Bır erkeğe eşi nasıl izin verebılır pessss?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar,
çok saçma sapan bır şey duydum bırınden bu ıkıncı söyleyışı ve şaşkınlıktan kuçuk dılımı yutttum
bır erkek arkadaş dediki konu açılmıştı.Benim eşim çapkınlığıma izin verıyor ama bır şartla dedi
sonra neymış o dedim.ONA bağlı kalacağım ama dışarı gıdebıleceğım deyınce başladık tartışmaya.bunların 2 çocukları var.Nasıl söylersin böyle benımle dalgamı geçıyorsun dıye başladım feryada.Benım eşim olsaydın boşardım senı şimdiye kadar dedim.Bu nasıl bır mantık kadında.?

Maşallah ne miğde varmışş pess doğrusu

Bence o adam ya uyduruyor karısının haberi yok böyle bişeyden ya da gerçekse birbirlerini sevmiyorlar kadın adamı adam kadını aldatıyordur böyle saçma bişey olabilirmi Allah korusun

Tövbe yarabbim daha neler duycaz.

Sonra da biz evliyiz oluyo adı. Evliliğinde iyice cılkını çıkardılar o arkadaşın ya yalan söylüyordur yada ikiside aynı işleri çeviriyolar o derece rahatlık var. Yada adamı eşinin ciddi ruhsal sorunları var.. peh bana bağlı kalacaksın isterse aldatabilirmiş buna rahatlık değil midesizlik denir...

belkıde uyduruyordur adam benı kafaya almışta olabılır bılemıyorum çok iğrenç bır durum.:44:

Valla arkadaşlar böyle şey olmaz.ben kadının yerınde olsaydım boşardım onu.adam cıddı gıbıydı bılemıycem.

bende böyle bişey duymuştum ama erkekten. fakat bu erkek ataistti belki onlarda öyle dir... midesizlik...

bence saçma
adam aldatıyor nasıl bağlılıkmış bu olacak şeymi
iyimiş sen git gez aldat ama bana bağlı kal
bu durumda bir tuhaflık var

Oh ne ala memleket valla, sen dışarıda ne istersen yap, her haltı ye, ama sonra eve gel, hiç bişey olmamış gibi evliliğe devam edelim, adı da biz evliyiz, kadın nasıl kaldırabilir böyle bişeyi ya, pes valla, onların ki evlilik adı altında canımız ne isterse onu yapalım, ama evli kalmaya da devam edelim gibisinden, rezillik bence.

Çevremdeki bazı kızlar da böyle. Var yani böyle insanlar. Sebebe gelince "erkeğin ihtiyacı" imiş. Kendilerini kandırmaya devam etsinler işte.

erkeğin helalinden baskasına gitmesi uygun degil olamaz, bu durum direk bosanmalık sindirmesi zor hangi insan bu kadar genis olabilirki hangi kadın?

kimi kadın parayı getirsin eve baksın yiyim iciyim ama ne halt yerse yesin modunda..bekarlarda da goz yuman var hangi erkek sevdigi kadının kendisine boyle bir konuda rahat bırakmasını ister veya hangi seven kadın buna musade eder boyle aşk sevgi anlayısı olamaz..

Çevremdeki bazı kızlar da böyle. Var yani böyle insanlar. Sebebe gelince "erkeğin ihtiyacı" imiş. Kendilerini kandırmaya devam etsinler işte.

Kadınların ihtiyacı yok sanki o zaman kim kime dum duma hayret bişey

Kadınların ihtiyacı yok sanki o zaman kim kime dum duma hayret bişey

Ben inanmıyorum zaten ya yok ihtiyaçmış yok zorunlulukmuş sanki havadan, sudan bahsediyor adam. Hadi benim yaşıtlarım küçük diyelim (kazık kadarlar ama) koskoca evli barklı kadında bunun yalan olduğunu anlamıyor mu? Kadın tutuyorsa kendini erkek de tutar. Hem tutması ne yani evde karısı var onunla yaşasın yetmiyor mu? Kudurmuş mudur nedir? Karısı varken başkalarıyla gezen, yatan, kalkan adama bir şey hatta bir çok şey denir de şimdi banlanmaya susamadım, en iyisi çenemi tutup susayım.

Son düzenleme:
Eda kızma ama adam sana yazıyor olmasın :) Ağzını arıyordur belki evli adama evet der mi bak karım da izin veriyor gibisinden. Ayyy gece gece çok kötü düşündüm.

Böyle mantık olmaz kesinlik ile belki ikisi de aynı haltı yiyiyordur.

Eda kızma ama adam sana yazıyor olmasın :) Ağzını arıyordur belki evli adama evet der mi bak karım da izin veriyor gibisinden. Ayyy gece gece çok kötü düşündüm.

öyle düşünmuş olsa bile benım ölçülü mesafelı olduğumu çevremdekıler bılıyor.Adam seks bağımlısıymış.Benım kocam olsaydın boşardım senı dedim ona.Bağımlıysa tedavı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…