• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğe duygularını belli etmek doğru mudur sizce?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Ondan hoşlanıyorum ama onun aklı başka yerlerde. Deli gibi çalışıyor. İşkolik akşam saat 10 11 lere kadar işyerinde. Biraz da depresyonda gibi. Eve gitmiyor, böyle biraz ıssız adam gibi. Düzgün bir hayatı yok. Sürekli sinirli, agresif, bağırıyor. Daha önceleri çok ilişkileri olmuş en son 2 yıl önce ayrılmış. Bilmiyorum aklı hala onda mı değil mi. Ne yapmalıyım kızlar sizce. Daha önce de yazmıştım bana karşı ne hissediyor bilmiyorum diye. İlgimi kestim pek işe yaramadı gibi sanki. Sanırım hoşlanmıyor. Ama aklına girmenin bir yolu yok mu acaba?

Adamda tık yoksa ne bu ısrar ?
Ben bıle bunaldm , adamı düüşünemiyorum

Hic olabilitesi yok demek ki onun icin... yoksa bi kosede bari tutayim diye dusunurdu .
Bosver hic bisey yasamadigin biri sonucta unut gitsin.

Zaten ruh sagligi normal degil anladigim kadariyla ve iskolik. Boyle biriyle mutlu olamazsin ki zaten. Deneme bile.

Duygularını belli etmek hatta direk gidip söylemek yanlış bişey değil ama bu adam umutsuz vaka gibi

Sanirim bagirip cagirmasi sinirli olmasi size cazip geliyor.Bu ne yahu adam hoslansaydi zate suan level atlamistiniz.Birak bacim dogru duzgun insanlarla caba sarfet.

Yahu bska erkek mi yok ne bu israr,
Olmayacak dua seninki bacim,,

bence daha fazla üstelemeyin hoşlanmıyor demek ki olsa şimdiye sizin ilginizi farkveder karşılık verirdi

bence daha fazla üstelemeyin hoşlanmıyor demek ki olsa şimdiye sizin ilginizi farkveder karşılık verirdi
Aslında üstelemiyorum. İlgimi kestim zaten artık özel bir ilgi göstermiyorum. Herkese nasıl davranıyorsam ona da öyle davranıyorum. Ama içim de buruk kaldı böyle

Ondan hoşlanıyorum ama onun aklı başka yerlerde. Deli gibi çalışıyor. İşkolik akşam saat 10 11 lere kadar işyerinde. Biraz da depresyonda gibi. Eve gitmiyor, böyle biraz ıssız adam gibi. Düzgün bir hayatı yok. Sürekli sinirli, agresif, bağırıyor. Daha önceleri çok ilişkileri olmuş en son 2 yıl önce ayrılmış. Bilmiyorum aklı hala onda mı değil mi. Ne yapmalıyım kızlar sizce. Daha önce de yazmıştım bana karşı ne hissediyor bilmiyorum diye. İlgimi kestim pek işe yaramadı gibi sanki. Sanırım hoşlanmıyor. Ama aklına girmenin bir yolu yok mu acaba?

Neden? Yani hesap sorma anlamında sormuyorum böyle düşünmenizin nedenini merak ediyorum.
Bence bu yeterli bir cevap. Olan size olur :(

Back
X