• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğe çıkma teklif ettiniz mi?..........

kızlar bir erkeğe çıkma teklifi ettinizmi?veya msn sini ekledinizmi?

• hayır

OY: 75 66,4%
  • evet

OY: 38 33,6%

• Ankete Katılan
    113
çıkma teklifi nedır yahu?? liseli gıbı..başka bı ısım bulunsun talep edıyorum burdan yetkililerımıze:9:

onu yapmadım ama ilişkiyı başlattım tabi:nazar::emir_bebek:

valla ne yalan söyliyim birine ilk görüşte aşık olmuştum bi şekilde nosuna ulaştım o benim farkımda bile değildi direk msj attım kendimi tanıttım sana aşık oldum dedim o da deneyelim dedi konuştuk baya süre sevgili olmadık ama 1 seneden fazla da sevgili gibi konuştuk evlenme teklifi bile ettim beyfendi bağlanmaya hazır değilim dedi 3 senelik evliyim o hala bekar :31::51:

cikma teklifi degilde begendigim hoslandigim biri olduysa bunu genelde ben dile getirmisimdir.evet hüsranda olabilir sonucu ama icimde kalmasindan iyidir.hep böyle tek tarafli olacagini düsünmüstüm,lakin kader..insanin karsisina onu cok seven biri cikiyor en sonundaa:nazar:

Çıkma teklifi etmedim zaten bir yaştan sonra çıkma teklifi etmek? Nasıl bir tabir ki o ya? :27:
Bazı şeyler kendiliğinden olur, ilerler :34:
Ama msn eklediğim ya da "Ben sana aşık oldum." dediğim olmuştu :9: Çok da güzel olmuştu :52:

Ne ilgimi belli ettim ne de adım attım.. yapamıyorum ben tamamen tercihle alakalı. kişinin yapısı da önemli bir faktör tabii. ama adım atan çok tanıdığım oldu. bişiler sorup muhabbeti başlatan face ekleyen.. bunun sonunda kimi başarıy ulaştı kimi istediğini elde edemedi. ama elde edenlerde ilk atak kızdan gelse de devamı çocukta olduğundan çok göze batmadı:) ben karşı değilim yargılamam da. hatta daha da mutlu olduklarını gördüm. ama ben yapmam:)

Son düzenleme:
Çıkma teklif etmedim
Ama aşık olduğumu iki kişiye söyledim
İkisinden de olumlu sonuç çıkmıştı

Back
X