Bir elbise meselesi

Ne kadar ayıp yaptığı.

O elbiseyi giymek için kimden izin aldın de , kardeşim bile benim giysilerimi izinsiz giymez ya da ben onun .

İyi akşamlar kızlar
Bir özel gün için elbise almıştım neyse kullandım o gün kuru temizleme yaptırıp geri aldım .
Eve dönmeden öncede kv' ye uğramıştım o gün elbiseyi orda unutmuşum.
On kere istemişimdir
En son bugün görümcemin watsap durumunda benim elbisemle fotografını gördüm .
Bir yerde kullanmış belli ki .
Mesaj attım " canım benim elbiseyi bir ara bana bırakır mısın ? " diye .
Yemedik ya ! Diye bir üslupla bana cevap verdi .
On kere istettim , utanmadan sizde unutulmuş bir şeyi giyme cesaretı gosterıp birde pervasızca bır uslup sergılıyorsun .
Belki baskasının dı ben ödünç almıştım kac yasında insan bunu da mı düşünemiyor .

Utanmadan bana saydırma eylemine girişti
Daha bir araya bile gelmek istemiyorum
Gözünde mal canlısı oldum ama yaptığı sizcede ayıp değil mi yoksa ben mi fesatım ?
Düşünemiyorsun..
Diye devam ederek o kırmızı ile belirttiğim yeri yazsaydınız keşke.

Ne arsızmış vallahi pes!
Demekki unutmanız işine gelmiş, özel gününde değerlendirmiş oh bedavadan masrafsız,temiz iş.

Çok ayıp doğrusu,emanete hıyanet çok ayıp,günah,kötü,çirkin bir davranış.

konu sahibini alışkışlıyorum :KK9:
gercekten cok güzel bi tutum sergilemişsiniz. eger baktınız gercekten iş cıgrından cıkıyo. sizde. benim elbisemi giyince adama benzemişsin benim karşıma cıkarken bi dahakine benim elbisemle cık deyin ve elbiseyi almayın.

Aslına bakacak olursak birinin yaptığı terbiyesızlığe ortak olmamak ona verdığımız degerle alakalı degıldır .
En azından benım için .
Yanı ben bu insanı sevıyorum , su kkadar deger verıyorum ve susayım tarzında bır problem degıl bu benım için .
Sana yöneltilen yersiz eleştireye bile teşekkür etmek karşındakini utandıracak nitelikte birşey
Ama tabi utanmasını bılene .
Kavga etaem , tartışsam yarın öbürgün benden özür dikediğinde ki hiç sanmıyorum belki vicdani olarak beni zayıflatabilir ve yüz göz olmak zorunda kalabilirdim .
Ama cevap vermeyerek yanlış yaptığımı düşünmüyorum
Onun seviyesine inmedim çünkü benimle yarın öbürgün diyalog kurma , evime gelme şansı bike bulamayacak
Ben buna fırsat vermeyeceğim en azından .
Abisiyle görüşür görüşmez o beni ilgilendirmez , zşra eşimede hiç bahsetmedim şuan bu konudan
Kardeşimle neden görüşmüyorsun, konuşmuyorsun gibi bir öuhabbet içersine gşrerse şayet ki girecek biliyorum bana bu şekilde bir tavır gösterdi ve artık muhatabım değil diyeceğim .
Çünkü ne şikayet etme moduna girmek istiyorum
Nede bu seviyesiz insanla yüz göz olmak .
Kendi utansın yüzümü kızartacak hiç birley yapmam bem
Takdir edilesi insanın kendini tutması zor bunu basarmissiniz ne mutlu size...

Kv ye pek gidip gelmıyorum
İki kere gıdıgımde istedım yok dolabın üstüne kaldırdık vs vs yarın getırırım dedı babama indirtip
Sende unutulmuş bişryın orda işi ne
Böyle atlattı hep beni
En son baktım bugun bi yerde kulkanmuş
İster istemez sinirkendim dedım getırırmısın bir ara
Saydı sövdü üslupsuz

Kızım resmen elbiseyi beğenmiş el koymuş kullanmış. Niye elbiseyi bırakıyorsun edepsize.

Aslına bakacak olursak birinin yaptığı terbiyesızlığe ortak olmamak ona verdığımız degerle alakalı degıldır .
En azından benım için .
Yanı ben bu insanı sevıyorum , su kkadar deger verıyorum ve susayım tarzında bır problem degıl bu benım için .
Sana yöneltilen yersiz eleştireye bile teşekkür etmek karşındakini utandıracak nitelikte birşey
Ama tabi utanmasını bılene .
Kavga etaem , tartışsam yarın öbürgün benden özür dikediğinde ki hiç sanmıyorum belki vicdani olarak beni zayıflatabilir ve yüz göz olmak zorunda kalabilirdim .
Ama cevap vermeyerek yanlış yaptığımı düşünmüyorum
Onun seviyesine inmedim çünkü benimle yarın öbürgün diyalog kurma , evime gelme şansı bike bulamayacak
Ben buna fırsat vermeyeceğim en azından .
Abisiyle görüşür görüşmez o beni ilgilendirmez , zşra eşimede hiç bahsetmedim şuan bu konudan
Kardeşimle neden görüşmüyorsun, konuşmuyorsun gibi bir öuhabbet içersine gşrerse şayet ki girecek biliyorum bana bu şekilde bir tavır gösterdi ve artık muhatabım değil diyeceğim .
Çünkü ne şikayet etme moduna girmek istiyorum
Nede bu seviyesiz insanla yüz göz olmak .
Kendi utansın yüzümü kızartacak hiç birley yapmam bem

Ne kadar olgunca bir tavır. Sizi tebrik ediyorum, bence çok doğru davranmışsınız. Bundan sonra her türlü mesafe koymak hakkınız.

Back
X