• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir elti vakıası da benden..

Varsa bile ne fark eder atı alan Üsküdar'ı geçmiş..
Kafa yormaya değmez

Bana öyle bişey denseydi cevap olarak, değişime kendine kuma getirmekle başla o zaman madem o kadar meraklisisin derdim. ..

Ay şu hasbam lafından hiç hazzetmem ama bu konuya cuk oturmuş. :1:

Bu bu durumda ya hiç muhattap olmayacaksın ya da anladığı dilden karşılık verip bir daha yapmamasını sağlayacaksın.

açıkçası bende pek hazzetmem fakat hakedene de çok yakışıyor arada kullanmak gerekiyor işte :1::1::1:

Umursamamamış gibi görünmeniz, laf söylememeniz bana göre en iyisi olmuş, çünkü amacı da sizi kıskandırmak, rahatsız etmek zaten. :ssz:

Her kadının başında eşine ona göre kaynına samimi davranmak adı altında seviyesiz seviyesiz konuşan her yaptığı işi kıskanan bir elti vakası var sanırım. Zira aynısı benim başımda da var.. Bu arada ben olsam sessiz kalmazdım zıt giderek değilde gülerek alaya alır gibi lafı vururdum. Haddini bilsin canım oda.

annemin bi lafı var eltilerin kapıda terlikleri bıle kavga edermiş :27:
aynen öyle sözde cok samimi olurlar ama iş üstünlüğe gelince kıskanclıktan geberirler :19:
benim 6 tane eltim var :9::27:

Bak sen eltiye o ne be öyle hadsiz(içimden daha ağır şeyler geçiyor da yazarak anca bu kadar oluyor:KK48:)

Sen kimi nereye alıyon densiz derdim vallahiiii..
Onun konumu benimkinden farklı sanki önce evlenmiş diye ahkam kesiyor kaynının karısına laf çakıyor..
Hele hele birde gelini beğenmemezlik edip başkasını alırız diyor.. Bak sen şırpıntıya:rolleyes:
Sen kim oluyorsun lan yellozz.. ay okumuş etmiş insanız halada okuyorum da mahalle kavgasına çevirir kafasını duvarlara sürterim o ne bee:KK11:

Back
X