Bir elbise meselesi

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
İyi akşamlar kızlar
Bir özel gün için elbise almıştım neyse kullandım o gün kuru temizleme yaptırıp geri aldım .
Eve dönmeden öncede kv' ye uğramıştım o gün elbiseyi orda unutmuşum.
On kere istemişimdir
En son bugün görümcemin watsap durumunda benim elbisemle fotografını gördüm .
Bir yerde kullanmış belli ki .
Mesaj attım " canım benim elbiseyi bir ara bana bırakır mısın ? " diye .
Yemedik ya ! Diye bir üslupla bana cevap verdi .
On kere istettim , utanmadan sizde unutulmuş bir şeyi giyme cesaretı gosterıp birde pervasızca bır uslup sergılıyorsun .
Belki baskasının dı ben ödünç almıştım kac yasında insan bunu da mı düşünemiyor .
Utanmadan bana saydırma eylemine girişti
Daha bir araya bile gelmek istemiyorum
Gözünde mal canlısı oldum ama yaptığı sizcede ayıp değil mi yoksa ben mi fesatım ?

İyi akşamlar kızlar
Bir özel gün için elbise almıştım neyse kullandım o gün kuru temizleme yaptırıp geri aldım .
Eve dönmeden öncede kv' ye uğramıştım o gün elbiseyi orda unutmuşum.
On kere istemişimdir
En son bugün görümcemin watsap durumunda benim elbisemle fotografını gördüm .
Bir yerde kullanmış belli ki .
Mesaj attım " canım benim elbiseyi bir ara bana bırakır mısın ? " diye .
Yemedik ya ! Diye bir üslupla bana cevap verdi .
On kere istettim , utanmadan sizde unutulmuş bir şeyi giyme cesaretı gosterıp birde pervasızca bır uslup sergılıyorsun .
Belki baskasının dı ben ödünç almıştım kac yasında insan bunu da mı düşünemiyor .
Utanmadan bana saydırma eylemine girişti
Daha bir araya bile gelmek istemiyorum
Gözünde mal canlısı oldum ama yaptığı sizcede ayıp değil mi yoksa ben mi fesatım ?
Yaptığı tabiyki de çok ayıp, başkasına ait birşeyi izinsizce alıp kullanmak nedir ya. Ben kendi ablama bile izinsiz birşeyimi alıp kullansa kızarım. Birde utanmadan laf söz söylemiş üste çıkmış pes

• Beğen
Reactions: KV_
Hayır gordugum halde tek bır satır bıle yazmadım o bir kac mesaj daha attı terbıyesızce konusup
Gelırsede eve bıle almayacagım alsın basına calsın

Haddini biraz fazla asmis ama hem habersiz kiyafetinizi kullaniyor hemde edepsiz gibi carliyor. Bir sonraki sefer haddini bildirin bence.

Yedin demiyorum kadına kalkıp yedık mi diyor
Kırılmasın diye on kere ıstettıgım halde canımlı cıcımlı konustum bır ara bırakırmısın dıye
Sankı ben ondan istemişim gibi

Bu tarz insanlar malesef tatlı dilden, iyilikten anlamaz. Onun anladığı dilden konuşacaksın ki anlasın. İnsanlarda bir garip yahu. Kimsenin elbisesini giymeye tenezzül etmem yaa. Hem suçlu hem güçlü. Bence tepkinizi koyun gerekirsede konuşmayın.

Çok yuzsuzmus görümce. İzinsiz giymis bir de üste cikip suç bastırmaya çalışıyor.

Böyle insanları okudukça inanamıyorum. Ve öylesine nasıl davranılır tahayyül edemiyorum çok ilginç. Seviyesine düşmeyin. Bir daha da çöpünüzü bile evlerinde unutmayin
Cevap bıle vermedım gerı
Zaten lakayt , terbiyesızce bır kac bırsey daha yazdı ben yazmadıkca .
Gelırse eve bıle almadan elbıseyle bırlıkte gerı gonderıcem kendısını .
Ben kımseden bırsey alıp gıymem
Hadı gıydın on kere ıstedım senden bır suru bahane uydurdun
Ben baskasından oduncte almıs olabılırdım

Bu tarz insanlar malesef tatlı dilden, iyilikten anlamaz. Onun anladığı dilden konuşacaksın ki anlasın. İnsanlarda bir garip yahu. Kimsenin elbisesini giymeye tenezzül etmem yaa. Hem suçlu hem güçlü. Bence tepkinizi koyun gerekirsede konuşmayın.
İster istemez kırıldım
Yemedık ya , al başına çal gibi cevaplar ne mana yani
O kadar mal meraklısı olsam bır aydır sende mi bırakırdım ben onu
Başını yerdım ver ver dıye
Ben malımı isterken terbıyesız oluyorum
O küfürle karısık yemedık ya derken beni mal canlısı ve fesat olarak nitelendırıyor

Haddini biraz fazla asmis ama hem habersiz kiyafetinizi kullaniyor hemde edepsiz gibi carliyor. Bir sonraki sefer haddini bildirin bence.
Yemedık ya yazınca gerı cevap vermedım
Cunku kendımı bılıyorum tutamam kırarım dıye
Sandıkı bastırdım onu
Baktı ses cıkarmıyorum ardı ardına dort mesaj atıyor
En son getırcem yazmıs
Elbıseyle bırlıkte gerı gonderıcem terbıyesızı
Cocuk sankı

Hayır gordugum halde tek bır satır bıle yazmadım o bir kac mesaj daha attı terbıyesızce konusup
Gelırsede eve bıle almayacagım alsın basına calsın
Ben kesin lafı yapıştırırdım Allah aşkına nasıl durdun ? Elbiseyi al kızı eve alma bu ne rezillik benim kardeşim bile benden habersiz giyemez birşeyimi

Back
X