Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her kadının başında eşine ona göre kaynına samimi davranmak adı altında seviyesiz seviyesiz konuşan her yaptığı işi kıskanan bir elti vakası var sanırım. Zira aynısı benim başımda da var.. Bu arada ben olsam sessiz kalmazdım zıt giderek değilde gülerek alaya alır gibi lafı vururdum. Haddini bilsin canım oda.
annemin bi lafı var eltilerin kapıda terlikleri bıle kavga edermiş
aynen öyle sözde cok samimi olurlar ama iş üstünlüğe gelince kıskanclıktan geberirler
benim 6 tane eltim var
Bak sen eltiye o ne be öyle hadsiz(içimden daha ağır şeyler geçiyor da yazarak anca bu kadar oluyor)
Sen kimi nereye alıyon densiz derdim vallahiiii..
Onun konumu benimkinden farklı sanki önce evlenmiş diye ahkam kesiyor kaynının karısına laf çakıyor..
Hele hele birde gelini beğenmemezlik edip başkasını alırız diyor.. Bak sen şırpıntıya
Sen kim oluyorsun lan yellozz.. ay okumuş etmiş insanız halada okuyorum da mahalle kavgasına çevirir kafasını duvarlara sürterim o ne bee