- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.196
- 798
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
işin tuhafı ben sevilen gelin değilim be canım, yani kv benimle konuşurken beni pohpohlar ama arkamdan konuştuğunu az çok biliyorum, yüzüme söylemedikçede umrumda olmuyo açıkçası,eltim bu şekilde bi strateji izliyosa yanlış ata oynuyo demektir :)
üzgünüm ama o seni hiç ablası olarak görmeyecek.ilk gelinimiz benden baya büyüktü ablalık yapar sandım neleeer gördüm,ikincisi benden küçüktü ablalık yapayım dedim neleer gördüm.asla iki el abla kardeş olmuyor canım malesef.
asla asla demeyin.çünkü eltilerimi (muhatap olduklarımı tabi) çok seviyorum.yaklaşık 10 yıldır aile içinde ve de eşlerle yaşanan sorunlara karşı kenetlendik hep birlikte.en zor günlerimde destekçim oldular.ben de onların .birbirimizin eşleriyle yani kayınlarla yaşanan sorunları bile eşleri sayesinde aştım.onlar da aynı.allah herkese nasip etsin
Konunu ilk okuduğumda hissettiğimi yazacağım;
Kesinlikle irtibatta bulunma artık. Öyle günlere geldik ki iyilikten maraz doğuyor. Sevmiyorsa versin tepkisini ne diye sana yazıyor! Bir sıkıntın olduğunda kv ile konuşmalısın bak ne güzel bir aradasınız konuşman için fırsat çok falan yaz. Msjları okutuyorsa da kendini araya atmamış ona da cevabını vermiş olursun.
Ben kıskançlık ve ara bozma çabası sezdim.
Hem arkadaşım sen uzak olmak için gitmişsin gurbete, ne diye olayların içine atılacaksın. Bırak ne hali varsa görsün. Her koyun kendi bacağından asılır..
kızlar konu içinde konu gibi olucak ama dün bi şey daha takıldı kafama
babamla konuşurken konu kayınpederime geldi, emekliydi bi işe girmiş, bu adamcağız kanser atlatmış ameliyatlı biri, yaşıda 60a dayandı,zor bi iş olduğunu düşünüyorum şahsen, ne iş yapıyo sorusuna cevap versem insanlardan vay sen aşağılıyomusun gibi tepki almaktan korkuyorum o yüzden o detaya girmicem
içime dert oldu acaba geçinemiyolarmı dedim eşim evlenmeden önce her ay 500-600 neyse yardım ediyodu, şimdi etmiyo haliyle, eşimin abisininde henüz düzenli bi işi yok muhtemelen kayınvalidemler onlarada yardım ediyolar, koltuk takımı almışlardı o yüzden bu sene kurban kesmediler, dün eşime dedimki annenler taksitlerde falan zorlanırlarsa biz ödeyelim bi kısmını, iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum
bence iyi yapmışsın cnm kıymet bilirlermi orasını bilemem ama sen vicdanen rahat olacaksın eminim buna.çok zor çünkü hem yasıda ilerlemiş.eşinde mutlu olur bundan dolayı diye düşünüyorum.
kızlar konu içinde konu gibi olucak ama dün bi şey daha takıldı kafama
babamla konuşurken konu kayınpederime geldi, emekliydi bi işe girmiş, bu adamcağız kanser atlatmış ameliyatlı biri, yaşıda 60a dayandı,zor bi iş olduğunu düşünüyorum şahsen, ne iş yapıyo sorusuna cevap versem insanlardan vay sen aşağılıyomusun gibi tepki almaktan korkuyorum o yüzden o detaya girmicem
içime dert oldu acaba geçinemiyolarmı dedim eşim evlenmeden önce her ay 500-600 neyse yardım ediyodu, şimdi etmiyo haliyle, eşimin abisininde henüz düzenli bi işi yok muhtemelen kayınvalidemler onlarada yardım ediyolar, koltuk takımı almışlardı o yüzden bu sene kurban kesmediler, dün eşime dedimki annenler taksitlerde falan zorlanırlarsa biz ödeyelim bi kısmını, iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum
Bende iyi yaptın diye düsünüyorum, bu dünyada yaptıgın iyilik görülmezse, öbür tarafta mutlaka mükafalandırır Rabbim..
eşim onlar kendilerini ayarlamışlardır dedi geçiştirdi,sanırım babasının işe girdiğini bilmiyo, bana söylerdi bilse, şimdi ben desem sen nerden duydun dicek babam söyledi desem garip olcak sanki, babasının işe girdiğini babam vasıtasıyla benden öğrenmiş olucak
çekincem şu: bu durumu alışkanlık haline getirme ihtimaller,bunun için sebebim var, eşim 6 sene zaten onlara yardım etti biz nişanlandık eşyaları falan alıcaz hala para bekliyolardı ve eşim kendi demişti bu huydan vazgeçmediler diye, ben iyilik yapmak isterim tabi ama kendimizde hazır şarktayken para biriktirelim ev alalım diye birikim yapıyoruz çocuk olunca yapamayız çünkü, şimdi ne koysak kar
işte tek endişem elimi verip kolumu kurtaramamak ve eşime söylesem mi baban işe girmiş diye
Canım o evde yasaıyorsa, ananın ve babanın maddi durumuna göre mutlaka yardım edecek, yani bunun yılı yok!
Düsünsene, o evde yasıyor eli ekmek tutuyor ama maddi yardımda bulunmuyor.. Aile der biz senden bisey istemiyoruz, para birktir evlenince de herseyi istediginiz gibi yaparsınız o ayrı!
Suan bende, kız kardesim de eve para veriyoruz, ben babamın yanında calıstıgım icin zaten maas durumum yok ama kardesim aldıgı zaman verir.
Aile' nin durumu kendini gecindirecek gibiyse tabiki almaz veya her zamankinden daha azını alırlar o ayrı, alısırlar mı bilmiyorum ama suan ben kayınpederinize cok üzüldüm nedense, babamı koydum yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?