• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğe hiç teklifte bulundunuz mu? Bulunur musunuz?

ben bi keresinde teklifte bulunmak değil de, açılmıştım birine...
o da sağolsun kırmadan havalara girmeden reddetmişti...iyi ki de öyle olmuş:delphin:
yalnız cüret ettiğimle kalmışım işte vah bana:roflol:

Bu kadarına cüret eden oldu mu sorusuna ben de takıldım, nedir ki bu cüret edilemeyecek. ben hiç ilk teklifi yapmadım ama yapsaydım da bu cüretkarlık olmazdı. üzüldüm bu bakış açısına...

evet ben açıldım hatta teklıf ettım ortak arkadaşlarımızla bara gittiğimizde hafif alkollüydüm zaten sen etmesen ben edicektim deyip dudaklarıma yapıştı ve hala birlikteyiz:) de neden cüret olsun bu kadarını yapacak kadar hiç cesurunuz varmı demek istedin sanırım.

Cürret etmek denirse buna evet bu kadarına (!) cürret ettim şakkıdı

Sevdiğim erkeğe onu sevdiğimi söyledim ve iyikide söylemişim :delphin:

Onunda beni sevdiğini fakat söyleyemediğini benim söylediğim için çok mutlu olduğunu söyledi kaydirigubbakcemile2

Şuanda birlikteyiz :asigim:

Asla bu konuda kadın erkek ayrımı yapmam
Neden erkekler sevince söyleyebiliyor da kadınlar söyleyince hafif oluyorlar anlamış değilim zaten :delphin:

Artık şu gözlüklerden kurtulma zamanı gelmedi mi :kahve:

alakasız konu ile ama neden tüm yazdıklarınızın sonuna uzunca nokta koyuyorsunuzki?CADIARZU
...............................................................................................
şöyle yani..merak ettim sadece.benneyaptımki

O benim tarzım canım....................................................

cürret derken olumsuz anlamda yazdığını sanmıyorum arkadaşımızın,yani belki de cesaretle cürreti karıştırmış olabilir... :)
ben de yapmadım,hep bana geldiler ama artık normal bişey bence eğer gerekseydi ben de yapardım şakkıdı

çocukken yapmıştım
gerekseydi eğer büyükken de yapardım, çekinmezdim
niye içimde kalsın di mi ama?

muhaha çok cürretli kadınım ben ya..şakkıdı
Bulundum tabi...sositososito
3.5 sene evvel eşime evlenme teklif ettim oda hemen atlamıştı...Şeniz
tabe benim gibi kız kaçarmı?:1closedeyes:
bir angelina,birde ben....
:utangac:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
bulunmadım asla da bulunmam peşinden koşulan elde edilmeye çalışılan zor olan değerlidir değerimi kalitemi düşüremem.erkekler için bir bayanın ulaşılmaz ağır olması çok önemlidir.

bulunmadım asla da bulunmam peşinden koşulan elde edilmeye çalışılan zor olan değerlidir değerimi kalitemi düşüremem.erkekler için bir bayanın ulaşılmaz ağır olması çok önemlidir.

ya evet aslında kadın erkek mevzusu olmasa da tam olarak kesinlikle kaçan kovalanıyor ve zor elde edilen daha kıymetli oluyor.. ben de hep bunu yapmaya calıştım. hep agırdan aldım aksini istesem de.. ama inanın fazlasıyla karşılıgını gordum. ya bilmiyorum belki de yanlış ama benim için gururum çok çok onemli.. fisfisfis

kadın da erkeğe teklif edebilir derken öyle bir tarafa çekilmiş ki olay sanki işte kadın deli gibi aşık ama erkek pas wermiyor,köşe başlarında erkeği beklior,sürekli takip ediyor gibi bi hawa war... kaydirigubbakcemile3
kaçan kowalanır gibi bi durum göremiyorum ben..erkeğe teklif eden kadın alacağı cewaptan ya çok emindir,ya da çekip gitmeye hazırdır bu kadar basit.... ;)

kesinlikle karşıyım bayanın teklif etmesine zaten çoğu erkekte o...... gözü ile bakıyor böle kızlara asla teklif etmedim etmem de benim erkek arkadaşımada bi sürü kız yüzük taktığı halde teklif ediyor utanmak yok artık ya:ecrin_bebek:

kesinlikle karşıyım bayanın teklif etmesine zaten çoğu erkekte o...... gözü ile bakıyor böle kızlara asla teklif etmedim etmem de benim erkek arkadaşımada bi sürü kız yüzük taktığı halde teklif ediyor utanmak yok artık ya:ecrin_bebek:

yüzük takan erkeğe teklif etmek başka, sevdiğiniz, hoşlandığınız erkeğe açılmak başka :delphin:

Ben bulunmadım hiçbir erkeğe, bulanamamda sanırım çünkü utanırım (utanılacak bişey eğil aslında ama ben utanırım ne bileyim büyüme şekliyle ilgili sanırım hep romantik filimlerde erkekler yapardı böyle şeyleri buna kodlanmışım heralde)
Ama bulunan çook fazla bayan var biliyorum, çevremdende duyuyorum. Hatta kimi kendisi bulunmuyor teklifte ama erkeğin teklif ederse kabul edeceği haberini bir şekilde iletiyor ya da belli ediyor bununda teklifte bulunmaktan pek farkı yok galiba.

ilk sevdigim cocuga acilmistim, reddetse de cok kibardi, en azindan daha fazla icimde kalmadi...
ilk sevgilime de ben acilmistim, bunun uzerine cikmaya basladik, cunku onun beni sevdigini zaten biliyordum...
en yildirim hiziyla olani simdiki sevgilimle oldu, tanistiktan birkac saat sonra el ele tutusmustuk, 5 yil oldu hala da beraberiz =)

Back
X