bayan musterileride çok oluyor hepsiyle kendi muhattap. Telefonu hep ortadadır mesaj silme huyu hiç denecek kadar az kimle ne konuştuysa ortadadır.
Ve bayanlara karsı çok resmi konuşur.

Geçenlerde çok acil grafiker ( yada photoshop bilen ) birini almamiz gerek dedi. Sonra da bir bayan bulmuşlar buraya kadar hersey normal...

Daha sonra kızın sadece iş yapacagini dukkanda calişmayacagini soyledi buna da tamam.

2 gun once bir tanidigimizin evinde kahve iciyoruz benim sevgili kocam biriyle mesajlasiyor saat aksam 10... kadin ona birseyler anlatiyo dinlemiyor kadini neyse o grafikerle konuşuyorlarmiş onemsemedim. Sonra kayinbabamgile gectik dedimmki hayirli olsun bayanla anlasmissiniz isleri o yapicakmis bak baba gelirim dukkana falan dedim. Neyse esimde dediki bugun konustuk daha...

Eve geçtik. Baya bisure sonra aklima geldi konuşmalara baktimm.

Benim o resmi konuşan kocam :) gulucuk atmiş kiza. Senli konuşmuş fikir falan sormuş. Kiz ugrarim dukkana falan yazmis benim eşimde yarin bekliyorum :) yazmis. Simdi diceksiniz ki bunda birsey yok ama ben kocami taniyorum. Bu sekilde kimseyle arkadaslariyla bile konuşmaz.

Hep resmi konuşur ve bitek benle bu sekilde konuşur. Birde kadın hisseder derler ya. Ben kizdan hoşlanmiş veya dikkatini cekmis olabilecegini dusundum ( aralarinda birsey var kesinlikle demiyorum )

Bozuldum ama belli etmedim.

Evde boş boş oturuyorum zaten photoshop programini ogreneyim islerini ben yapayim dedim kendimce. Bizim pc programi kaldirmadi.

Bende eşime dukkana gelip 2 hafta da ogrenebilecegimi soyledim olmaz bozarsin kullaniyoruz vs gibi seyler soyledi daha cok işkillendim. Sonra tamam dedi.

Bu program ogrenilecek birseymi onu da bilmiyorum ama istersem yaparim diye dusundum.

Birde bana dediki ogrenirsen baska yerde calisirsin bu kiz bize iş getiriyor universitesini okumuş birakamam gibisinden birsey soyledi.

Belki boşa işkillendim ama bugune kadar hissettigim hersey dogru cikti. Kadinda evli degil bekar konuşmalarina bakilirsa oda gulucukler saçiyor.

Siz ne dusunuyorsunuz ?

Not: ilk defa bir kizla boyle konuşuyor olması dikkatimi çekti. Kiskanclik degilde suphe uyandirdi bu bende sadece.
Bazi insanlar sicak kanlidir iyi elektrik verir muhabbet guzel olur. Bu aralarinda bir sey olacagini hoşlandığıni gostermez. Sonucta kizin işi bu iyi her gittigi yerde kocasini kiskanan bir kadin işine engel olursa ne olacak. Kadin calissin diyoruz daha bi yamugunu gormemissin suyunun suyundan muhabbetle kizin ekmegiyle oynadinin farkinda misin

Canim her ne kadar esine guvensende gozunu ustunden ayirma erkek milletine guven olmaz hele ki karsi tarafa hic guven olmaz tanimadigin bi bayan sonucta bence firsat buldukca isyerine git ve kendini o bayana hatirlat esinede bu sekilde konusmalarindan rahatsiz oldugunu dile getir ne olursa olsun arada mesafe olmali gulucuk gondermekte neymis bastan ipleri siki tut derim

Bazi insanlar sicak kanlidir iyi elektrik verir muhabbet guzel olur. Bu aralarinda bir sey olacagini hoşlandığıni gostermez. Sonucta kizin işi bu iyi her gittigi yerde kocasini kiskanan bir kadin işine engel olursa ne olacak. Kadin calissin diyoruz daha bi yamugunu gormemissin suyunun suyundan muhabbetle kizin ekmegiyle oynadinin farkinda misin

Ben zaten bunu ogrenmek istiyordum bu da vesile oldu..

Canim her ne kadar esine guvensende gozunu ustunden ayirma erkek milletine guven olmaz hele ki karsi tarafa hic guven olmaz tanimadigin bi bayan sonucta bence firsat buldukca isyerine git ve kendini o bayana hatirlat esinede bu sekilde konusmalarindan rahatsiz oldugunu dile getir ne olursa olsun arada mesafe olmali gulucuk gondermekte neymis bastan ipleri siki tut derim

Ben rahatsizligimi dile getirdim 1 kere konusmuşlar o gunden beri o da kiz soru sormus esim siz yapin biz hallederiz demiş.

Evlenmedin diye çok mu üstüne geliyorlar bu aralar? Yok iş hayatında olur böyle, yok iş hayatını bilmeyenler yorum yapmasın, evde otura oturalar filan... :KK70: Kadın sana bişey mi yaptı ne bu tafralar yahu

Konu sahibi, eşinizi evet siz tanırsınız bakınca büyütülecek birşey yok gibi ama normalde asla yapmayacağı birşey olduğu için biraz huzursuz olmanızı anladım ben. Eşinize bu huzursuzluğunuzu fazla belli etmeyin yalnız. Sırf kıskançlıktan işi bile öğreniyor durumu olmasa daha iyi...

Hyr zaten istiyordum :) bu vesile oldu. Çok sıkılıyorum bu aralar... birde birşeyi hırs edince daha guzel yapiyorsun bilenler bilir.

Onceden hırs yoktu simdi kendimi hırslandırdim o kadar kiskanclik degilde pek memnun olmadim o sekilde konusmalarinaa. Kiskanclik cok ayri birsey. Bu arada esim benim kiskanc olmadigimdan yakinir hep. Nedense bu durumda soylenmem hosuna gittiii :)
Ama tabiki takipteym

Bende rahatsız oldum. Üstelik sinirde oldum.
Ne güzel sakin sakin karşılıyorsunuz ben olsam yüz kere hesap sormuştum :KK53::KK53:

Aslinda normalde olsa boşanmaya giderdi bu durum ama kendisi farkinda degil bence. Cunku once kendi soyledi bugun konustuk bak mesajlara birsey varmi diye. O rahatsiz olabilecegimi dusunmemis olsa gerek. Sakin durduguma bakmayin o gece 1 saat boyunca nasil yaptn bana bunu dedimmmm :))))

demek ki kendi kalıplarını kırmak istemiş eşin ne var bunda?
hani böyle laubali konuşmalar, bel altı espriler filan olsa endişeni anlarım ama basit bir gülücük konmuş amma takıntı yapmışsın.

ikincisi açıköğretim okumak üniversite okumak değildir üniversite bilgi değildir sosyal kültürdür yoksa elini sallasan açıköğretimliye çarpar memlekette.
ve evet keyfiyetten evde oturuluyorsa küçümserim.
yok çocuk var vs diye oturuluyorsa da hiç öyle çalışma hayatını bilen birisi gibi gelmedin bana..
Ya sen kadının kocasını ondan iyi mi tanıyorsun ???
Susayım susayım dedim dayanamadım. Yapmayın şöyle şeyler ya.
Kadın söylemiş ADAMI BEN BİLİYORUM demiş.
Ne bu birbirinize okuldan gir, takıntılı olmaktan çık, hakaretler aşağılayıcı cümleler. Çok ayıp.
Hiç yakıştıramadığım şeyler.
Lütfen yüzyüze gelmediğimiz insanlara şurdan saydırayımda içim rahatlasın güdüsüyle yürümeyin. Çok kötü bi görüntü oluşuyor. Yok yere neden herkesin sinirleri bozulsun canı sıkılsın ki ?

Aslinda normalde olsa boşanmaya giderdi bu durum ama kendisi farkinda degil bence. Cunku once kendi soyledi bugun konustuk bak mesajlara birsey varmi diye. O rahatsiz olabilecegimi dusunmemis olsa gerek. Sakin durduguma bakmayin o gece 1 saat boyunca nasil yaptn bana bunu dedimmmm :))))
Kahkaha attım :KK70::KK70:
İçinizi rahatlatabildi mi bari :KK53::KK53:
Rahatlamadıysa gidin ve tekrar '' nasıl yaptın bana bunu '' diye sorun :sinirli:

Kahkaha attım :KK70::KK70:
İçinizi rahatlatabildi mi bari :KK53::KK53:
Rahatlamadıysa gidin ve tekrar '' nasıl yaptın bana bunu '' diye sorun :sinirli:

Açıkcası hesap dokumlerine baktim kizla en fazla 15 sn konuşmuş. Biraz o icimi rahatlatti bitanesiyle 318 sn konuşmuş deli oldum. Numaraya baktım da benmişimmmm :halay::halay::halay::halay:

Ya aynı kafadayız :KK70::KK70::KK70:

Bu konuyu actigimda cok sinirliydm gelen yorumlarda da ne var bunda diceklerini biliyordum. Ama his işte bazilari ekmegiyle mi oynicaksin gibi seyler yazmis. Ona da aciklik getireyim kiz bizim isyerine yardim ediyor. Zor durumlarda yani kimsenin işiyle oynamiş olmuyorum. Baska yerde calisiyor zaten.

Back
X