bir elti vakası da benden :)

kızlar nişanlıyım...haftasonu nişanlımın ailesiyle vakit geçirdik baya... eltimden çok gözüm korktu ya ne yapıcam ben bu kadınla? ben okudum memurum çalışıyorum diye kendini kurmuş ta kurmuş... inanır mısınız 2 gün boyunca üstünlük taslamaya çalışmaktan çatlıcaktı... kendisi ev hanımı ama bütün gününü gezmeye adamış biri... yani çalışmak hayatta bişey yapmak gibi gayesi yok... ben farklıyım ondan diye kendini bilemiş te bilemiş... yaptığım işle ilgili bile bana akıl vermeye kalktı ya... alacağım mobilyadan evime alacağım temizlikçiye kadar akıl buyurdu bana... sanki ben kendim düşünemicem yok benim aklım sen kimsin ya... yüzüne belli etmedim kibarlığımı asla bozmadım ama içten o kadar bozuldum ki... nişanlım bile şok oldu... yengemin bilirim huyunu zaten biliyordum ama bu kadar abartacağını düşünmemiştim dedi resmen sana karşı "bak ben senden aşağı değilim ben okumadım ama senden çok biliyorum" şeyini gözümüze sokmak için kendini yırttı dedi...

sürekli konuşuyor... nişanlıma dedim ama ben onu uyarırım ileride diye...çünkü mesleğimde bile bana akıl öğretmeye kalktı ya resmen... ileride onunla sorun yaşamaktan korkuyorum... onu umursamam açıkçası hiç sallamıyorum ama onunla aramız soğuduğu için kayınvalidenin de bundan etkilenmesinden korkuyorum... genel anlamda baktığımda iyi niyetli bi kadın kayınvalidem... ama o elti çenesiyle kadını parmağında döndürecek potansiyele sahip...

nişanlım zaten taa çıkarkenden uyarmıştı beni abimin eşiyle samimi olma diye... çünkü nişanlımda sevmiyor yengesini nefret ediyor ben bilirim huyundan... ona bişeyini sakın anlatma çok dedikoducudur herkese anlatır demişti ama ben inanın bu kadarını beklememiştim... çok iyi niyetli gitmiştim ama gözüm korktu ya bende şirretlik yok çünkü ben başedemem şirret insanlarla :(

evlendikten sonra o kadar yüz göz olmazsın
arana sınır koy şimdiden
bellki sınır gerektirecek tiplerden kendisi:ssz:

teşekkür ederim ben de öyle yapıcam... tek dileğim ikimiz de o sınırı hiç aşmayız inşallah çünkü ben hayatımdaki hiçkimseyle kötü olmayı istemiyorum istemem...

endişende haklısın. zaten bu kadar ufak hesaplara düşmemen de senin kaliteni belli ediyor. keşke karşımızdaki insanlar da hep o kalitede olsalar. ne gerek var kıskançlıklara çekişmelere bence çok çocukça ve gereksiz..

Size zarar vermediği müddetçe insanların yaptıklarına, söylediklerine çok takılmayın.
Konuşsa ne olacak, biraz gamsız olun, kafanızı çevirince unutun söylenenleri.

Hoşlanmadıysanız mesafeli olursunuz.

teşekkür ederim ben de öyle yapıcam... tek dileğim ikimiz de o sınırı hiç aşmayız inşallah çünkü ben hayatımdaki hiçkimseyle kötü olmayı istemiyorum istemem...

Bende elti adayımla ilgili bir konu açmıştım, biz ilişkimizi resmiyete dökme aşamalarına gelince ben şunu almadım, şimdi ki aklım olsa alırdım, çok ucuza gittim bende falan demeye başlamış. Kendileri evlenirken, evlerini alırken kaynı ve kayınpederi destek olmuşlar, bizim de isteyeceğimizi düşünmüş olacak ki '' bize verdiniz diye onlarda isterler mi? onlara da yardım edecek misiniz? '' diye baya bir merak edip sorumuş. Kendisinden isteyecek olmamızdan endişelense neyse :)

O da yetmedi en son hiç olmayan birşeyi ağzımdan kaçırmışım, sonradan farketmiş ama çaktırmamışım gibi ulu orta anlatmış. İnsan hiç mi düşünmez duyulursa başım ağırır, kötü olurum diye? Olmayan bişey olduğundan iftira sonuçta, ne zaman görüştüm de ağzımdan laf kaçırdım? Sözümüze 18 gün var daha bu arada, gerisini sen düşün artık..

Yani bazen iyi olmak içinde elinden bişey gelmez, aman ben iyi olayım derken herşeye bile isteye göz yumar, kendini hiçe saymış olursun. Yapılabilecek en iyi şey samimi olmamak bence, merhaba merhaba, 2 hoş beş sonra sen sağ ben selamaet :)

Son düzenleme:
Bende elti adayımla ilgili bir konu açmıştım, biz ilişkimizi resmiyete dökme aşamalarına gelince ben şunu almadım, şimdi ki aklım olsa alırdım, çok ucuza gittim bende falan demeye başlamış. Kendileri evlenirken, evlerini alırken kaynı ve kayınpederi destek olmuşlar, bizim de isteyeceğimizi düşünmüş olacak ki '' bize verdiniz diye onlarda isterler mi? onlara da yardım edecek misiniz? '' diye baya bir merak edip sorumuş. Kendisinden isteyecek olmamızdan endişelense neyse :)

O da yetmedi en son hiç olmayan birşeyi ağzımdan kaçırmışım, sonradan farketmiş ama çaktırmamışım gibi ulu orta anlatmış. İnsan hiç mi düşünmez duyulursa başım ağırır, kötü olurum diye? Olmayan bişey olduğundan iftira sonuçta, ne zaman görüştüm de ağzımdan laf kaçırdım? Sözümüze 18 gün var daha bu arada, gerisini sen düşün artık..

Yani bazen iyi olmak içinde elinden bişey gelmez, aman ben iyi olayım derken herşeye bile isteye göz yumar, kendini hiçe saymış olursun. Yapılabilecek en iyi şey samimi olmamak bence, merhaba merhaba, 2 hoş beş sonra sen sağ ben selamaet :)

insanoğlunun doğasında var kıskanmak sanırım senin eltinde de mevcutmuş :) bişey soracaktım canım resimdeki gelinlik kendi gelinliğin mi? bayıldım da :)

iyi ki ordinaryüs falan değilsin yoksa o cahil aileye nasıl katlanırdın bilemiyorum sevgili madonna.. siz o yüksek eğitim seviyesi ve yaptığınız doktoralar ile son derece bilgili olabilirsiniz ama evlilik, eşya seçme, ev temizleme konularında acemisiniz.. kadıncağız belli ki akıl vermek istemiş, ne demek sen kimsin? allahım ya, üniversitede mütevazilik dersi gelmeli acilen..

Dikkatimi çekti size bişey sormak istiyorum. Hangi yazıyı okusam sizin yorumlarınızı görüyorumda. Yüksek öğrenim görmüş,çalışan kendi ayakları üzerinde duran,eltisini sevmeyen,kayınvalidesini sevmeyen insanlar hakkında sürekli aşşalayıcı yazılar yazıyorsunuz? Eltimi sevmiyorum çünkü;.... diye başlayan yazılara direk müdahale edip bence siz kıskanıyorsunuz.Veya memurum çalışıyorum yazan insanların konusuna direk saldırıyorsunuz. acaba eğitimle alakalı bir sıkıntınızmı var???Ev hanımı olabilirsiniz bu başkalarının hangi mesleği yaptıgını buraya yazmalarını engelleyen bi durum değil. Sizler yanlış anlıyacak diye nerde çalıştıgımızı neler hissettiğimizi yazamıcak duruma geldik. Maydonozluğunda bukadarı.

Dikkatimi çekti size bişey sormak istiyorum. Hangi yazıyı okusam sizin yorumlarınızı görüyorumda. Yüksek öğrenim görmüş,çalışan kendi ayakları üzerinde duran,eltisini sevmeyen,kayınvalidesini sevmeyen insanlar hakkında sürekli aşşalayıcı yazılar yazıyorsunuz? Eltimi sevmiyorum çünkü;.... diye başlayan yazılara direk müdahale edip bence siz kıskanıyorsunuz.Veya memurum çalışıyorum yazan insanların konusuna direk saldırıyorsunuz. acaba eğitimle alakalı bir sıkıntınızmı var???Ev hanımı olabilirsiniz bu başkalarının hangi mesleği yaptıgını buraya yazmalarını engelleyen bi durum değil. Sizler yanlış anlıyacak diye nerde çalıştıgımızı neler hissettiğimizi yazamıcak duruma geldik. Maydonozluğunda bukadarı.

hmmm size bir cv hazırlayayım isterseniz.. kaldı ki eğitimsiz bir ev hanımı da olabilirdim.. bu sizi pohpohlayacağım anlamına mı geliyordu sevgili üye? hayatta ne yaşadınız bilemiyorum, ama benim yorumlarıma maydanozluk diyerek kendinize de ayna tutmuşsunuz.. bakın stilim işe yarıyor değil mi? sizi korkuttuysam kusura bakmayın, damağınızı kaldırın geçer bebişim :34:

ha bu arada eltim yok, olmayacak da k.validem bu saatten sonra doğurmazsa :27:

not: üyelere ve yorumlarına yorum yapmak yassah! :27: gelecek sefer kuralları okuyup öyle girişin üyelere.. sevgiler :34:

Son düzenleme:
hmmm size bir cv hazırlayayım isterseniz.. kaldı ki eğitimsiz bir ev hanımı da olabilirdim.. bu sizi pohpohlayacağım anlamına mı geliyordu sevgili üye? hayatta ne yaşadınız bilemiyorum, ama benim yorumlarıma maydanozluk diyerek kendinize de ayna tutmuşsunuz.. bakın stilim işe yarıyor değil mi? sizi korkuttuysam kusura bakmayın, damağınızı kaldırın geçer bebişim :34:

ha bu arada eltim yok, olmayacak da k.validem bu saatten sonra doğurmazsa :27:

not: üyelere ve yorumlarına yorum yapmak yassah! :27: gelecek sefer kuralları okuyup öyle girişin üyelere.. sevgiler :34:

hahahahahaaaa office, bu tarz yorumlar hep bana yapılıyordu.:60:

yalnız ben eğitimsiz ev hanımıyım,sen gibi eğitimli çalışan biri değilim:50:

hahahahahaaaa office, bu tarz yorumlar hep bana yapılıyordu.:60:

yalnız ben eğitimsiz ev hanımıyım,sen gibi eğitimli çalışan biri değilim:50:

evet gelinlerin yeni gözdeleri benim abla :27: üzülüyorum aslında, ellerinde ki tek şey diploma.. insanlık, empati, hoşgörü adına birşey kalmamış.. sürekli pohpohlanmak, haklı olduğunu duymak isteyen bir zümre.. haksız olduğunu söyleyene de direkt eğitimini soruyorlar.. yazsan "şimdi bununla mı hava yapıyorsun" (geçen gün bir üye bana aynen bunu dedi), yazmasan "bak yazamıyor eğitimsiz işte hıh" :27: allah aşkına bu kadar sığ insanlar eğitimli dese ne, eğitimsiz dese ne.. ben bu ülkenin "eğitim" kıstasını anlayamadım abla.. o yüzden senin asilliğin yeter, k.validelerin kraliçesi olacaksın, biz de asistanların.. :16:

evet gelinlerin yeni gözdeleri benim abla :27: üzülüyorum aslında, ellerinde ki tek şey diploma.. insanlık, empati, hoşgörü adına birşey kalmamış.. sürekli pohpohlanmak, haklı olduğunu duymak isteyen bir zümre.. haksız olduğunu söyleyene de direkt eğitimini soruyorlar.. yazsan "şimdi bununla mı hava yapıyorsun" (geçen gün bir üye bana aynen bunu dedi), yazmasan "bak yazamıyor eğitimsiz işte hıh" :27: allah aşkına bu kadar sığ insanlar eğitimli dese ne, eğitimsiz dese ne.. ben bu ülkenin "eğitim" kıstasını anlayamadım abla.. o yüzden senin asilliğin yeter, k.validelerin kraliçesi olacaksın, biz de asistanların.. :16:

:38::38:canımsın:16:

Back
X