- 5 Ekim 2012
- 268
- 53
- 123
- Konu Sahibi kurk_mantolu_madonna
bana çok tanıdık geldi nedense :))
her şeye karışır özellikle evimin düzenine bunu buraya koyun şu şurda daha güzel olur falan ben istemediğim hiç bişeyin yerini değiştirtmem ona ev benim kendi evinde nereye koymak istiyorsa koysun. sömestrda bize geldi çocuklarıyla ( ayrı şehirlerdeyiz 1 yıldır önceden aynı binadaydık) ben işteyken gardolabımı baştan düzenlemiş ki hiç dağınık değildi kıyafetlerim askıda renk sıralamasında katlı olanlarda ince kazaklar kalın kazaklar iç badileri falan diye katagorilere ayrılmış renklerine göre karlanıp sıralanmış falan sen bunları boz tekrar yap yaprığı bir değişilikte yok benimkinin aynısı akşam eve bi geldim canım sana gardolabını düzenledim sen çalışıyorsun yapamıyorsundur dedim dedi burdayken bir yararım dokunsun dedi şok oldum hiç gerek yoktu dağınık değildiki dedim olsun canım dedi neyse misafir gelmiş kırmıyım dedim salona geçtim onlar dönünce eşime rahatsızlığımı söyledim yatak odama girip çamaşırlarımı katlaması hiç hoş değil dedim dağınık falan olsa neyse iyi niyetlidir derim. mutfağımdada kullanmadığım misafir tabakları 2 dolaptaydı dolaba tıkıştırmış sana yer açtım dedi gittikten sonra onlarıda eski düzenine eşime sokturdum söylene söylene eşek ölüsü gibi tabakları bi dolaba sokuşturmuş bir kase için tüm dolabı boşatmam gerekiyor dolap o kadar yükü taşıyamaz diye araya çizgini koy mesafeni sağlam tut onlar aştıkça sen kalınlaştır çizgini
hay maaşallah sen nasıl sakin kalabildin bu durumda yaaa

benden izinsiz düzenliyorum ayağına dolabımı karıştırsın anında kavgaya tutuşurum valla bu ne terbiyesizlik bee