Bir erkeğe ilk adımı atmayın kızlar :-(

Ne kadar da sanslisiniz :) tesekkur ederim umut verici konusmaniz icin

Adim atmak adi ustunde kucuk bir adim almaktır. sonrasini israrla devam ettirmek ve cok sabirsiz davranmak gibi geldi sizin durum bana. Ben de esime ilk mesaji yazmistim. Ama sonrasini onun getirmesini bekledim. Bir ilgisi varsa zaten gerisi gelir yoksa zorlamaya gerek yok.

Umidimi kaybetmek istemiyorum, hala msj bekliyorum ondan ama unutmak zorundayim

evet bence de bir kız bir erkeğe ilk adımı atamalı ama

sizin mesele bundan kaynaklı değil adam senden hiç hoşlanmamış biraz olsun hoşlansa böyle karşılık vermezdi

ne gibi seylerle ugrasayim mesela? aklima hicbir sey gelmiyo

Bu yazınızdan erkeğe ilk adımı siz atmayın diye birşey çıkarmak sizce de saçma olmaz mı?
Başlığı okuyunca herhalde dedim kaşılıklı hoşlanma vardı kız açılınca oğlan havalandı ama diil.
Burada çocuğun bir kabahatı yok yada bir yanlışı. 3 günde alışan sizsiniz.
Yani kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düşmüşsünüz. Artık birşey yapmayın zorlamayla olmaz

ne gibi seylerle ugrasayim mesela? aklima hicbir sey gelmiyo

mesela imkanin oldukca arkadaslarinla biseyler yapabilirsin, sadece parkta oturmak bile eglenceli olur cevrene bagli
dizi izleyebilirsin, böyle aglamakli acili herkes herkese asik oldugu bisey degilde daha umutlu biseyler :) (ben mesela leyla ile mecnuna baya bi kaptirmistim kendimi, farkliydi)
sonra kitap okuyabilirsin, böyle heycanli biseylerki kitabi elinden indirmek isteme
vaktin varsa hayir kurumlarina yardimci olabilirsin
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…