• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğe hiç teklifte bulundunuz mu? Bulunur musunuz?

evet ben bulundum.şu an çok sevdigime 4 yılı beraber erittigimiz sevgilime ilk buluşma teklifini ben yaptım
sonrasında ilişki teklifi de ondan geldi
noldu bi yerim eksilmedi Allaha şükür...dogru seçimmiş
bence fark etmez erkek ya da kadın..
gurur yapcm derken güzel bi ilişkiden mahrum kalınabilir.

evet ben bulundum.şu an çok sevdigime 4 yılı beraber erittigimiz sevgilime ilk buluşma teklifini ben yaptım
sonrasında ilişki teklifi de ondan geldi
noldu bi yerim eksilmedi Allaha şükür...dogru seçimmiş
bence fark etmez erkek ya da kadın..
gurur yapcm derken güzel bi ilişkiden mahrum kalınabilir.

Demmeki ilişkiye kadınlarda yön verebiliyorlar................................

hayır teklif etmedm ama olabilir bence...
ilk sevgilim zaten şuan birlikte oldugum,o teklif etti...
başka şeylerde ilk adımı attım ama :utangac:

Bence Erkege Daha Çok Yakışır Ama Olmaz Diede Bi KuraL Yok Yani(: Yapsamda Kafasına Kakardım Her Fırsatta Sanırım :))
Yapmadım Ama YapanLarda oLabiLir..:) ÖnemLi oLan Doqru Kişiyi buLmak eqer o doqru Kişiyse Sorun Yok Ama Duyuyorum Çevremden Yaaa qeçen Şu Hatun TekLif Etti qibisinden SözLeri:)))

Bugune kadar hic teklifte bulunmadim ama zaten hicbiri teklifle degil,kendiliginden cok duygusal bir sekilde basladi yani teklife bile firsat kalmadi, bence en guzel olani da boylesi sanirim..zemuszemus

yok daha cüret edemedim..:kedi:şöle ki cüret edemem zaten duygularım konusunda çok çekingenim hem banane ya bu ne cüretyerimsenibendermişim gelsin kendisi teklifte cürette bulunsun.:lepi:

teklif sayılmaz ama okuldan hoşlandığım bi çocuğu faceme eklemiştim ve konuşmaya başlamıştık eklemez olaydım keşke...

haddim değil ama böyle bişeye cürret ettim :P

ay ne kadar saçma ya onlar bize teklif derken ne cürretle demiyoruz ama...

takıldım bu sözee

ve evet böyle bişeye cürret ettim iyikide ettim

teklif değilde duygularımı söyledim karşımdakindende emindim sadece o çok utangaçtı

onuda zamanla ben açtım zaten :D

şaka mahiyetinde de olsa bi kere ettim kaydirigubbakcemile3

çok sevdiğim bi arkadaşımdı, başımın etini yiyodu, "şunu bana ayarla", "bunu bana ayarla", sokakta yürürken bile kimi görse şu olsun bu olsun deyip duruyodu, :oklava:

bi gün artık dayanamadım, (boyu da çok kısa), "senden uzun olsa sorun olur mu" dedim, "yok ya kafamız uysun yeter" dedi, "o zaman benimle çıksana" dedim bende, yanımızda başka arkadaşlar da var, herkes şok tabi :lepi: ama ben ondan beklediğim tepkiyi aldım, beni iyi tanır, şöyle bi baktı kafa mı buluyom diye, nerdeyse aynı anda kahkayı da patlattı ve bi daha da şunu bunu ayarla diye başımın etini yemedi çok şükür kaydirigubbakcemile3

evet dikildim karşısına; böyleyken böyle, dedim.
o da bana "bu ne cüret böyle!" dedi.naniknanik

teklif etmedim ama duygularımı söyledim.
karşımdaki de kibarca olamayacağini söyledi.
pişman değilim.şakkıdı

Back
X